31

ТHE Патриот

преди 6 години

мале каква драма ,мога само да съжалявам ,че не съм присъствал лично :)

30

Анонимен

преди 6 години

45 Години стигат ,времееетоо е наше ,времетооооо е наше.Защо не я пеете тази песен?

29

Анонимен

преди 6 години

TEZI JIVILI SA OCHE.

28

Анонимен

преди 6 години

СДС,вие се самогилотинирахте със собствените си действия,никой не ви е виновен,вие пласирахте на политсцената и човека който ви гилотинира!

27

Ала-Бала

преди 6 години

Така минава световната слава! От 1 000 000 до 20-30 души. Ачност и простотия!

26

Анонимен

преди 6 години

Само бой ли е имало???? А мъжки ласки? Всъщност тия прогорели аграри, и за гейове не ги бива...

25

хахаха

преди 6 години

Пожара на бунта гори хахахаа.Няма ли на живо да гледаме и да се смеем? Хубаво шоу. Последните *** се избиват за въображаемия кокал.

24

Ахахах

преди 6 години

Бой се вихри на политическото бунище. Народът още преди 20 год ги изхвърли там . Все още ли има останки? Днелното ни дередже дължим на тях.

23

Анонимен

преди 6 години

С-ДС отиде в небитието. Имаше няколко относително качествени ченгета в него преди години, които поне на фасон го докарваха, сега са останали само лу.до селски тар.икати, които със зъби и нокти се борят за някое кокалче. Гро.зни и жа.лки.След тези сцени не мога и да си представя, че нормален човек би гласувал за тези ***.епки...На бунището!

22

Джедай Мастър

преди 6 години

До AndreshkoТези циркове са за отклоняването на вниманието от важните неща. Днес изслушват Гинка за ЧЕЗ в народното събрание. Някъде да има и една дума за това? Не. Навсякъде Лукарски и кметицата на младост - ченгеджийски номера ала Цецо и Тиквата.

21

П.Петров

преди 6 години

Проблемът на СДС беше, че го бяха инфилтрирали с агенти на ДС в зародиш.А сега е, че е изчерпано и от хора, и от идеи, и от принципи, а когато ги няма тези неща целта остава само лично облагодетелстване. Не, благодаря! БСП,ГЕРБ и ДПС стигат за краденето и паразитирането от народа и държавата! НУЖНИ СА НИ ДРУГИ!Интелигентни, образовани, квалифицирани, честни и принципни, с идеи как да функционират добре държавата, институциите и да просперираме като народ!

20

Andreshko

преди 6 години

Аз не зная защо са тези циркове. Костов отдавна ги прати в небитието и повече никога няма да дойдат на власт. Народът им повярва,а те го излъгаха...

19

Анонимен

преди 6 години

СДС беше дело на ДС и си им личи.

18

Активист на БКП

преди 6 години

КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН...

17

Сините

преди 6 години

То, че Сините не стават за нищо беше ясно за много хора още в първите години след 1989-та. Лошото е, че който е минал през Сините, е увреден за цял живот, а много Сини се пребоядисаха и са в други партии, които управляваха или управляват и сега, като НДСВ или ГЕРБ, както и в люспите на СДС - ДСБ, ССД и други. Колко от хората на Симеонов са минали през Сините? Колко от АТАКА са минали през Сините, вкл. и Сидеров.

16

Анонимен

преди 6 години

Шайка ли е цирк ли е

15

АНТИ

преди 6 години

Няколко милиона мишлета,повярваха на СДС-то,а те докараха мизерия проклетаи тук стана Ад под небето.

14

Анонимен

преди 6 години

Мазньо запазил поста

13

Анонимен

преди 6 години

главен сценарист Цвъки,режисьор на продукция Бай Х....ййй!

12

Анонимен

преди 6 години

СДС?!?Тези *** и национални предатели, дето ни набутаха в този ке н-еф още ли са живи?Да се махат някъде на далече и там да си правят любимите подлости, гадости, бутнове, корупция и всичко останало, което им е присъщо.И да не забравят, през 4 часа да се кланят надупени към САЩ, както им приляга на моралния облик.