124

Андрешко

преди 6 години

Добре е,че само си изпуснал нервите,а можеше да се изпусне и в гащите...

123

Анонимен

преди 6 години

Проверка на мутрите до дупка! Цялото им обкръжение! Мита да нямат, за да не крадат! Като не им изнася, не ги караме да седят на власт.

122

Анонимен

преди 6 години

Тоя пък! Не бил светец, а жребец! И така да е, след определен момент остават само спомените! Сега му въздишат едни лелки в климактериума и тук-там по някой кмет ...

121

Тинев

преди 6 години

До seiraДядо ми казваше едно време: Комунистите дедовото ги брой до 8.Септември.Щото на 10. Септември, дедовото, станаа БАЯ.Тъй, че се ИЗВИНЯВАМ на хилядите ЧЕСТНИ българи, вярващи в комунизма.П.П.Сегашните "демократи" и "бизнесмени" са наследници на комунистите от 10.Септември.1944г. ФАКТ!А когато фактите говорят и боговете мълчат.

120

Ъъъъ ...

преди 6 години

Колко трябва да си проста та да си от жените минали през живота на Боко Тиквата или да си фенка на количествените/некачествени, незадълбочени отношения/ постижения на меката хвалеща се ... ББ ?

119

Идеалист

преди 6 години

Никого няма да разследват и да го разследват ще бъде избирателно, за да му вземат добрата фирма. Тази ревизия цели преразпределение на приватизираната държавна собственост. Колкото до Бати Бойко, както Вацев го определи " Той е дълбоко неук, но има добра интуиция и ще се отърве от този грубиян с името Главчев ( може би произлиза от Главанак )

118

Петка и Чапай

преди 6 години

50 мил.лв.пръснахме заради твоето его Баце ама и там увърташе -не било за първия тур,за втория тур,голям зор ти беше.Помня Менда как ревеше като карпатска мечка

117

seira

преди 6 години

До Тинев 123:ГОЛЯМИЯТ ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ НИКОЙ ОТ ТИЯ НЕ Е "ИСТИНСКИ" КОМУНИСТ!ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ СЪМ ИМАЛ ЧЕСТТА ДА ПОЗНАВАМ САМО ТРИМА!ТАКИВА СКРОМНИ И ВСЕОТДАЙНИ ИДЕАЛИСТИ КАТО ТЯХ СЪМ СРЕЩАЛ ОЩЕ САМО В КНИГИТЕ!УВИ!ТЕЗИ, КОИТО ВЪРВЯХА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ НЕЛЕК ЖИВОТ СРЕЩУ НЕПРАВДАТА И ФАШИЗМА, КОИТО ОБИЧАХА НАРОДА НИ И МУ ОСТАНАХА ВЕРНИ "ДО СМЪРТ!" ... ОТДАВНА ГИ НЯМА!!!ОСТАНАХА НАГАЖДАЧИ И КАРИЕРИСТИ - ОТКРОВЕНА ***!!!КЪДЕ СИ НАРОДЕ МОЙ?СЪБУДИ СЕ!!!АМИН!

116

Анонимен

преди 6 години

Главчо се бил изпуснал??? Така както се изпуска, в някои ситуации ще се изпусне и вбгащите, и ще усмърди НС. Да си го прибира Бобчо у Банкя, да се изпуска под Магнолията. Поне ще има някаква полза от изпускането му, ще наторява.

115

Тинев

преди 6 години

Слава на БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ! Слава на ВЕРНИТЕ и чеда!Да си комунист - това е чест!СЛАВА и на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, нагласила бъдещето на верните партийни чеда.Българската комунистическа партия / независимо как я наричат към момента:/ ГЕРБ, БСП, ДПС / е управлявала , управлява и ще управлява.СЛАВА.

114

seira

преди 6 години

"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,"В ЕДИН ЦИРК ИГРАЕМЕ - НОМЕРАТА СИ НЕ ЗНАЕМЕ!"АХ ... НЕДЕЙ!!!

113

Анонимен

преди 6 години

От БКП-то пак са натягали гайките на пожарникаря. Вместо да и залепи 2 шамара на комунистическата магарица Нинова той и се умилква.

112

Келеш

преди 6 години

"Леят се обиди, грозни изказвания в Народното събрание, затова не отивам." - Това е ежедневие за повечето работещи хора по работните им места, но всеки ден си ходят на работа. Ако не отидеш на работа с такова оправдание, ще те уволнят. Хора, ние сме работодателите на тоя хрантутник и до кога ще му даваме картбланш да не ходи на работа и да не си изпълнява задълженията, за които сме го пратили там?!

111

Анонимен

преди 6 години

До Мари А случайно забравихте ли, когато Б.Б. и тайфата му бламираха парламента и не стъпваха там с месеци? Протести вдигаха, пищяха до небесата, по всякакъв начин пречеха на работата в НС ? Защото на него, видите ли, не му беше кеф и искаше да свали правителството! Палачинката се върти.

110

Анонимен

преди 6 години

До Пешко Пешко, моля те, става дума за бас за сериозни пари, определи гендера си! Няма страшно, я виж как е в просветения Запад! Хайде признай си!

109

Анонимен

преди 6 години

До МариМаро, кой е шизофреник? Да не говориш за онова недоразумение, дето на челото си има нещо като цвъкня на гларус? Този изобщо не беше провокиран, видимо не беше ядосан, а изигра подготвен скеч. Това ще му коства поста! Тръгнал като Матросов да закрива амбразурата! Бойко Борисов ще отговаря все някога, помни ми думата! 1/100 от това, което се говори за него ако е вярно, ще търка наровете доживотно! Тези хора не усещат ли, че народното търпение свършва, че се е натрупало огромно напрежение?

108

deso

преди 6 години

Махай го Бойко,че колко имаш да махаш до Нова година - ум че ти зайде

107

Анонимен

преди 6 години

НАРОДЪТ КАЗА:ЧЕРВЕНИ МЕКЕРЕТА НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА.

106

Анонимен

преди 6 години

Браво Главчев, много сме доволни, пак ще гласуваме за ГЕРБ!

105

===

преди 6 години

Баце каза в същият монолог, че той като министър-председател е държавен служитеп - я да видим колко герберчета мислят като него...:))))