145

пепи

преди 6 години

сега този убиец на 21в спи с ядрена бомба

144

БАТ НЕЙКО

преди 6 години

В путинова Русия имаш право на защита може да притежавате пушки ! Там пистолетите са забранени ! Тук може да ти дадат пистолет само ако си кадър на ГЪРБ или Бандит !

143

Анонимен

преди 6 години

а през 90 те у нас едно момче израсло в село яло сланина и било ненаситно обикаляло с бухалка магазинчетата...

142

Киро

преди 6 години

Путин да беше спал с жена си вместо с пушката. Российский дурак.

141

Вовка

преди 6 години

През 80-те спял с жена си, през 90-те спял с пушка, сега спял с Кабаева. Да здраствует правослано-мюсульманская дружба, товарищи!

140

Питер

преди 6 години

Путин - следващия Павлик Морозов: разкрасяват ли разкрасяват истории. Ефтин PR за ***

139

Анонимен

преди 6 години

бе, то времената бяха такива, ама аз тогава не спах с пушка, а с жена! Той защо ли е спал с пушка? Не му е чист косъмът май!

138

Анонимен

преди 6 години

До МдаВпрочем Кабаева май пак е бременна!Ония го чакат да умре,той още деца прави!правят охраната, а може и него да са оправили, че нещо много изправен ходи :)

137

Анонимен

преди 6 години

Дълбоко подозирам че *** крат,уни от журналистите са превели руското дробовник като помпа .На всичко дето стреля със ловни сачми основно в раша му казват дробовник .Някое чивте 16 калибър дето е 3 кила може ида е ползвано от гномче като Путин .Ама 7 и нагоре килограмова помпа не е за педя човек

136

Анонимен

преди 6 години

До абе ... ти остави носенето пробвал лиси с пкм откос прав ...аз към 50 пъти помпата рита не по малко абе не е за гномче кат путин тая работа ...да бе казал че си е спал с макарова да му повярваме .Впрочем като ги знам волгите таксита през 90 такива са 90 процента в москва не знам в петер но няма да е кой знае колко разрично да ти кажа дори и това не му вяпвам ще има проблеми да стигне педа.лите

135

Анонимен

преди 6 години

Правено е бобчо Путинчо е сниман мерен барабар с 12 сантиметровите му високи токчета .От където и да го погледнеш се си 153 колкото в работното му досие в кгб То и Саркози ги носеше ама поне бе 156

134

Хм

преди 6 години

До БобиЕдва ли Путин сега е двойник,на оня Путин,но на мен идеята ми се вижда много забавна!Впрочем какво ли не се изговори за него и повечето неща се оказаха пълни лъжи.Най-ме кефи обаче историята с 200-те млрд.$ уж притежавани от него.Ако приемем че ги има наистина,то значи е готов да ги прежали,заради бъдещето на Русия!Малко хора биха направили такова нещо...Ама на Запад не могат и да си представят как е възможно това,за тях всичко е пари.

133

А бе

преди 6 години

До АнонименАми аз в казармата тежах 65кила,ама проблем с наличните оръжия не съм имал.Те не бяха и много видове на границата.Е,картечницата беше малко неприятна за носене,хи-хи.Но иначе не си падам по стрелбата и животно не съм убивал.

132

Боби

преди 6 години

До Анонимен 162Айде Пак тоя ОПОРНО КЛЕЧКОВ ЛОЗУНГОВ"Фалшивия Путин"За КОЙ ЛИ ПЪТ ти казвам СПРИ ДА ТРОЛИШСъвременните ПРОФЕСИОНАЛНИ ЦИФРОВИ ФОТОАПАРАТИ имат такава разделителна способност и снимат с такива детайли че могат прословутата височина на Путин да ти я измерят до милиметър, Освен това снимат порите на кожата и кръвоносните съдове непосредствено под кожата - А това е ПО-ТОЧЕН МЕТОД ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯ ОТ ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИСпри да ТРОЛИШ

131

А бе

преди 6 години

До АнонименВ казарма ходил ли си,с пушка/автомат/картечница стрелял ли си?Или си приказваш колкото да не заспиш....

130

Мда

преди 6 години

През 90-те с пушка до главата,сега-с ядреното куфарче!Ама според враговете и оръжието,кой каквото си е постлал-това и ще получи!Бая ще почакат Русия да се предаде.Впрочем Кабаева май пак е бременна!Ония го чакат да умре,той още деца прави!Гледай го палавника,хи-хи!

129

Анонимен

преди 6 години

Аман от тоя Путин.

128

Мондьо

преди 6 години

Айде стига за днес с този Путин. Дайте нещо за роклята на Десси!

127

Либералист

преди 6 години

само преди три дена с една рубла можеше да се купи 0,0128 GBP, а в момента 0,0125 GBP ... само до преди три дни среднодневния оборот на руски капитали в UK, Австралия, Малайзия, Сингапур, Тайван беше за близо 800 милиона USD, към днешна дата - е под 20 милиона USD! .... ами с кремълско-фашиско управление толкова - глад, мизерия, обезличаване .... безпътица ... но само за мужиците! Докато Иванушка си живее в землянката децата на чукоите са ... къде ... именно в UK, Austria, Singapore ....

126

Анонимен

преди 6 години

Путин си е мутра като наш Боко. Всички мутри се страхуват за живота си, дори и когато не са били в политиката. Никой нормален човек с честна професия не спи с оръжие.