22

Цивилизовайте се

преди 8 години

До Анонимензаради такива като тебе се носят епидемии и се разболяват цели офиси с хора. Разнасяте си болестите по улиците, градския транспорт, кината и къде ли не. Пиете ми чай от пакетче и си мислите, че се лекувате, щото и с билки не знаете как да се лекувате. Влачите се със сополи и температура по 3 седмици, а кашлицата по още 6 месеца. Не си взимате болнични, защото не ви осигуряват на пълна заплата и ще вземете по-малко пари. Накрая влизате по спешност и се лекувате на наш гръб.

21

Анонимен

преди 8 години

Лъжичка настърган джинджифил с мед, чай от лайка и мента, много течности, особено топла вода с лимон, по-лека храна, може и гаргара с ракия, често проветряване на дома, ограничаване на посещенията в места с натрупване на много хора - все елементарни неща, но по-добре, отколкото да се тъпчем с лекарства!

20

Вирусолог

преди 8 години

Как да не се знае кога ще дойдат вирусите нали братята американци ни ги пускат. Америка има най много патенти в областта на вирусологията.Там са създадени на-много вируси. Най смъртоносните вируси са с американски произход справка например вирус ебола патент в чичо гъугъл и ще видите номера на us патента: Patent US20120251502

19

Чичко доктор

преди 8 години

Климатиците са едно на ръка по света има болести за които не сме и чували съответно не сме и подготвени а мерки като карантина например са трудни или почти невъзможни и по правило с голямо закъснение

18

анонимен

преди 8 години

в гр транспорт кихат кашлят не си слагат нито ръката нито кърпата на устатавсе едно диваци са дошли от пещерите

17

АЛИ БАБА

преди 8 години

Много ми е интересно от къде знаете кога ще доидат вирусите,да не би да ви се обаждат.

16

Анонимен

преди 8 години

Като усетя някой гаден вирус пия чай от лайка -поне литър на ден, гаргара със сода за хляб, а вечер задължително греяна ракийка с мед.

15

Анонимен

преди 8 години

До Чичко докторкато се замислиш, от края на 60-те/началото на 70-те човечеството почва активно да щъка по целия свят за щяло и нещяло. Само преди век до Щатите или Япония/Австралия се е пътувало с параход поне месец. И броят на пътувалите е бил доста малък % от населението. Обичайният път и време на този тип заболявания е било бвързан със сезонната миграция на птиците.Днес човек може да обиколи Земята за по-малко от 24 часа, а от климатика в самолета да се сдобие с неща за които не е и чувал

14

Чичко доктор

преди 8 години

като дете боледувах най много веднъж годишно според СЗО видовете вируси са се увеличили много за последните 25-30години но не се посочва причина ,освен свободното придвижване на по-голям брой хора и мутациите на самите вируси

13

Nik

преди 8 години

До АнонименПросто е. Както се знае времето до цикъла при жените.

12

Анонимен

преди 8 години

Що не напишете че започва сезона на ловуване на фармацевтичната мафия? Една стотинка няма да ви дам та ако ще и за аспирин да е алчни коп...та.

11

...

преди 8 години

Ами ще плъзнат, как няма. Като са ги пуснали нарочно. Нали илачи трябва да се пият. И Марешки душа носи.

10

Чичко доктор

преди 8 години

Това за гъбичката ми хареса щом е само една сигурно вече е умряла от старост :)

9

Чичко доктор

преди 8 години

Фармацевтичният бизнес маааалко ми напомня на оръжейния много пари=много продукция=много будали

8

Анонимен

преди 8 години

Партиииии, Пуснаха ги.

7

Т.А.

преди 8 години

"...инхибитори на ензима невраминидаза..."С други думи Тамифлу! Тая статия май е леко поприкрита реклама на лекарствен продукт.

6

Анонимен

преди 8 години

Точно така 12, но колцина се замислят?!

5

Чичко доктор

преди 8 години

Грипа оставете ами я кажете какво ще ни донесат за коледа милите бежанци децата им да не би да са имунизирани

4

Анонимен

преди 8 години

Кръстословиците по небето не са случайни.

3

гост

преди 8 години

До АнонименНали знаят какви вируси са пуснали, какви противогрипни ваксини да произведат месеци преди зимния сезон! Всичко е бизнес и то голям бизнес!