30

У

преди 5 години

Анонимен 32 що сменя мутрата

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28Кубинците забраниха доларите но ние сме алчни и ще търпим някои да са с 0 долара и хиперинфлация на цените.

28

А що

преди 5 години

не кажуват, че едно от главното фактор е изсичането на горите? Цар Борисо и бай Тошо(най-вече при второто) залесяваха, а демократото стрижст до голо.

27

Анонимен

преди 5 години

какво е днес положението в социалистическа куба?Заплата - 12$.купони за всичко включително и за захар.Забрана за напускане на страната.Това щеше да е и България сега, ако не се беше случила 1989-та.

26

Отговарящ

преди 5 години

До ПитащОсвен, че група мошеници забогатяха неимоверно, как се промени живота на българина?- По-образован ли е? - ДА- По-добре здравноусигурен ли е? - ДА- По-добре заплатен ли е? - ДА- Населението увеличава ли се? - НЕ- Армията по-добре ли е? - поне няма извращения като преди- Корупцията намаля ли? - ДА- Съдебната система независима ли е? - ДА- Премахна ли се цензурата? - ДАПрочети още на: https://dnes.bg/science/2018/12/11/bylgariia-v-kapana-na-ekstremnite-klimatichni-iavleniia

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25 Първа Турция ще стане пустиня и огромното турско население ще тръгне към обезбългарената България за да търси храна.Ам Ц!Ще тръгне към Русия.Турция няма да провокира конфликт с ЕС, защото икономически ще загуби много.Ще завземе части от Русия, защото това няма да има никакви последствия.

24

Анонимен

преди 5 години

Първа Турция ще стане пустиня и огромното турско население ще тръгне към обезбългарената България за да търси храна.

23

пешеходец

преди 5 години

По отношение на ГЛОБАЛНОТО затопляне, няма да взимам отношение.Но често ми се случва ЛОКАЛНО да ме лъхне гадна и отровна миризма от преминаващ изпъ рдян дизелов автомобил. Всеки живеещ в град го е усещал.Та от тая гледна точка съм твърдо ЗА ограничаването на старите дизели.

22

Анонимен

преди 5 години

До Питащможеш си вземеш правописа и си го навреш знаеш къде :) пет пари не даавам за българския правопис не го ползвам никъде.

21

Анонимен

преди 5 години

До VictimizedТочно намалянето на соленоста е проблема бе разбирач :))

20

Анонимен

преди 5 години

Социализмът слава Богу умря.Останаха само соц отррепки като питащ.

19

Анонимен

преди 5 години

Седнал балканския селянин да коментира световния климат :))))))))))))))))))))))))))))))) хахахахах

18

Victimized

преди 5 години

Цялото нещо е пропаганда от самото начало. Като цяло първоначално затопляне на океаните и атмосферата ще доведе до мини ледников период, или рязка промяна в континенталните температури. Понеже след като се разтапят ледниците, те не се топят от лед на топла вода, а от лед на студена вода, която охлажда световния океан, след което се охлажда и въздуха и така на татък. Другото което е съществено, че ледниците са сладководни, което означава, че разтапянето намаля солеността на земята.

17

Анонимен

преди 5 години

До Питащще ти отговоря.Който иска да е по-образован е по-образован. насила хубост не става.В НРБ за операция от апандисит се лежеше минимум седмица, сега се лежи 3 дни. Сам прецени кое предпочиташ.Образованите определено са по-добре платени - виж точка 1.Защо трябва да се увеличава населението?За армията въобще не ми пука. Отживелица е.С корупция и съдебна система не съм се сблъсквал.Щом ти можеш да си пишеш мнението, значи цензурата е намаляла.

16

Анонимен

преди 5 години

Новите европейци ще се придвижват с камили на кервани, за да е по-екологично.

15

Отговарящ

преди 5 години

До Питащдр. каскет дори само 1 нещо е по-добро и си заслужава демокрацията пред червеното робство, а това е правото на свободно пътуване. На който не му изнася - света е голям и спасение дебне навсякъде.

14

Питащ

преди 5 години

Във връзка с правописа на " разбирачите ":30 години демокрация .Освен, че група мошеници забогатяха неимоверно, как се промени живота на българина?-По-образован ли е?-По-добре здравноусигурен ли е?-По-добре заплатен ли е?-Населението увеличава ли се?-Армията по-добре ли е?-Корупцията намаля ли?-Съдебната система независима ли е?-Премахна ли се цензурата?

13

Доктор Сър Пичук

преди 5 години

Няма екстремни климатични явления. Всичкото в статията са долни лъжи с цел да се играе с инстинкта за самосъхранение на хората. Само преди 1000 години средните температури са планетата са били поне 6-8 градуса по-високи от днес, имало е десетки ледникове периоди и урагани многократно по-големи от всички днес. Само по времето на Исус през първи век римляните са отглеждали лозя в днешна Северна Шотландия и в днешна Гренландия не е имало нито един ледник когато е открита от викингите.

12

Анонимен

преди 5 години

До 9Заради такива като тебе вече не го наричат глобално затопляне а климатични промени понеже малкото ви гръбначен мозък не може да разбере как работа световния климат.

11

Анонимен

преди 5 години

И ето родните разбирачи не можаха да се стърпят да си излеят простотията :)