23

Кончита дее Вурскт

преди 10 години

В БАН да си поосвежат сексуалните връзки първо,после да гледат животните как го правят.Има и помощни материали...

22

Анонимен

преди 10 години

s nai golqm procent sa reptilskite prestupnici,kuchetata i maimunite ..... otskoro pochnaha iskustveno da podpomagat i razmnojavaneto na hishnite mravki(***) ot strah ot andromediancite koito taka i ne doidoha :)

21

Анонимен

преди 10 години

che tuka 99,99,99.... % sa chisti jivotni .... i ne samo jivotni a i kravosmesiteli ....

20

Запасен

преди 10 години

Всъщност, каква ли е истинската причина и какъв е смисълът за подобен експеримент? Животните не могат да отидат сами в космоса, значи някой трябва да ги изпрати там.А за да ги наблюдава, значи е необходимо да се направят изводи дали едно дълго пребиваване в космоса доколко ще им се отрази на възможността им за възпроизвеждане.Значи, нещо се готви, и то, най-вероятно е: или изпращане на колонисти,които няма да се върнат, или "елита"се готви за спасение в космоса и гледа дали ще оцелее и след това

19

Анонимен

преди 10 години

Азис ли ще го качват горе у космоса

18

Анонимен

преди 10 години

Докато НАСА прави наука, Руснаците правят глупости ...

17

Анонимен

преди 10 години

Така формулирано заглавието навежда на мисълта, че "феодални старци" ще наблюдават от космоса секса при животните.

16

до 20

преди 10 години

Марс 2 - ок, ама е САМО МАРС 2, а Марс 17 къде е ? Ще викаш чиба на господарите си, п.е.с нещастен!

15

до 23

преди 10 години

Добре, че са руснаците, че иначе никой няма да ви иска, нали?Ех, жалко за Серафимов бе тръгнал към НАСА, ама сега само руснаците искат да работят с вас, нали. И да- колко са велики.

14

аз

преди 10 години

Добре,че са руснаците,че за годините от както има космически програми ние щеше да участваме в това колкото и Сомалийците,да им благодарим за двамата космонавти които изпратихме и за стотиците проекти и програми в които сме участвали,влкючително и много самостоятелни разработки и патентовани открития,както и това,че сме били една от 8 те държави преди 90 та които са имали космическа програма и са участвали в проекти,уффф забравих ние ги мразим щото сме промити вече и американците ще ни похвалят..

13

Колю Животното

преди 10 години

Поздрави от тъмната страна на галактиката, мисля че ми излезе късмета.Ох котьооо, тия ша ми изследват секса!

12

Проектът е чужд

преди 10 години

БАН да се реформират истински най-после. Да ликвидират семействеността, протекциите, връзкарството, защото наука се прави със знания и талант, а те са го обърнали на ***!"Академична автономия"е понятие, което в много от институтите се разбира само по един начин: "Ще преиначаваме законите според това, чия съдба решаваме" - развитието на едни се затормозява, като Законът за академично развитие се усложнява с измишльотини на истерични лелки, а други ще ги катапултираме, заобикаляйки този Закон

11

Алили бре

преди 10 години

"""БАН отива в Космоса, ще изследва секса при животните"""Ахахаахххххахаха , не мога да спра да се смея, вероятно това изследване е от жизнена важност за човечеството , но не мога да спра да се смея. Оп , напиках се от смях.....

10

до 16

преди 10 години

56 години не успяха, та и сега. Иначе много им е добра техниката- да.

9

Анонимен

преди 10 години

Благодарение на бареков, България отново се върна в космоса.

8

заглавието

преди 10 години

БАН започва два нови експеримента в Космоса, става ясно от съобщение на академията.РАН започва експерименти в космоса, а българите са направили два прибора. Ама тези врзъки се поддържат още от времето на акад. Димитър Мишев- светла му памет, бе добър човек и учен. Винаги руснаците канят този екип прибори от десетилетия- просто нямаше гласност.

7

Анонимен

преди 10 години

В края на тая статия има ключови думи за търсене на други статии.Предложили са: "Космос", "БАН", "секс".И като изберете третата, излизат всички статии на Михаела! :)

6

Анонимен

преди 10 години

Хайде авторът ако има поне два грама мозък, да смени заглавието

5

Анонимен

преди 10 години

аз само не разбрах от заглавието, целия БАН ли ще ходи в космоса или само животните от академията? щото ако е цялата академия ще почерпя. :)

4

Анонимен

преди 10 години

Добре, че са руснаците, поне малко да ни подновят космическата програма, нищо че сега сме в различни лагери.