102

ТУРЧИН БЪЛГАРСКИ

преди 8 години

ДПС 0 .ДОСТ. 8%.КАСИМ ДАЛ 8%

101

34

преди 8 години

DOST 15%.Дпс-2%

100

до 102

преди 8 години

До до Борис 1Аз като вярвам в Тангра не значи изобщо, че вярвам в турците. Моята религия и вяра е в Тангра, а не в Исус или Мохамед. Така че не ми твърди, че защитавам турците. Напротив. Твоята християнска религия има много по-общо с Исляма отколкото моята. Да ти напомням ли, че и мюсюлманите вярват в Христос. Просто исляма и християнството са две лица на една и съща юдаистка секта.

99

Кина

преди 8 години

А какво е заплащането във въпросната предателска групировка ? Колко струва достойнството на хората с български паспорти, които не са достойни да стъпват по земята българска ?

98

Онуфри

преди 8 години

ДОСТ-лука е на път да сгази лука. Всички, които досега са се опънали на Доган са аут или от политиката, или от бизнеса, или ... от този свят.

97

Анонимен

преди 8 години

Този още ли не са го изгонили от България?

96

Анонимен

преди 8 години

България отказва да даде Дело Възродителен Процес на Европейския Съд 26 години да се прознесе по Делото

95

прав му път

преди 8 години

Местан да си ходи в Турция да прави партия с турци, "роми" и бг еничари.Тук не.

94

bbg

преди 8 години

Предлагам да сер казва ДОСТ Ердоганова Давутоглуова.

93

ODESSA

преди 8 години

Аз пък искам, по българска национална телевизия, да има пет минути на дворцов китайски, да неби някоя ханъма да изостане , от световните събития.

92

бай Иван

преди 8 години

В една скандинавска страна със закон е забранено учители да влизат в парламента,защото мисловната им дейност е "програмирана" да работят с деца.В политиката не се вписват,защото решенията им са неправилни и наивни.Аз го квалифицирам като "професионална дефлорация". Та,Местан попада в тая категория,откъснал се от реалността, набляга на реториката ,много говори и нищо не казва.Основната му цел е организиране на " Евробашибозук",насочен срещу България.

91

А сега де

преди 8 години

ДОСТ щяла да бъде партия за българи,турци,роми...Тъй като все още по-голяматачаст от населението в БГ (тоест потенциалните избиратели на ДОСТ) са българи,би следвало езикът в партията,документите и всичко писано,публичните изяви ипредизборни митинги,да е български.В противен случай ще имаме дискриминация.Ако мнозинството членове са турци,партията е етническа,противоконституционнаи не би трябвало да бъде регистрирана.Значи у нас политическият език е единственои само български.

90

Тодор

преди 8 години

НЯМА ПРАВО !

89

Анонимен

преди 8 години

Аз пък ям свинско !

88

Анонимен

преди 8 години

Болгария конкретный ЧЛЕН нато, это точно, вас вперд пустят как мясо в случае чего. Принимайте сторону Турции она всегда об этом мечтала.Там уже будете большим ЧЛЕНОМ

87

Анонимен

преди 8 години

Та защитил интересите на ели кои си,но той не е видял ракета щом като каза,че стъпил на мина,къде е ракета къде е мина,както и по въпроса за Крим,турските власти тогава преди него рекоха,че което е добро за кримчани това е добро и за тях като за роднини,та той разбира ли тоз език за който спори щом като е ставало въпрос по въпроса,че му бил по майка,та те кримчани би трябвало на него език да поговарят и каква е майка му,кримчанка,туркиня или тюрскоговореща на края,от 4 са нации-интернац ли прави

86

Анонимен

преди 8 години

ГН БОЙКО БОРИСОВ МАЙ И ТОЙ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА КАТО ДОГАН.ВСИЧКИ ЩЕ БЪДАТ ЗА ГН МЕСТАН.ЗАЩОТО СА ВСИЧКИ ПРОТИВ ГН ПЕЕВСКИ И ДОГАН.ЩЕ ИМА ГОЛЕМИ МАЙТАПИ ВЕЧЕ БОЙКО ОЛЕКВА.И ПЕЕВСКИ ГО НЕЩЕ ГН ЦАЦАРОВ ЩЕГО НАЛАПА ЯКО.БОРИСОВ БЯГАЙ ДО КАТО Е ВРЕМЕ,НЯМА ДА МОЖЕШ ДАСИ СКАНИРАШ КЪЩАТА.

85

Анонимен

преди 8 години

Гн Местан ще покори цяла България.Защото политиците ниса мижитурки и крадливи послушковци.

84

Ястреб Османлията ®

преди 8 години

До 107 Свободата която я имат турските медии, не съм я видял никъде другаде по света! И това го казвам сериозно. И друго, отиди до някоя будка за вестници и списания в Турция да видиш колко стотин вестници и списания се издават дневно, и тогава ми ломоти че журналистите били арестувани и офисите им потрошени! Булгаааааар булгаааааар .... цъ цъ цъ цъ ...

83

Мисля

преди 8 години

да кажа на местан и политическото статукво-стига вече нови партии,и старите са вредни! Ще гласувам за партия,която даде фабрики,заводи и реални работни места за всички ,без значение от етноса ,всички които искат да работят и да си изкарват хляба и да имат нормален живот.Стига сте залъгвали хората с партии,програми,проекти и реформи...писна ни на всички без оглед на етнос и партия...ОТ ПАРТИИТЕ БАКТИСА БЪЛГАРИЯ...поредния цар дето си мисли ,че ще спечели изборите,да си припомни Костов как падна!