46

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 38Какви патриоти са тия бе, човече! Обикновени нагаждачи, властолюбци продаващи мило и драго, за да се доберат най-после до властта. Не ги ли виждаш, как се гънат като червеи на слънце по най-важни въпроси, особено онова хулиганеещото,фъфлещо от вечно пиянство лилипутче.

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 47Ами, кво да ти кажа - БЪРЗО ЕМИГРИРАЙ В ДАЛЕЧНА СТПРАНА, ЩОТО ТРЪГНАТ ЛИ ДА РАЗСЛЕДВАТ ВРЪЗКАРИТЕ НА КРЕМЪЛ, ПРЪВ ЩЕ СИ ТИ! БАЩА ТИ НАЛИ ЗАВЪРШИ ШКОЛАТА В ПОДМОСКОВЕТО (НИЩО ЛОШО, ТАМ ИМАШЕ ВЪРХОВНИ СПЕЦИАЛИСТИ, НАШИ ПАТРИОТИ И ЧЕСТНИ ХОРА) НО ТОЙ НЕ БЕШЕ НИТО ЧЕСТЕН, НИТО УМЕН. И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО БЪРЗО СЕ ПРЕВЪРТЯХТЕ И ПОСИНЯХТЕ СЛЕД 1990г. ВСЕОБЩО ИЗВЕСТНА ИСТИНА Е, ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИ И САТРАПИ НАЙ-МНОГО ЛАЕТЕ СРЕЩУ СОЦИАЛИЗМА. И УСПЯХТЕ ДА СЕ НАРЕДИТЕ ДОБРЕ!

44

Анонимен

преди 8 години

Добре бе г-н Танев, цяла България възстна срещу решенията на вашите подчинени, а само вие не знаете какво става в министерството ви ???? Какво вършите тогава ???

43

Оля

преди 8 години

Боже,какво става в България?Цялото министерство е дадено на турците.Танев представител на партията на Касим Дал и Корман Исмаилов Въпросната началничката на политическия кабинет Солак е зам.председател на същата партия.След като и е отнет достъпа до класифицирана информация въпросната миризлива туркиня не е уволнена а е излязла във двумесечен болнични.Позор.позор господа.И вместо този турски шпионин Танев да бъде в затвора Борисов го назначава за съветник и всички служители с турски имена вън.

42

Стефан

преди 8 години

За какви проекти говори този предател на турската агентура . Той трябва да бъде изгонен от България. Да отива в Анадола.

41

Анонимен

преди 8 години

Тоя в час ли е? Абсолютно некадърен. Може в неговата област да има знания и умения, но за нищо друго не става. Тоя дори не знаеше, че детските градини също са в неговия ресор.

40

Справедлив

преди 8 години

След като началника на кабинета му е разследвана от ДАНС и от 2 месеца не е на работа би следвало от тогава да е и оставката на министъра, защото не ДАНС, а той пръв е трябвало да разбере ако тя работи за чужда държава.

39

КУРза вАС

преди 8 години

Имате много здраве от арменския поп и филии със свинска мас и сланина, ефендилер...Не сте познали.

38

Анонимен

преди 8 години

A, кога ще разследват тези с връзките с Кремъл?Чч

37

Бори

преди 8 години

Национален предател и родоотстъпник. Незабавно разследване на този за шпионаж в полза на чужди служби и в панделата. Гадове мръсни...

36

Анонимен

преди 8 години

Не е нужно да си специалист в областта на психиатрията за да видиш, че въпросният Танев е пълен кукумицин. Но не съм особено изненадан - в ГЕРБ почти всички са именно такива.

35

Anonimen vuzmuten

преди 8 години

Този е пиян от сутринта, нищо не пуска в МОН да се случи, ако не го е видяла неговата началничка на кабинета. Изпоназначили на граждански договори нейни и негови близки, пуснали ремонти по училищата само в нейния регион... И сега не щв да подава оставка, ходи по телевизиите и лъже за всичко... Трагедия просто.

34

1

преди 8 години

Имаше една песен преди време: Човека взе парита и каза: "Чакай малко ..."И на този работата му е такава. Не се знае кой и колко му плаща за това съжителство !Важното е българският народ да си знае рода и културата. И да учи децата си на това. Явно в училище няма да успеят !

33

MAKED0N

преди 8 години

E ..... uste so Tanev se raspravate. Dosta be.... ajde pustete go surgum Anadolija.

32

Анонимен

преди 8 години

Старата и новата тиква да се омитат в Америка, че пак ще вдига кръвно до нова година! Анатема за всички гад-ове дето гласуват за гербер-асткото племе!

31

Анонимен

преди 8 години

Предател... за пари най-вероятно

30

Анонимен

преди 8 години

То в това министерство от 20 години насам освен калинки друго няма.

29

Анонимен

преди 8 години

Интересно как башпатриоти като Красьо Каракачанов и Валери Симеонов са проспали вкарването на Троянския кон на неоосманиста Ердоган в МОН...

28

анонимен

преди 8 години

И по повод на шефа на кабинета-Солак кой я избра ? Ето поредното доказателство,че на турчин вяра да нямаш.Дано това да е като обица на ухото на следващите управници.А Мегленчето определено не е за тази работа и ще е поредната грешка ако я изберат.Като,че ли търсят на хората работа,а не на работата хора.

27

35

преди 8 години

Сори, 1878.