33

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг се превръща в WC-жълт сайт

32

Анонимен

преди 8 години

Публикуват се само такива битовизми и гнусотии заради това, че най-много коментирате под тях, а не под важните за всички ни новини, които се замаскират, както стана с оправдателните присъди на Цветанов и разни други персони! Toлкова сме зле, че за 25 години Бойко е бил подсъдим само по дело за клевета (по сигнал на Бареков) и го е загубил, защото е изключително ***(каквито са явно и юристите му).

31

Meн

преди 8 години

До 51. Навремето Жените бяха Жени ... Днес почти всички са Плеѝ...ме?? ки . Може би затова.

30

me

преди 8 години

Ужас, убийствата от ревност идват и в България. Първо бяха жената с детенцето, после намушканото момиче, сега и тези две жени майка и дъщеря. Какво ви става бе, мъже, защо не обичате вече жените си? Едно време се е считало за знак за любов да умреш за жената, която обичаш, сега какво, знак е когато тя умре щото я "обичаш"? Ужасно! Става като в Испания, само дето там поне има цяла система за пазене на жените.

29

Анонимен

преди 8 години

Народът тотално превъртя от хубавия живот и "стабилността"! После питат защо има протести. Ако слязат от мерцедесите и напуснат замалко дворците си ще разберат! България е територия на отчаянието.

28

Анонимен

преди 8 години

АКО БОЙКО БОРИСОВ КРАСИВИЯТ,БЕШЕ ОБЪРНАЛ ВНИМАНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО,ВМЕСТО НА МАГИСТРАЛИТЕ.НЯМАШЕ ДЪГИ ИМА ТЕЗИ ЕЖЕДНЕВНИ УБИЙСТВА.И ПАК ДРАПА ***..А ЗА ВЛАСТА КАТО ЗА ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА.МРЪСЕН ИЗВ..Г ОСТАВКА,НЯМАШЛИ СРАМ ОТ ХОРАТА.НЕДЕЙТЕ ДА СТОИТЕ В КЪЩИ СТАВАЙТЕ ДРУГАРИ,ТАЯ ГЛАДНОТИЯ И МИЗЕРИЯ Е НЯМА НИКЪДЕ СТАВАЙТЕ.КОЛЯТ САМОТНИТЕ НИ ВЪЗРАСТНИ РОДИТЕЛИ КАТО ПИЛЦИ ЗА 5 ЛЕВА.КЪДЕЕ ТОВА В КОЯ ДЪРЖАВА.БОРИСОВ ПЛАЩА КАТО ***.Т НА ВСИЧКИ ЗА ДЪГО ПАЗЯТ И ДАЕ ТАМ.

27

Анонимен

преди 8 години

Психическото здраве на българите е съвсемразклатено. Факта че се прибягва все по-често до насилие с повод и без повод е красноречив показател

26

12

преди 8 години

Няма и нищо на държавата. Българинът е ***. Това, че Българинът е умен и работлив е илюзия. 95 процента от населението не става за нищо. Дори ромите ни се подиграват на тъпотията и ни работят отвсякъде. Да не говорим за европейците и турците. Огледайте се и проумейте този очевиден факт. Прости хора, чиято ценност е да се наяде, да се облече като *** или крисковец, да му се възхищават и да го уважават/а защо?/ и да става каквото той каже. И откача че света му се смее или не го слуша.

25

една българка

преди 8 години

какво става в тази наша държава,изперка ли народа,то при такъв живот няма начин-няма работа,няма пари ,няма съд и справедливост,кой на когото може и както може пълен хаус-боже господи пази България

24

Анонимен

преди 8 години

Махнах се от dir.bg, vesti.bg, сега ще се махна и от вас. Това не са новини за първа стараница. Направете криминална хроника и който иска да си чете.

23

Никой си

преди 8 години

До Некой си...Добро утро Никой! Цъкнах ти минуса, защото въобще не си прав, ами си много болен. *** при джипито и си пий хапчетата, че има опасност да извършиш подобно анти-парантийско действие. Опасен си, брато!

22

филосоВски

преди 8 години

Ревността е присъща за хора егоистични по натура или нравствено недоразвити, да се счита ревността за необходима принадлежност към любовта е непростимо заблуждение!

21

Т.А.

преди 8 години

Как пък един от тия изперкали убийци не се сети, че проблемите му реално идват от народното събрание и не реши да повършее там вместо да убива невинни покрай себе си!

20

Анонимен

преди 8 години

Както биха казали червените бабички "е нямаше такова нещо едно време".Е нямаше, вярно, нали и да имаше, нямаше да го кажат.Бог да прости.

19

Анонимен

преди 8 години

Да беше оставил поне момичето.***.

18

Чикън

преди 8 години

Народът тотално изперка. Стана нервен и агресивен. Жалкото е, че тази агресия не е насочена към източниците на проблемите му, ами към себе си.

17

Анонимен

преди 8 години

Стабилни в мизеията !

16

Тялото

преди 8 години

Зверска комплексарщина.

15

Анонимен

преди 8 години

Абе тоя наистина ли е "живял с двете жени"? Алооо, Днес.бг, ако знаете и за други такива, които са съгласни да живеят по 2-3 с един мъж, дайте им адресите....

14

Анонимен

преди 8 години

Ставащото е нормално продължение на *** сериали, с които ни заливат всички телевизии. Затова и спрях да ги гледам, защото не си струва да си пилея времето с подобни бози. Само интриги и простотии...