33

Винету

преди 10 години

"Премиерът решава кога да я подаде". Трябваше - на 15.06.2013 г.

32

Рали1

преди 10 години

"Дали подадоха оставка" (dalipodadohaostavka) се появи днес.На този сайт търсете отговора- за сега е НЕ !

31

Анонимен

преди 10 години

Недоволните могат да се обърнат към отец Бардухемиос или временният заместник на епархията Храч Мурадян.

30

Анонимен

преди 10 години

are mahaite se be kradliva chervena paplach !

29

34345

преди 10 години

защо си подават оставката тези? обикновено оставка се подава под натиск или при явна невъзможност едно управление да продължи нататък. не ми прилича на нито едното от двете, а на договорка и пазарене. една фракция комунисти сдават наряда, друга фракция комунисти се гласи да поеме. в Бг власт не се дава току така (при всички положения си остава в зоната на БКП/ДС). за какво употребиха власта тези, какво направиха? и защо ББ се смята за следващия премиер, сякаш това не зависи от гласа на хората?

28

Анонимен

преди 10 години

само пиночет й трябва на тази държава :)

27

Анонимен

преди 10 години

абе хора, кога ще проумеете, че няма държава без хора? НИТО едно правителство не е помислило за ХОРАТА досега - мислят за всичко друго, но не и за най-важното. дори и за бизнес трябват ХОРА! не става нито с раздаване на пари на калпак, нито с вземане на пари на калпак. за 20 години НИКОЙ не инвестира в ТРИТЕ най-важни неща: здравеопазване, образование, съразмерно заплащане. Никой няма да остане в тази *** и НЯМА ЗНАЧЕНИЕ дали е съсела или тиквата на власт!

26

Анонимен

преди 10 години

Ууууууууууууу бре!

25

факти, факти

преди 10 години

левите се оправдават с десните, те - с левите, а центърът мрънка, че нямал възможност. да, ама преди техния мандат пак са били десни или леви, а добричките дпс са винаги във властта. та, кое точно оправиха герб, царя, дпс, бсп, сдс и т.н.? енергетика, здравеопазване, престъпност, раждаемост, образование, култура, туризъм, отбрана, земеделие, бизнес, шенген, производство? най-простият индикатор на успеха е емиграцията, у нас тя е средно 100.000 годишно. без връщащи се, повече от бягащи!

24

Анонимен

преди 10 години

НА 09.09.2014,СЕ ОРГАНИЗИРА МАСОВ ПРОТЕСТ ПРОТИВ ИСЛЯМИЗИРАНЕТО НА БГ И ЗТРИВАНЕТО НА РОДИНАТА НИ,КОЙТО СЕ ЧУСТВА ОГРАБЕН ДА ЗАПРЯТА РЪКАВИ,РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ВЪВ ЦЯЛАТА СТРАНА

23

до 31

преди 10 години

Нямаш си на идея колко си прав. Но мутрата каза: държавата е фалирала и всички г*золизци започнаха да го повтарят в хор. По-интересното е защо мутрата го декларира без да си има дори идея какво става с държавните пари? Елементарно дори за простия , по думите на мутрата, мат'рял - тиквочът подготвя терена за нова мащабна кражба на всичко до което може да се докопа и естествено - комунистите са виновни.

22

Анонимен

преди 10 години

всъщност кой освен празната банкянска тиква, казва че държавата е фалирала? поне нито една рейтингова агенция или световна институция не е твърдила подобно нещо. държавата си е ок, но за сметка на това при дянков, мутрата и подслушващия лекари фалираха 150.000 фирми и се закриха 500.000 работни места. тогава хората фалираха!!! сега просто нещата си вървят на самотек. и колкото и да ненавиждам бсп, при орешарски нямаше нито един САМОЗАПАЛЕН, нали?

21

bobo

преди 10 години

Тези всички *** на снимката са група ***!!! А,па тоя генетичен *** - З.Златанова,е такова грозно животно нема!!

20

Мазохистичен народ

преди 10 години

До Бивш член на БСПИ откъде мислиш са увеличили пенсиите с 4,50 лв? Разбира се, че от заем, откъде другаде да дойдат парите. Бойко и толкова не дава, но при неговото управление нещата са още по-катастрофални, да не говорим как проигра държавата и уговаря нейното продаване на Турция. Какво да се прави, сиромасите си преизбират инквизиторите, а инквизиторите ги цедят като лимон и се гаврят с тях.

19

Анонимен

преди 10 години

никога не съм се съмнявал в качествата на орешарски като финансист, или поне досега не е показвал някакви значителни катаклизми, за разлика от дянковци, велчевци, виденовци и прочие ***. САМО ЧЕ...добър или лош, оттук нататък, заради рядката глупост да стане министър на бсп и дпс, името 'орешарски' ще върви в комплект с 'пеевски', 'кой, кой', 'оставка'. това се случва, когато някой с професия реши да се забърка с мизерни политици, и най-вече крадци и мошеници.

18

Бивш член на БСП

преди 10 години

Понеже няма какво да кажат сега БСП ще викат до изборите как са качили пенсиите с 4.50 лв. и колко милеят за *** и пенсионерите. И както милеят Станишев, Местан и Орешарски както и тяхното обкръжение станаха мултимилионери, а баба Пена от с. Горно Камарци крета с 130 лв. Егати и демагозите и престъпниците.

17

Анонимен

преди 10 години

Още колко ще ги гледаме тия к..ни?! Я, вън!!!

16

Гей станишев

преди 10 години

Много закъсня НЕАДЕКВАТКО ПОСЛУШЕВ трябваше да фалираш държавата че да се сетиш

15

Анонимен

преди 10 години

Това правителство е нарочно съставено само от *** които нямат умствен капацитет да вземат каквото и да е решение! Те трябваше само да слушат каквото им наредят и да изпълняватНие пак ще затягаме коланите -- ДОКОГА ????

14

веселото село

преди 10 години

много ли им е весело май на тия *** !?