122

152

преди 7 години

ДРУГАРИ ЕВРОАНТЛАНТИЧЕСКИ ПОДЛИЗУРКОВЦИ ОТ ДНЕС.БГ,ОТКОГА ЦЕНЗУРИРАТЕ "TSIGANIN" И КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО ДА МИ ОГРАНИЧАВАТЕ ПРАВОТО НА СВОБОДНО ИЗРАЗЯВАНЕ!АМИ ЗНАЕТЕ ЛИ АКО СЕ ОБЪРНА КЪМ НАЧАЛНИЧЕСКИЯ ВИ антиБЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ НА КАКВО ЩЕ ВИ НАПРАВЯТ ЗА НАРУШАВАНЕ НА ПРАВАТА МИ КАТО БЪЛГАРИН В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ?

121

152

преди 7 години

*** лебед не може да стане.*** и образован са също несъвместими и невъзможни комбинации!Как западняците образоваха живеещите при тях ***(от България, Румъния, Унгария)?НИКАК! И пак ще ни се налагат и бъркат какво да правим с тази ***, от която цяла Европа е пропищяла.ЖАЛКО, ЧЕ КАРАКАЧАНОВ НЕ СТИГНА ДО БАЛОТАЖА! ЩЕШЕ ДА ГИ ПРАТИ ПО ДЯВОЛИТЕ ИЛИ ДА ИМ ГИ ПРАТИ ТАМ ДА ГИ ОБРАЗОВАТ И ДА ВИДИМ КАК ЩЕШЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ ВЪОБЩЕ!

120

ПАНЧО

преди 7 години

При Бай Тошо всички ,,РОМИ,,говореха правилно български.Завършваха 8 клас и имаха работа .Никой не се определяше,като мюсулманин,а повечето ходеха и нацърква.За хубаво или лошо тази е истината.

119

ПАНЧО

преди 7 години

написах истинското име на РОМИТЕ,А МИ ИЗЛЕЗЕ,ЧЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ПРОИЗНАСЯ.УТРЕ И СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ СИГУРНО ЩЕ ВМЕНЯТ,ЩЕ ПОТЪРСЯ ,,КОМПЕТЕНТНАТА,,НАМЕСА НА ХЕЛЗИНКСКИЯ КОМИТЕТ,ЧЕ ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ СА НАРУШЕНИ В СОБСТВЕНАТА ИМ СТРАНА.

118

Анонимен

преди 7 години

Тия май са виждали ром само на картинка...Пък и защо не ни дадат пример как се прави и не почнат да ограмотяват техните?

117

Анонимен

преди 7 години

Европа си ограмоти гетата сега ще оправи и нашите.Гледам и не вярвам на ушите си както беше казал небезизвестен / шоумен /

116

РАН и РЪТ

преди 7 години

Българската Колониална Администрация много добре изпълнява НАШИЯ ПЛАН, браво !

115

Даскал Ботьо

преди 7 години

До Анонимен 120Печелят междуродни състезания единици, които са специално обучавани и тренирани допълнително. Масата е трагична

114

Анонимен

преди 7 години

Точно така. Буквално преведено: Брюксел - пикайте срещу вятъра.

113

Винету

преди 7 години

Много социолог, политолог и икономист, но малко инженер, даскал и медик. С други думи: много вожд, малко индианец

112

Анонимен

преди 7 години

Така ли не разбраха че образованието е нещо лошо или безсмислено за тях, по-важно е деца да има, няма човек на света който може да се справи с това, по скоро домашните животни ще се образоват.

111

Анонимен

преди 7 години

Съвети към Брюксел . Вземете ни ромите и си ги интегрирайте , образовайте и каквото още ви е кеф .

110

пепа

преди 7 години

Ходят на запад да учат, щото там по - лесно си намират работа след завършване, докато тук няма значение какво си завършил, а кой е твой човек за да си намериш добра работа. Когато започнат да ценят човека, а не връзките му, децата ще се върнат в България.

109

до 120

преди 7 години

Напълно си прав, но.....този народ, този лош мат,рял си е такъв. За него е добре да има кой да псува, на изборите да пасува, да открадне колкото може и да направи мръсно на съседа , да избие комплексие като набие някой по слаб от него--я имигрант, я циганором, или просто слабо физическо момче или момиче , като междувременно се яде от яд , че еди кой си има повече пари от него... А, забравих и да целува ръката на този който го оприличава със себе си---*** и затова се разбират.

108

Анонимен

преди 7 години

До така ли бе?Там ни е грешката, че не ги гоним.

107

сит търбух

преди 7 години

Радой Ралин--СИТ ТЪРБУХ , ЗА НАУКА ГЛУХ......КОГАТО НАРОДЪТ ИЗБИРА " ВИНЕТУ " ТОЙ ИЗБИРА И СВОЕТО БЪДЕЩЕ...........

106

777

преди 7 години

КАТО СА ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНИ ОТ БРЮКСЕЛ ДА ГИ ВЗЕМАТ И ДА СИ ГИ ОГРАМОТЯВАТ ТЕ!

105

така ли бе?

преди 7 години

А тия от "цивилизованата" Европа що гонят ромите си?? Ние поне не ги гоним! А това че те не искат да ходят на у-ще си е техен проблем.

104

Анонимен

преди 7 години

Никога не се съгласявайте с десегрегацията. Расата си заминава, а заедно с нея и качествата и.

103

Анонимен

преди 7 години

Абе що не си гледате работата, ще се занимаваме да ограмотяваме ромите. Ограмотява се който иска и който може. Ако не могат, има самолети за Индия. Що изобщо им обръщате внимание на тези от Брюксел, много важно те какво мислели. Остаряло ни било образованието. Всички изброени проблеми преди 90 те ги нямахме! Разрушихте ни живота, сега критикувате, нагла ***