103

СКЪП ТОК

преди 6 години

ГОЛЯМ ПРАЗ. ТОКА Е ВЕЧЕ ПО-СКЪП ! ЧЕСТИТО !

102

Анонимен

преди 6 години

До До 74Аз ще се радвам да се заселят всякакви европейци в България,а най-много славяни,защото сме загубени иначе.

101

До 74

преди 6 години

"Днес.бг, защо не пишете за постоянния приток на мигранти към лагера в Харманли през последната седмица?". Не пишат, защото е червена лъжа и фалшива новина! Питам Корни: Защо казваш, че в България е много лошо и опасно да се живее? Питам тогава, защо в България непрекъснато се преселват хиляди бежанци - руснаци. които станаха вече 400 000??? Особено по морето...Ако беше така, нямаше да припарят тук Явно Путин е решил да ни превземе и претопи без много шум. Но ние забелязваме този процес!

100

Анонимен

преди 6 години

Харесвах много ЕС,но откакто *** мамата на самата Европа и европейски държави,вече ми е под съмнение.Ако бяха БСП на власт,а не ГЕРБ,пак щях да си харесвам ЕС,но герберите са много нагли и много тормозят населението.

99

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГлупости,ходи в Русия,но му затръшнаха врата и му споменаха,че дължи пари,след това е ходил при евреите да му помогнат и отворят вратата към Русия,ама пак е ударил на камък.Милиарди изтеглиха,откраднаха и потънаха,а не може да си плати дълговете към Русия и да възобнови проектите!***!Дано Белене поне направят!

98

ПЕНКО

преди 6 години

ЧИЯ ЕВРОПА !?!? ТАЗИ НА РАБОТЕЩТЕ И ПРОИЗВЕЖДАЩИ - ХОРА-НАРОДИ , ИЛИ ТАЗИ НА " В Р А Т О В Р Ъ З К А Р И Т Е " В БРЮКСЕЛ ...ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ГРАБИТЕЛСКОТО /ЧЕСТО МОНАРХИЧЕСКО/ ОБЩЕСТВО !!! В ГЕРМАНИЯ 400 ФАМИЛИИ ВЛАДЕЯТ ИКОНОМИКАТА ,ПОЛИТИКАТА И /ЗА СЪЖАЛЕНИЕ / БЪДЕЩЕТО НА ШВАБЕНЗИТЕ!!! Е ЗА ТОВА МИ СЕ УБИ.. !!!

97

Станишко

преди 6 години

Схемата за острова е следната:Кoри го е приватизирала за жълти стотинки и сега го е продала на Бойко за 56 милиона.Като разбрал за далаверата Желю Бойчев-Матросов - напуска партията и става управител на острова . Още другари ще напуснат Партията -майка.Те чакаха да станат министри, но разбраха че *** ги лъже.Дано не съсипят и острова както съсипаха България.

96

Анонимен

преди 6 години

Бойко трупа пари докато може ,че вижте каква гуша е отпрал .А това не е от ядене, а от болест ,скоро ще умира и трябва нещо да остави за дъщерята и внучето

95

До 83

преди 6 години

"ТИКВАТА НЕ СИ ЛИ ПРОДАВА ОСТРОВА ?? ИСКАМ ДА ГО КУПЯ.." Купи го от леля си Корни, защото островът беше разигран на търг и само тя успя да го купи. Даде най-високата цена.

94

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига с тези глупости за Южен поток.Борисов отиде лично в Москва и си призна пред Путин, че е виновен з-а спирането на проекта.Другото са празни приказки.

93

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

До ГЕРБ голям успех.ха-ха-хаНие си мислехме че е успех на България, пък то било успех само на ГЕРБ.Пък то и успех няма май.

92

Анонимен

преди 6 години

ШЕСТ МЕСЕЦА ФАНФАРИ И ТРОМПЕТИ, ГАРНИРАНИ С АГНЕШКО С ТРЮФЕЛИ. НАКРАЯ - НИЩО НА ЛИЦЕ. ДОРИ НЕ ПОКАНИХА БОРИСОВ КАТО ЕВРОПРИДСИДАТЕЛ НА ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРА ЗА ИМЕТО НА МАКЕДОНИЯ. ЗАЩО ЛИ? МИ ЗАЩОТО НЕ ГО Е.БАВАТ, ФАКТ!

91

Умни са австрийците

преди 6 години

Можеше и ние на Витоша да открием, красиво и безплатно, а не милиони и помпозни щуротии в ндк. Природа, по едно чайче и кой откъде е - евала на австрийците.

90

123321

преди 6 години

Боце изтегли късата клечка - от всички европейски лидери да трябва да предава председателството точно на Курц. Всички виждат как стои мутрата да хубавия австрийски канцлер. Затова и толкова се пъчи Боцко, но никой не го отразява, само става повече за смях, покрай него и ние.

89

ГЕРБ - голям успех!

преди 6 години

Браво на ГЕРБ! Браво на г-н Бойко Борисов!!! Честито чудесно представяне на Европредседателството! Това се разбира и по отчаяните и безпомощни напъни на ***-*** да лъжат, да плюят и да си повтарят до безкрайност опорните точки на леля Корни (г-жа дебела Лъжа). Умират от яд, че навсякъде ГЕРБ жъне само успехи!Тях никой не ги знае кои са и не им обръща внимание. Лаят като някакви злобни палета и плюят Цар Лъв, но никой не им обръща внимание.Само ЕС и НАТО - цивилизованият избор!

88

До 85

преди 6 години

"Кой е виновен за оказаот южен поток? Разбира се ГЕРБ. Това щеим изяде главите." Пак долни лъжи!!!През 2014 на власт бяха Орешарски и БКП/БСП. Орешарски спря проекта, защотоне отговаряше на европейските стандарти и правила. Тогава Путин и Русия се обидиха и вместо да отстранят забележките, сами решиха да се оттеглят. Путин реши да прави Турски поток, защото там европейски стандарти не важат.Тогава БКП/БСП изобщо не реагираха на това. Нали си обичат руснаците, какво биха могли да кажат???

87

Анонимен

преди 6 години

ТИКВАТА НЕ СИ ЛИ ПРОДАВА ОСТРОВА ?? ИСКАМ ДА ГО КУПЯ..-------------Кой остров, този измисленият от Позитано 20 ли?

86

Анонимен

преди 6 години

Южен поток беше спрян от Орешарски през август 2014 г., не лъжи червен ***!

85

Кой

преди 6 години

Кой е виновен за оказаот южен поток? Разбира се ГЕРБ. Това щеим изяде главите.

84

наивни

преди 6 години

До 82Искате да мамят Путин.............