38

проруска

преди 9 години

Срамувам се от такъв президент!

37

kiretu

преди 10 години

(да заемем своето достойно място в демократичното семейство на европейските народи)Еиии тоя за пореден път показа колко е *** !!!! каде ги намираме такива *** !!!

36

Атакист

преди 10 години

Точно пък тоя да говори за идеали! Той е толкова *** и жалък че сам не разбира за какво говори. Ама виновни са тия които го избраха за президент и които го търпят да им се подиграва. Една нация със самоуважение и воля не би го търпяла и би се надигнала срещу него. Единствените които следват идеала от Шипка са Атакистите. Ясно?

35

plevela

преди 10 години

jalkite bulgare ne si haresaha edin president.za 24 godini .nqma i da si namerqt.zagubenqcite.

34

Дим4о

преди 10 години

Текст под снимката .-Някой да се нуждае от трансплантация на мозък, да вдигне ръка .-Аз, аз, аз, моят го загубих, като станах президент .

33

Хр. Иванов - Големия

преди 10 години

Ако идеалът на героите от Шипка е бил България да се управлява от покорни марионетки на Брюксел и Вашингтон, то тогава напразно са проливали кръвта си...

32

христо

преди 10 години

По-верни квалификации Румба, от Вашите не бях чувал и чел!Поздравления!

31

Румбо

преди 10 години

Я,героят от Халкидики,повелителят на офшорките,властелинът на чехлите,царят на паркингите,натовската опора пак се изказа!

30

Анонимен

преди 10 години

абе Пастирке и ти ли мислиш за Геройте на Шипка или как да заграбваш държавата и да си правиш милиони ако тези герой бяха живи днес да са те отвяли

29

Анонимен

преди 10 години

и блодарение на тези герой вие станахте бандити ,олигарси и разбойници от къде направихе милионите бре от къде от геройте на Шипка ли бе ***

28

Българин

преди 10 години

"Героите от Шипка проляха кръвта си за идеал, който следваме и днес"Г-н Президент,Аз съм напълно сигурен ,че 65 %от българите нямат вашите "идеали".Вие не сте Президент на всички българи ,а сте слуга на Б.Б., на шепа олигарси и чуждестранни интереси.

27

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 10 години

ГЕРОИТЕ НА ШИПКА АКО ЗНАЯТ ЧЕ ДНЕС ИЗБОРИТЕ ЗА БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ СА НА СВЕТЛИЯ МЮСЮЛМАНСКИ ПРАЗНИК КОЧ БАЙРЯМ,ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ В ГРОБА,ПРЕЗИДЕНТЕ ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛ,НЯМАТЕ ПРАВО ДА СПЕКОЛИРАТЕ СЪС ГЕРОИЗМА И ИДЕАЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЕРОИ,ПРЕДАТЕЛИТЕ СЕ НАКАЗВАТ СЪС СМЪРТ,ПОКЛОН ПРЕД ГЕРОИТЕ НА ШИПКА

26

Анонимен

преди 10 години

ГЛАДНО КОМАНДВАЩИЯТ. ЩЕ МЕ СПУКАТЕ ОТ СМЯХ БЕ ДЖУРНАЛЕТА. ТАКА КАТО ГО ГЛЕДАТЕ НА ГЛАВНО КОМАНДВАЩ ЛИ ВИ ПРИЛИЧА? СВАЛЕТЕ СИ РОЗОВИТЕ ОЧИЛЦА И СИ ВДИГНЕТЕ ГАЩЕТАТА И ПРАШКИТЕ ЧЕ С ТОВА ДУ.ЕНЕ НА ЛЯВО И НАДЯСНО ОСМЪРДЕХТЕ ПЕЙЗАЖА.ПОГЛЕДНЕТЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ. ТОЗИ *** ОСВЕН ДА ПАСЕ ОВЦЕТЕ В БАЛКАНА ЗА ДРУГО ЕДВАЛИ СТАВА. ТО БИВА НАДУ.ВАНЕ АМА ТО СИ ИМА ГРАНИЦИ БЕ ДЖУРНАЛЯ. АМА СИГУРНО ДОБРИ МАНГИЗИ ВИ ДАВАТ ЗА ТОВА ДУ.ЕНЕ.

25

Анонимен

преди 10 години

Расиме - на Шипка, БЪЛГАРИ и РУСНАЦИ са разгромили твоите. Затова ли си толкова яростен антируснак.

24

Shark

преди 10 години

До 27. Не сме били турци и няма да бъдем никога! И не Русия ни размъти водата, Русия ни освободи и след Освобождението България е била водеща икономическа сила в Европа, защото е имала далновидни и най-вече родолюбиви политици. Водата ни размъти комунистическия СССР, който няма нищо общо с Царска Русия, чиито войници се жертваха за свободата ни. В момента пак правим грешка като вървим против Русия, губим пазари, губим и независимост. Ще съжаляваме, дано само не е късно и да се опомним. АМИН!!!

23

Анонимен

преди 10 години

Бурята с име "5-мата министри в конфликт със закона" отмина и червея изпълзя от дупката си да срича непознати за него патриотични слова.

22

Анонимен

преди 10 години

Земята на Ботев и Левски отново е робска земя......

21

Анонимен

преди 10 години

Земята на Ботев и Левски отново е робска земя......

20

Shark

преди 10 години

Героите от Шипка нямаше да си мръднат пръста, камо ли да се жертват, ако можеха някак да видят в каква *** ще се превърне България и какви национални предатели ще я управляват.

19

анонимен

преди 10 години

Избрано от коментарите:"***", "медуза", "продажник", "***", "нищожество", "клоун", "слузест плевел", "лицемер", ***..""предател"