137

Анонимен

преди 7 години

За поляците спорта е политика,пропагандата и цензурата са огромни,втълпяват им колко са изключителни на всяка крачка,а като губят се търсят купища странични проблеми като извинение. И това им пречи!

136

Анонимен

преди 7 години

Виждам и знам как полските фенове се държат в страната си. При тях е шовинизъм и национализъм на 100%. Така че ние сме" слаба ракия" в сравнение с тяхното държание и коментарите на техните коментатори! Четох въпросната статия и съм възмутен от безочието и липсата на елементарно уважение от страна на драскача написал статията.

135

Ралица

преди 7 години

Всъщност имаше какво да се хвърля - водичките се продаваха с капачките. Не го направихме. Освиркване чух точно веднъж. Гроздето е винаги кисело, когато губиш.

134

Ве

преди 7 години

*** шопска проява селяни все едно от джунглата са ги изкарали

133

да

преди 7 години

публиката ни е емоционална и такава трябва да бъде, а родните п'едали с претенции за тенис - културата като не им харесва и са възмутени от шума да си стоят вкъщи

132

Дидо

преди 7 години

Според мен тоя поляк в беси феновете с грозна та си игра само на сервиз. Нормално е да се ядосвам хората, като са си платили да гледат тенис а гледат как се изпълнява сервиз.

131

Ахил

преди 7 години

Горд съм с публиката, ще продължим в същия дух. На българите никой не може да им казва какво да правят, камо ли пък някви поляци на които сме дали език.

130

Анонимен

преди 7 години

Прави са поляците. Това не е футбол или волейбол. Но е разбираемо. Все още нямаме тенис култура. Все пак това е първия турнир от ATP сериите, който се провежда в България. След няколко години ще влезем в час. Нормално.

129

Хахаха

преди 7 години

Шляхтичите да не мъркат! Държава от мъже алкохолици и жени развратници не може да ни казва какво да правим!

128

Анонимен

преди 7 години

***, знаете ли на колко турнира местната публика е освирквала Гришо? Знаете дръжки, щото толкова гледате тенис. Срещу Анди Мъри на Уимбълдан англичаните бяха бетер от ***.

127

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е българин от Трън и настава ужас за Турция, Полша и Украйна. Светът се владее от човек с над 50 процента славянски ген. А и жените му славянки. Дядо му е бил трънски предприемач и се е изселил в Германия да строи кооперации, а Тръмп строи небостъргачи, милиардер и президент за ужас на Шо рош и антибългарските му слуги.

126

Анонимен

преди 7 години

Полякът си заслужи освиркванията с поведението си. Видяхте ли как се заяждаше със съдията и съдията ли е невъзпитан ***. Защо днес публиката се държа добре с Троицки, щото е пич. С Гришата са си приятели. *** сте вие сор осо троловете. Каквото и да постигне България и някой българин пукате от злоба евре йска купена.

125

Анонимен

преди 7 години

Поляците са ромите на славянския свят. Нападнаха Русия с измама в гръб а Русия като се справи с монголотатарите, си ги направи Варшавска губерния.

124

Анонимен

преди 7 години

Ганьовски селинджъри!!!

123

Анонимен

преди 7 години

Поляците си мислят че трябва да се държи техния арогантно, да дразни публиката, а тя да му мълчи. Поляците си мислят да дразнят Русия, а тя да не ги прегази,както ги владя 300 години.И двата пъти тия алкохолици и нацисти са в грешка. Малко му беше. Помните ли какво хвърляха по националния ни отбор по волейбол.

122

Анонимен

преди 7 години

Абе стига сте преувеличавали някои като че ли кой знай кво станало много културни се извъдихте

121

Лора

преди 7 години

Прави са хората. Нашите *** имат култура дотам, да люпят семки на футболни мачове.

120

Кк

преди 7 години

Браво на публиката ! Хубави,лоши тва сме си ние ! На който не му харесва да оди при кака Филка

119

Voice

преди 7 години

До130....Ти си *** и *** българин. Един от многото......

118

Българин

преди 7 години

Бях в залата и аз го освирквах. Купил съм билети да гледам Григор до Неделя. Какво ще ми е на мен ако отпадне първия мач. Всеки друг тенесист в турнира трябва да знае, че тук ще спечели Гришо и публиката ще му помага до край.