83

Анонимен

преди 7 години

Борисов Борисов не ВИ ли е срам да говорите против БСП ,като се има предвид,че имате повече от половината гласове от Турция така също цялата медия в Турция по нареждане на Ердоган иска да гласуват за ГЕРБ.Принуждавате целия държавен апарат да гласува за Вас не зависимо от всичко пак губиш

82

кой

преди 7 години

Кой от двамата вдига самолета?

81

asd

преди 7 години

До АнонименСамо да напомня, че това за 16 милярда е опорна точка. Външния дълг след Орешарски до сега е намалял с 4 милядра. Информацията е на сайта на БНБ с подробности по месеци.

80

дЯДО гОШО

преди 7 години

Единият си отива другия идва само заради отношението към Русия...Бати Бойко това трудно го разбира но народа ще продължава да му го казва и не е далеч времето когато ще бъде при реформаторите или НДСВ...

79

Илиян

преди 7 години

Има само един генерал другият е пожарникар. Да сте чували някъде генерал от пожарната? Няма освен при нас нали?

78

Циник

преди 7 години

Чета заглавието - "Един генерал си отива...друг го замества..." На никой ли не му прави впечатление, че звучи като смяна на режима в накоя мнооого черна африканска държава! Тотална БАНАНЕНА РЕПУБЛИКА!

77

Ивайло

преди 7 години

До Поздрави от Aв$трaлиДоста упорито пишеш по форумите!Въпроса ми към теб е:Квичите ли прасета гербаристки?Квичете!Само това ви остава вече!

76

Ивайло

преди 7 години

Квичите ли прасета гербаристки!Квичете!Само това ви остава вече!п.п Тиквата е генерал колкото аз съм генерал!Той е нещо пак завършващо на "ал", но започващо с "П".

75

Анонимен

преди 7 години

Синди, бегай бре клош :)

74

бай петко

преди 7 години

хайде пак се подхвана темата с ДПСв Турция Цецка печели убедително или умишлено пропускате този факт?

73

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ- ИЗКУСТВЕН ГЕНЕРАЛ, РАДЕВ- ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ.

72

Анонимен

преди 7 години

ВИЖДАМ КАК ЕДНА ШЕПИЧКА ЗЛОООБАРЧЕТА ПОВРЪЩАТ СЪЩИСАНИ И ПАНИРАНИ ОТ ЗЛОБА И БЕЗСИЛИЕ. ВИЕ СТЕ ЕДНО НИЩО БЕ....

71

бай петко

преди 7 години

колкото и да ревете това е положениетоявно вие си искате плужекк като роско за президент :D

70

Анонимен

преди 7 години

3 млрд.дефицит заложен в бюджета+ 2 млрд излишък= 5 млрд налични за прибиране от върхушката на ГЕРБза пенсионерите по 40 лева да се радват

69

dabe

преди 7 години

при 2 млрд.лева излишък в бюджета досегазаради изгърбеното население с данъции рекетирания малък и среден бизнеси заложен 3 млрд. лева излишъкдокрая на годината Горанов (т.е. Пеевски)и Борисов ще откраднат 5 млрд.само за 1 месецКое не Ви е ясно?Това са ГЕРБ.Тарикати- комарджии.Сметката плаща народа.

68

Анонимен

преди 7 години

На Доган му доскуча, и Пеевски реши да си махне марионетката от Дондуков 2, за да може Доган да си сложи неговата.. Стига скука...

67

bub

преди 7 години

Изтегли си заемчетата и сега оставка....абсолютния хитряга! А отговорност кой ще носи?

66

Sawer

преди 7 години

Премиер да се държи, като дете, на което не са му купили Iphone! Сърдитко Митко.

65

Ala_Bala

преди 7 години

Има разлика: отива си един измислен генерал и идва истински!

64

реалист

преди 7 години

Отвратен съм от Бойко въпреки, че бях негов фен. Рискува стабилността на държавата и наказва народа си затова, че не се е държал като негова собственост и не е гласувал за Цачева. Като иска да носи отговорност и се пише за демократ да подде оставка като ръководител на ГЕРБ. Докато Борисов е е наело на ГЕРБ за мен такава партия не съществува.