102

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 103.....кореспондира с факта че България е превърната в Милиционерия, а Финландия цъфти защото не лежи и никога не е лежала на оправници с манталитет тип селяндуризъм. Фактът е като една дебела и дълга краставица която е напъхана много на дълбоко в съвремения български ***. Ето го факта, от сега и занапред!

101

Анонимен

преди 5 години

И това че си бил във Финландия как кореспондира с факта, че Руската империя освобождава България, а държава Финландия по това време даже и не съществува?

100

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 100Не но съм бил във Финландия която е на 500 години пред България - превърнатата в *** от българските родолюбци в нея!

99

Анонимен

преди 5 години

Вие сте позор за Свободата. Колкото и знамена да веете, няма да промени факта, че сте се поробили на жалкия диктатор Бойко и го търпите да ви управлява. Това ли ви е свободната държава - тази мафиотска тирани----------А за диктатора Орешарски дето изби 200 000 българи за една година нито дума не обелваш?

98

Анонимен

преди 5 години

Но са свършили работа за 120 000!---------Ти там ли си бил да ги гледаш?

97

Анонимен

преди 5 години

"Стига с тия финландци ,където уж ни освободили,те не са били повече от 1200 войника"Но са свършили работа за 120 000!

96

Анонимен

преди 5 години

Честит празник, а бе не е девети септември но все пак е празник ми казва един съсед. Цял ден си мисля луд ли е или по зле - комунист.

95

Анонимен

преди 5 години

От какво сме се освободили, след като в новите "учебници" по история пише, че не е имало робство, а мирно съжителство?????

94

Анонимен

преди 5 години

Най-срамното е поведението на Бойко при посещенията му в Анкара. Зад него вместо българския флаг слагат турския многократно и тоя смешен мишок нито един път не посмя да повдигне темата.

93

Анонимен

преди 5 години

До 48 Стига с тия финландци ,където уж ни освободили,те не са били повече от 1200 войника !То има мазохизъм ама пък чак толкова..!!!

92

Анонимен

преди 5 години

До 87 Българатската армия спечелила всички битки на бойното поле!!!Няма да задълбаваме във воените успехи на БА,ама се сещам от раз,за битката при р.Брегалница Македония по време на Междусъюзническата война и до колкото се сещам бяхме победени от сърбите ,а при Кукуш от гърците!И как така стана ,та загубихме войната при положение ,че според теб спечелихме всички битки ?

91

тя

преди 5 години

И на този ден прости и злобни хора плюят !

90

Василев

преди 5 години

Търговията на роби и данъците в Османската Империя са били изцяло в еврейски ръце, 99% от везирите са били евреи, нещо повече Константинопол е нападнат от Османската Империя точно в деня на Пасха!Седалището на Синедриона е бил в Цариград!Евреите мразят източноправославните християни и ги смятат за смъртни врагове!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!Агент Кейлъб Шанахан!ЦРУ!!!

89

Анонимен

преди 5 години

Честит освободител 1 и освободител 2 на русофилите !

88

Анонимен

преди 5 години

Честита баба Марта на 3 март !

87

Отворете си очите

преди 5 години

Преди 3-ти март територията на днешна България е била забравена от Бога.Никаква държавна структура, освен конаци и дребни османски бюрократи, чиято единствена цел е било събиране на данъци от населението.На територията на България не е имало:-Нито един университет или учебно заведение по-голямо от килийните училища-Нито един опера, театър, библиотека-Нищо не е развивало науката и културата, освен ограничената църква-Всички средства са били източвани в посока Цариград

86

Анонимен

преди 5 години

Кога ще се освободим от Русия ?

85

Анонимен

преди 5 години

Я,да видим за 141 г. какво успешно нещо направихме! Три много важни за нас войни загубихме, и от 7млн.българи ,останхме 5млн..----------Българският народ и Българската армия спечелиха всички битки на бойното поле - българските войници и офицери са наречени прусаците на Балканите от западно европейските воени обозреватели.А, политиците и управниците ни погубиха всички победи на Българската Армия!Чети, бе момче, чети...

84

Анонимен

преди 5 години

Съседа ми от терасата ми викаше честит трети март и размахваше руското знаме.

83

Василев

преди 5 години

Венециянските евреи търговци и банкери са финансирали и настройвали Султана да води войни с европейските народи !!!Руският Цар и Руската Империя са били най-голямата заплаха за ционистите евреи, и те правят ВОСР, превземайки най-голямата страна в света!Четете неофициалната история селяни прости, там е истината, а не това каквото ви пишат в медиите и учебниците!Само че неофициалната история не може да я прочетете отникъде, а трябва да усещате вибрациите на отминалите епохи селяни прсти!Хю!ЦРУ