52

НФБ

преди 10 години

До демократТАНКОВЕ И САМОЛЕТИ СРЕЩУ ЖЕНИ И ДЕЦАБОМБИ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ В ГЪСТО НАСЕЛЕНИ ГРАДСКИ РАЙОНИТОВА СИ Е ГЕНОЦИД И ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ЗАКОНИНО ИМА ДВОЙНИ СТАНДАРТИ ПРИЛАГАНИ ОТ САЩЕТО ИМА МАСИВНО НАХЛУВАНЕ В ИВИЦАТА ГАЗА НО НЯМА ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ

51

демократ

преди 10 години

Тази американска *** Порошенко до кога ще избива невинни хора.

50

rusofil

преди 10 години

До Анонименvreme e putin da pokaje ruskata izvanzemna boina tehnika na sveta nad urkite fashisti

49

bg

преди 10 години

Dano da ne e istina 4e 150 rusnaci sa ubiti.

48

Анонимен

преди 10 години

На какво са готови хората за пари и власт - забравят що е род, Родина, брат, сестра... тоя Порошенко е човек без корени, гнасна гнида, надявам се да увиснена бесилото, заедно с останалите от хунтата.

47

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 60Изпуснал си. Кримвече го върнаха. Сега и Новоросия ще върнат на тепсия.

46

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 54На човек без грам мозък няма какво да му се обяснява. Куха лейка и това е.

45

Този Анонимен 58

преди 10 години

Било велик ден за света 4 юли....Този Анонимен 58 сигурни вика убедено и Слава Украина. Слава героем! Още малко ще ги разцелува.И хич не се сеща, че и САЩ и Украйна не го уважават така, както той ги обича. Ще ни резнат без да го питат, а той ще продължи да вика Велик ден е 4 юли...

44

Анонимен

преди 10 години

Точно така трябва да действа Украйна. Крим също трябва да се върне. Ако трябва Донецк и Луганск да сринати, но те са в Украйна. Целият свят е с Украйна.

43

Анонимен

преди 10 години

ДНЕСКА Е 4 ЮЛИ- ВЕЛИК ДЕН ЗА СВЕТА!

42

Бранник

преди 10 години

лилипута от москва точно това требва да направи- да нападне Украйна, Америка ще му го нахлузи до сливиците, действайте блядЪЙ

41

neni4a

преди 10 години

Порошенко е предложил нова среща с ЕС и Лавров ,за кризата в Украйна Нещо ми напомня като преговорите за газа,дето като видяха ,че ще им го спрат ,искаха срещи и ги получиха де,но така или иначе им спряха газа. Явно Порошенко има големи съмнения,че Путин ще вкара армията си,да разчисти ДОнбас от всякакви нацисти,било те и укро. нацисти

40

vesko02

преди 10 години

Кой е по добре въоръжен ,редовната украинска армия или мирните протестиращи ,които свалат хеликоптери от Източна Украйна?

Всеки убит руски терорист в Украйна - юмрук в лицето на руския фашизъм.

38

Анонимен

преди 10 години

Повече ковчези с убити трябва да заминават в западна Украйна. Да видят фашагите, че и те са смъртни.

37

Логичен въпрос

преди 10 години

Зa дa усмири Чечня нa Русия и трябвaхa години нaред ,водихa няколко войни,a чеченците сa сaмо 1,2 млн. ,тa питaм се колко години ще сa необходими нa Киев дa победи 7 млн.ДонБaс ?

36

Анонимен

преди 10 години

Зад удобното име украински войници се крият ужасяващо разкъсаните тела на мъже.

35

Анонимен

преди 10 години

Толкова са" народни" тези "републики", колкото и България до преди 25 год.Там където стъпат руснаците, настъпва ДИКТАТУРА!Тези, които се подлъгаха по обещанията на Путин съжаляват, но вече платиха част от цената за тъпотата си.

34

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 10 години

Ани, ама наистина ли пише най-малко 150 загинали сепаратисти! Ако почнем да смятаме от началото на конфликта това е най-малката цифра, обикновено са 250,300 и след това 1000. Ако смятаме всички загинали сепаратисти, то цифрата е по-голяма от тази на армията! Преди това някой написа, че тази цифра е вярна, ако се броят загиналите мирни граждани. Като гледаш покритите с одеала трупове лошо ти става и това са на жени, старци и деца, включително и на пеленачета! Фашизмът навсякъде е един и същ!

33

Varg

преди 10 години

не е добре това момче, трябва да го намерят и да му помогнат да се лекува.