46

Българин

преди 6 години

Е така са богаташите неможем да се мерим с тях аз ще съм доволен ако мога да стъкма една прилична софра и разликата ще ми е че ще седя поне до 24 ч

45

Анонимен

преди 6 години

От 36 до 49Уааау всички тези задръствания по границата били само от богаташи работодатели, викаш. И всички тези баби дето мятат пари през балконите и те са богаташи-работодатели. Пич това звучи толкова несериозно че чак не мога да се бъзикам с него

44

Местен

преди 6 години

Някоя горска хижа.Десетина верни приятели.Камина,барбекю,домашно приготвена софра,качествена селекция от напитки и едночасови фоерверки навръх нова година+world musik.Каква Гърция,каква Туеция,това повече прилича на комерс...

43

богатите пътуват

преди 6 години

До Анонимен 36Тия дето ще празнуват в др. страни не са обикновените работници.Това са тия, на които ние им работим, а те ни подхвърлят жълти стотинки.Това е държавната администрация.Това са оная група от големите ИТ специалисти, дето се хвалят по форумите, че получават по 3000 лв заплата, но не пишат, че тая заплата им я дава чуждестранният работодател, а не българският кръвопиец.

42

Анонимен

преди 6 години

Хората отиват в Гърция, Сърбия и Турция щото нашите велики бизнесмени хотелиери така надуват цените за новогодишните празници, че за едно семейство от четирима за няколко дни искат над 5 бона

41

до 46

преди 6 години

Какви племенни съюзи? Добре ,че са бели Асина-Асена и Дуло- Ду-ло да ви направят повече от племена от севера.Това ,че Българите са имали царски династии в цял свят не ги прави роднини с цял свят.Може да ни се прекланяте ,че сме ви дали култура и цивилизация.

40

Един българин

преди 6 години

До: номер 33IYI е тамга на племето Кайъ. Това е огузко тюркско племе, част от племенния съюз Бозок.Не можеш да сложиш знак за равенство между тях и съвременните турци.По същия начин не можеш да сравняваш българи и руснаци че били "братя". Може да сме славяни но не сме братя. Такива са и чехи и поляци и сърби и още много.И арабите и евреите са "братя" семити, ама никак не се обичат помежду си нали?

39

Анонимен

преди 6 години

Обичам да пътувам и се замислях за някаква друга страна, обаче да ви кажа зимата в тези студове не ми се занимава. Сега, вярно че в Турция е по-топло по курортите, ама Коледа и Нова година предпочитам да разпускам у дома.

38

Анонимен

преди 6 години

Ислямска държава, предлага промоция за Коледа. Скоро и такава глупост очаквам да напишат.

37

Анонимен

преди 6 години

Като тръгнат едни коледари по улиците на Истанбул, едни песни, едно свинско.Супер.

36

Анонимен

преди 6 години

Нема що, Нова година в Гърция? Чудото неземно.

35

Анонимен

преди 6 години

Това е едно от удоволствията от ползването на Днес.бг: коментарите на разни *** под някоя икономическа новина - колко бил беден народа и как едва ли не умирал от глад по улиците. В същото време четеш друга новина колко хора отивали в Гърция или Турция, колко пари щели да изхарчат там или колко пари била метнала някоя баба през балкона на ало-апаши. Е как става?

34

Анонимен

преди 6 години

Миналата година имах оферта за Москва и Санкт Петербург, имах огромно желание да отида, да видя Червения площад, Кремъл, Ермитажа, но колкото и да беше изтънена офертата, от един познат с агенция, само пътя не можех да си позволя.Излизаше по мин. 5000 лева на човек, а ние сме четиримата за това отскочихме до Белград..А пък козяците - що не идете до Ню Йорк да празнувате, или там не ви пускат, а ?

33

Lina

преди 6 години

Имаше една книга, която много харесвах " Да пропуснеш Коледа" и филм има по нея, гледала съм го два пъти, сигурно и тая година ще го гледам , най - вероятно по Нова. Та в книгата едно семейство имаше наглостта да се опита да пропусне цялата тая лудница с пазаруването, готвенето, лампичкиъе, подаръци, календари, лудница. Не успяха , наложи им се да посрещнат Коледа . Коледа е усещане, не сезон, или пътуване. Приятни празници на всички- в Гърция, Турция, Горна Малина или София, важно е с кого?

32

Тинтири Минтири

преди 6 години

Или това са просто "НЕ-фалшивите новини" на ГЕРБ - мнимото масово опаричване на народа и пътешествие из чужбината по празниците.

31

Анонимен

преди 6 години

Коледа в Турция....:))))), това е виц, нали?!? Очаквайте скоро и Йорданов ден в Турци, Гергьовден в Турция и Велик Ден в Турция.

30

Анонимен

преди 6 години

Абе няма значение дали ще е Гърция Турция или Дубай. Важното е че народа бил беден. Вземал минимална заплата и нито стотинка под масата и политиците, полицаите и свети *** му били воновни

29

Тинтири Минтири

преди 6 години

Това никога не съм го разбирал. Точно на Коледа и Нова Година да си вея диpника в Гърция или още по-зле - Турция. Това са домашни и семейни празници. Поне в моя род и семейство винаги е било така. На дървоглавите русофоби ще кажа - ами да, всъщност идеята да се пътува до Русия вместо Турция по Коледа е най-нормалното и логично нещо.

28

Анонимен

преди 6 години

А към братска Русия няма ли от кумова срама да заминат две три русофилки?

27

Анонимен

преди 6 години

Да идеш в пуйкия,където не празнуват Коледа?...Тъпо.