49

Анонимен

преди 10 години

Обонго маимуната да бъде обесен на червения площат ,и това събитие да се транслира по всички телевизии

48

РУСИЯ

преди 10 години

Абе ,господа триполови еврогеичета,как може да си помислите,че Руския мужик и солдат ще се подчинят на янките,обичащи да гледат *** да им оправят белите жени и еврогеиовете триполови ? Мъжкар Руски срещу геи и триполов янки.Помислете сами.Кои кого????????????

47

Не е пропаганда

преди 10 години

Току що прочетох едно заглавие в един Руски сайт: Китайский миллиардер раздал деньги и еду тысяче малоимущих американцев И това доживях, бедния Китаец да храни богатия Американец. Свят като цвят. Ха наздраве госпожи и господа. Всичко в този свят е превратно. Това го еразбрал още отец Паисий - за величието и падението на царствата.

46

пенко

преди 10 години

Руски санкции срещу САЩ : От днес американските астронавти ще пътуват в отделни кораби до МКС и ще си плащате за всеки "ВОСТОК" "яко" аа...а !

45

пенко

преди 10 години

Мисля ,че съм извратен, защото отвътре ми идва да искам санкции и към мен/ тъй като съм срещу тях/ -биха могли да ми забранят ,да пожелавам американски жени, а още по лошо -амери кански политици и "вождове"- направо ще си ме осъдят "до живот"-нямам сили да спазя забраната !!!!!

44

Hanonimen

преди 10 години

hahaha, malkata maimunka na konci Obama si misli 4e nqkoi ve4e go brusne za sliva, mili4kiq stava mi leko komi4en naposleduk, ... :)

43

Анонимен

преди 10 години

Методите, скоито действа Русия не се различават по нищо от методите на МУТРИТЕ.Всъщност, мутрите са продукт на милиционер-комунизма.

42

Анонимен

преди 10 години

Най-бързите мерки,които Русия може да предприеме за намаляване на напрежението е да влезе с армия в източна Украйна.Лошото е ,че тогава ще се повиши напрежението в западна Украйна.

41

ОФ

преди 10 години

Който иска да се посмее до сълзи да прочете "Опять санкции..." в Политикус от вчера, 23.54 ч., 3 стр.

40

Смешници

преди 10 години

Нека наложат санкции на целия свят. Нека на никого нищо да не продават и от никъде нищо да не купуват. Ето това са санкции. И да си приберат доларите за да не се търгува с тях. И ще си живеят в Америка нашироко, без да харчат пари за колонии като Украйна и нас...

39

НЕД

преди 10 години

Сащ ще забранят вноса на банани от Русия

38

Анонимен

преди 10 години

Путин като чу за новите санкции силно се изряза и уплаши.

37

Анонимен

преди 10 години

Той Путин ще си го премести фара от другата страна на борда от санкциите им. Смешковци. Така и не проумяха от историята и войните си във Виетнам, Ирак, Афганистан, Либия... че агресорът никога няма спечелени войни.

36

Анонимен

преди 10 години

Русия да внимава, защото американците бият през пръсти!

35

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен76 - Да бе Разбрах те, че си голяма работа и че си много велик и че там незнам си какво още на малкият ти пръст. Айде... жив и здрав да си и да си оправиш писането Банален ми стана...

34

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен72 - Не искам да ти отнемам правото да си глупав и да мечтаеш. Не е демократично!

33

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен68 - Пак ела когато си подобриш писането, че нищо не ти се разбира. Какво да обсъждам с теб при положение, че една дума нямаш без грешки.

32

От 51

преди 10 години

До Анонимен62 - Много е дълго да ти обеснявам, а и няма да разбереш. Пий си ракийката и слушай там Planeta

31

Анонимен

преди 10 години

долу русия, горе САЩ

30

Анонимен

преди 10 години

Да запитам ,,анонимен 58" в качеството си на какви САЩ налагат санкции на Русия.Това не намирисва то вони на ,,самолюбие на жандарм"Защо питам трябва да сме съгласни с американците и какво добро са допринесли на нас българите,няма да говорим за света.Доброто което ни сториха беше средният пръст от получаването на външният дълг на Ирак,благоволението да приберат като подарък златната мина в Челопек,от тях да мине да плащаме най-високият ток на Тец като замърсяването остава на държавата .Обичай !