32

Възмутен грaждaнин

преди 10 години

Искaм дa се оплaчa ,че в dir.bg.ми блокирaхa IP aдресa зaщото с кометaрте си рaзобличaвaм империaлистичрскaтa политикa нa СAЩ и зaщото рaзкрих че няколко души който,непрекъснaто пишaт във форумa против Русия сa две подстaвени лицa ( може би нa сaмия модерaтор ) който се предстaвят под псевдонимите : "бегеец" "дедото" митко пешев" "един бългaрин" "хaн тaкту" и още няколко псевдонимa !

31

Анонимен

преди 10 години

Сглобих "новината" и ми изтъриха коментара => е итинната :)(може пак да ме забършат *** който видял видял!)Та бунтовниците казват:"гарнизон противника разгромлен, два БТР-80 сгорели, третий захвачен""Наши все целы. У одного при попадании гранаты из РПГ сработала динамическая защита, у второго три дыры в защите орудия от 14,5, но сама пушка исправна. Вс больше повреждений нет"

30

Мечо Пух

преди 10 години

Ало Олге,а бе вземи се научи да пишеш логически верно. Сепаратистите не са нарушили примирието на Порошенко. То е ЕДНОСТРАННО и не е съгласувано с ОПЪЛЧЕНЦИТЕ. Това нещо се нарича всичко друго, но не и нарушение!

29

БКП

преди 10 години

До славянин--22 ;Фашиетка *** са руснаците ,а *** сте вие русофилските ***.Виж как се прегръщат СърГей и Сорос.Вие имате най малко право да обвинявате пресата.Спомнете си как отразявахте информацията.Журналистите са научили някои неща от вашата "свобода на словото".За СССР се пишеха само суперлативи.Егати ком.***.

28

Анонимен

преди 10 години

"После семичасового боя ополченцы захватили воинскую часть в Донецке"За тази новина ли става дума?

27

към 27

преди 10 години

Как да не си чувал за Дмитро Тимчук? Много популярна укро-звезда.1 Тимчук = 5 Псаки

26

една баба каза

преди 10 години

Искаме снимки! че на думи и двеста 'руски' танка може да са унищожили, пленили и т.н

25

до starSUCKS USA

преди 10 години

Момче, смени си спонсорите, нямаш никаква аргументация и ако за това ти се плаща, не се чуди защо ти е намалял надника в последно време.

24

lukas13

преди 10 години

До Анонимен Proruski teroristi s 5 ruski tanka be komkopeldak

23

lukas13

преди 10 години

До MomoMoto Opravi si dargavata Balgaria i sled tova govori za ostanalite narodi.....

22

до Бозон

преди 10 години

Е, как да вярваме на евроатлантическите медии, когато на Майданя вдигаха шум до Бога, че Беркут се ЗАЩИТАВАХА с палки, а после когато майданярите взеха да вадят очи, публично, да режат ръце, да палят хора, да душат бременни жени, да бомбардират с оръдия и самолети населени места, всичко беше наред. Тъй че на фона на фактите, не знам каква долна гадина трябва да е човек(?), че да се опитва да продължава да манипулира.Пред фактите и боговете мълчат, но на демоните фактите не им пречат.

21

Анонимен

преди 10 години

бунтовниците, подкрепени от пет руски танка----------------------Е, че те и украинските танкове са Руски!

20

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Другари,сменете си памперсите, че като подгизните много, и започвате да ръсите само простотии.Някаква химична реакция явно се получава..............По цял ден воювате тук,ама ако ви гръмне по една пиратка и ще се насерете.

19

ОФ

преди 10 години

9, преди не казваха и сега премълчават, а какво се случва: "Десен сектор" нападна офис и вила на Беня Коломойский, последния се отказа от губернаторството и избяга в Швейцария.

18

до Бозон

преди 10 години

Ройтерс се позовава на източници, в случая на ненадеждните киевски власти, нали не си мислиш, че Ройтерс прави пълно разследване относно достоверността на информацията, която им се подава от Украйна? Че Киев може да си подава каквато си иска лъжлива информация и това, че Ройтерс я цитира, не я прави абсолютна истина.

17

ЕЖК

преди 10 години

,тази вечна агенция.

16

ПСС

преди 10 години

Някой си написал нещо във Фейсбук. Браво - това е журналистика! А проверка и съпоставяне с инфо от други източници? Или поне да се каже, че има и друга информация и нямаме възможност да проверим. Питам се, дали нещо такова се учи във факултета по журналистика. За мен това е "една баба на село ми каза".

15

диалектика

преди 10 години

То и по време на събитията в Катуница,банда *** ,директно пред телевизионната камера ревяха с пълно гърло и с неистова омраза "смърт на българите",ама някаква реакция да имаше?И властта глуха и сляпа и прокуратурата,да не говорим за *** им защитници,които бяха изчезнали.В цялата тази идиотщина,най-идиотското беше поведението на самите българи,които се направиха на ни чули,ни видяли.Сега си берат плодовете от такива *** изцепки и така ще бъде,до пълното изчезване на българския ет

14

макето

преди 10 години

да пием за продажната ни преса да пием да пием другари

13

Анонимен

преди 10 години

Слава на Русия и Иран.