21

Случаен

преди 9 години

Щом са регистрирани законно, естествено плащат и наем. Сега трябва да се иска от хазаите да плащат данък върху наема. Да видим тогава дали ще регистрират по 40 човека на адрес. Ало , къде са данъчните искайте им данък . Хайде отворете си очите!

20

Ами така е

преди 9 години

Сега ще ги регистрират на глава , като ***, а после ще ги броят, като членове на партия. Така е в БГ, всичко е глава и член. Намериха начин да е законно плащането по избори. Тъпите и неграмотните ги лъжат за 50 лева. А после пак на гърба на държавата за социални. И това им е обещано! Тъжна БГ картинка.

19

Анонимен

преди 9 години

Тази врътка за уседналост е за очите и ушите на овчедушния български народ.Ако има истински патриоти в парламента и в държавата трябва да се приеме закон за платени данъци в съответната община за последните 5г.и тогава да имат право да гласуват и да определят бъдещето на населеното място.

18

Анонимен

преди 9 години

Що ли не съм изненадан? Или, още по-лошото - защо не съм кой знае колко разгневен и възмутен от новината?А най-лошото - че "основанията" на Лалова ме разсмяха. За толкова глупави ли ни имат?Егати арогантността, вече дори не се крият с измамите си.

17

Анонимен

преди 9 години

Знаете ли че в Дания ако регистрираш БРАТ ТИ дори ти идва бележка с вече СМЕТНАТИ данъци, на база средните цени за наеми в района ....

16

BG_7887

преди 9 години

Баси държавата!

15

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте веднъж и масово за Атака,за да сложим край на тази пародия.

14

Анонимен

преди 9 години

Това е държавна политика от 26 години да се обезлюдява провинцията и резултата вече е налице - ДПС е първа сила в Северна България и в Южна България без големите градове. Отседнали са само ромите и турците по селата, докато българите емигрираха в София или чужбина и няма как да гласуват. Както е казал народа рибата се вмирисва от главата,

13

смок

преди 9 години

В текста се вменява, че не дотам интегрираните едва ли не вземат селото на абордаж. А всъщност истинските виновници и предатели са самите селяни, на които се плаща за регистрацията на глава ***... Така че...

12

Анонимен

преди 9 години

Аз за това не гласувам. Гнус ме е да живее даже в България!

11

200

преди 9 години

ДАВАТ ПО 200 ЛВАКО ВИ ПРЕДЛАГАТ ПО-МАЛКО, ИСКАЙТЕ СИ РАЗЛИКАТА ДО 200 ЛВ.

10

77777

преди 9 години

Замириса ми на поредната далавера на ГЕРБ или ДПС, а може би и на двета партии - нали са си първи дружки.

9

сасенак

преди 9 години

А сега бегом на проверка в смесените общини ,градове и села,иначе от 4милиона избиратели ще гласуват 7 милиона.

8

Анонимен

преди 9 години

"Тъй като по закон трябват 6 мес. уседналост, жителите се местят сега"Я от 6 месеца го променете на 5 години, колкото е един правителствен мандат. Трябва да си изкарал поне 5 години, за да си наясно с политическата обстановка. Ако Местан ревне, увеличете ги на 10.

7

акуд до 5

преди 9 години

като се платят 50 до 100 лв на собственика става всичко по реда

6

istinata

преди 9 години

Haha pulen tashak e nashta durjava.ako hvurliaha tolkova usilia v drugi nasoki shtiahme da sme super

5

zeus

преди 9 години

Добре де, нали трябва да се регистрираш на адрес с нот. акт или пък с изричното заявление на собственика на имота, как става врътката да регистрират тези колоритните от снимката?

4

Зенитчик

преди 9 години

Ше ги видим тия парашутисти...

3

Анонимен

преди 9 години

Ами то занапред ще стане абсолютно безсмислено да се ходи да урните... След 10-15 г. тези като станат мнозинство, от нашия глас няма да зависи нищо. Какво стана с образователния ценз?!?!?! Ало, управляващите, няма време!!!!!!!!!!!

2

Борислав

преди 9 години

Те и във община Бяла Слатина и Борован,както и някой околни села повечето гласове изведнъж отидоха за ДПС...зашо ли ?