112

Анонимен

преди 9 години

Да си седят дома и да си оправят държавите. Ако ли не накрая ние ще избягаме от тях в техните освободени земи, а те тука да се оправят сами.

111

seira

преди 9 години

"МИГРАНТИТЕ", КОИТО ПРИДОБИВАТ СТАТУТ НА "ГРАЖДАНИ НА ЕС", ЖИВЕЯТ В НЕГО ПО ЗАКОНИТЕ, РЕЛИГИЯТА, КУЛТУРАТА И ОБИЧАИТЕ, КОИТО НОСЯТ ОТ РОДИНАТА СИ. ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ПО КАКЪВТО Й ДА БИЛО НАЧИН ДА СМЕНЯТ НАЦИОНАЛНАТА СИ ИДЕНТИЧНОСТ И САМОСЪЗНАНИЕ!

110

seira

преди 9 години

ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТАЗИ ИДЕЯ, КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ИДЕЯТА ЗА ЕС НА СУВЕРЕННИТЕ ЕДНОНАЦИОНАЛНИ ДЪРЖАВИ (КОНФЕДЕРАЦИЯТА НА ДЕ ГОЛ!), САЩ, ЧРЕЗ ООН И ДРУГИ МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИЗАЦИИ, СПЕКУЛИРАЙКИ С ТРАГЕДИЯТА НА ИСТИНСКИТЕ БЕЖАНЦИ, ПРИНУЖДАВАТ ЧРЕЗ БРЮКСЕЛСКИТЕ ЧИНОВНИЦИ ЕС ДА ПРИЕМА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ ХОРА ОТ РАЗЛИЧНИ НАЦИОНАЛНОСТИ И РЕЛИГИИ.

109

seira

преди 9 години

"ВЕЛИКИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ" В НАСТОЯЩИЯ СИ ВИД Е ЗАМИСЪЛ И ИЗПЪЛНЕНИЕ КАТО ПРОЕКТ НА САЩ.ОСНОВНАТА ИДЕЯ Е УНИЩОЖАВАНЕТО НА НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ И КУЛТУРИ, ПОЛИТИЧЕСКО, ИКОНОМИЧЕСКО, ФИНАНСОВО И ВОЕННО ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ В ЕДНА, РАЗДИРАНА ОТ ПРОТИВОРЕЧИЯ И ФИНАНСОВО ФАЛИРАЛА ОБЩНОСТ - КОПИЕ НА САЩ!

108

seira

преди 9 години

До Уточнение 159:ПРАВ СТЕ!КОГАТО ХОДЕХМЕ "НА ГУРБЕТ" В ЛИБИЯ, ИРАК И СИРИЯ, ПОСОЧЕНИТЕ ДЪРЖАВИ БЯХА СВЕТСКИ И РЕЛИГИЯТА НЕ СЕ БЪРКАШЕ В ДЪРЖАВНИТЕ РАБОТИ!ОБРАТНОТО, ОБАЧЕ НЕ Е ВЯРНО!СЕГАШНИТЕ "МИГРАНТИ" НЕ СА "ГУРБЕТЧИИ", А ИСКАТ ДА БЪДАТ "ЗАСЕЛНИЦИ", КОИТО ТРАЙНО ДА СЕ УСТАНОВЯТ В ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ, ДА ПРЕНЕСАТ СВОИТЕ КУЛТУРА, ЕЗИК, РЕЛИГИЯ И ОБИЧАИ, И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО, ДА ЗАВЛАДЕЯТ "БЕЗ ПУШКА ***" ВЪПРОСНАТА ТЕРИТОРИЯ!!!ДА, ... АМА НЕ!!!

107

Анонимен

преди 9 години

Нека не пречим на мюсюлманите и ги оставим да се самоизбиват. IQ си знае работата.

106

Анонимен

преди 9 години

С какво Ислямът е по-добър от Християнството?Който е чел Библията знае много добре,че строгостта на каноните е същата като в Корана.И двете свещени книги стъпват на Стария завет,който е заимстван от евреите,освен това напомнят на Будизма и вероятно корените стигат до Вавилон.По-важното е,че всеки човек има усещане за Бог,за добро и зло.

105

Генерал Гадорян

преди 9 години

Долу религиите. Нямат място в живота на човека в 21 век! Какво ни дават? Една илюзорна и лъжовна дори представа за всичко.

104

Самурай гиби

преди 9 години

Европа няма да стане ислямска. Мултикултурализма ще рухне и континента ще се изчисти от тая опасна напаст. Ако ли пък не, толкова по зле. Ще емигрираме в Таити и Малдивите. На Каймановите острови е ислям. За жалост.

103

Уточнение

преди 9 години

Тук някои хора освен да изливат расова и религиозна омраза нищо друго не правят. Паметта им изневерява или така им е удобно. Когато Сирия, Либия, Ирак бяха уредени и светски държави християните нямаха нищо против да ходят при мюсюлманите да работят и да печелят долари. И връзки търсеха да се уредят да заминат. Сега когато тези хора са в беда вече са екстремисти, търтеи, джихадисти ит.н. Каква липса на морал в зачатък! Молете се да не сте на тяхно място, че нищо не се знае ...

102

Анонимен

преди 9 години

Защото в Източна Европа и по-специално Югоизточна Европа хората имат впечатления за мюсюлманите, натрупани през близо половин хилядолетие.

101

Анонимен

преди 9 години

САЩ и Саудитска арабия са в основата на ИД,естествено,че помагат и много мюсюлмански държави,но генезисът е в ЦРУ.ЕС е косвена жертва,предадена от евро-бюрократи американски възпитаници.Целта е нов американски век,защото за света е полезно да бъде управляван от САЩ,честито!

100

Анонимен

преди 9 години

Аз пък съм атеист но знам,че се пише Аллах.

99

Той е

преди 9 години

Интересна теза - САЩ и западноевропейските държави разпалват войните и финансират ИД и другите джихадисти,а пък искат солидарно разпределяне на бежанския поток оттам!Откъде-накъде?Да си ги приемат те,източна Европа с какво е виновна за това?Все едно,аз да блъсна и убия някой с колата,а после,комшията солидарно да плаща с мене кръвнината,само щото живеем в един блок!?!

98

Анонимен

преди 9 години

ЕС е проект на Коминтерна и ония същите, които натресоха комунизма на нещастните руснаци. Основната му цел е дехристянизирането на Европа. Това, което става в Близкия изток и средиземноморието е планирано преместване на мюзулмани в Европа. Ако имаше национални държави, това не би могло да се случи. Предполагам, че следващата стъпка ще бъде фашизирането на Европа и хвърлянето й срещу Русия.

97

Анонимен

преди 9 години

въпреки,че са от Източна Европа, тези страни имат политици и ръководители, които държат на страната и народа си и не се подчиняват безпрекословно на Брюксел, като българските политици!Така ,че поучете се от тях!

96

Анонимен

преди 9 години

Като завладеете Европа аз ще емигрирам в Сибир.Понеже от студ ви се спича *** като на,до Сибир няма да стигнете. С руснаците ще екснем по една водка за здравето на европейците,ако работодателя китаец не ни хване.

95

Анонимен

преди 9 години

Какви "екстремисти"? И обикновените турци си го носят екстремизма в кръвта. Нашия български опит е достатъчен. По време на Освободителната война турските издевателства са били много повече от Батак. Няма град , в който преди да се оттеглят цялото турско население се е втурвало да граби българските къщи и да избива наред. Не измислени "ислямисти", а обикновените мюсюлмани.. Така, че стигат ни повече не ги искаме.

94

Анонимен

преди 9 години

Каймакам ефенди,чий проект е ИД?

93

Лъвчо

преди 9 години

До Ястреб ВеликолепниятКак непокътнато християнско население? Колко християни живеят днес в Константинопол - люлката на официалното християнство? Или си мислиш, че като го произнасяте Истанбул, градът винаги е бил мюсюлмански, а Св. София си е джамия? Къде е християнското население на Мала Азия? Кой днес служи в църквите и манастирите на Кападокия? А българите християни в Одринска Тракия? Хич не сте ги кътнали през 1913? Ай стига, бе! Имайте малко срама!