34

Ерхард

преди 10 години

Ако не беше ДС и комунистическият ти произход щеше да се създадеш сам,ама друг път.За този умумишлен фалит на КТБ в цивилизованите държави има две решения:Затвор до живот и пълна конфискация на всичко /Строс Кан/ или пистолет с един патрон.Но българския комунист и агент на ДС няма чувство за чест и достойнство.Той може да бъде само престъпник,крадец,далавераджия ,с една дума *** и най-вече страхливец.

33

Анонимен

преди 10 години

*** и комунисти управляват България!

32

Анонимен

преди 10 години

В ГРЕШКА ЛИ СЪМ?-Вече се разбра от къде са парите на Бареков,защо не са повдигнати обвинения за финансиранетона ББЦ?

31

Анонимен

преди 10 години

Банкеръ Моите уважения,но такова ограбване вече 25 години.Колко още да ви бавим бе др.Василев.Съд и на площада,като в Чили

30

Анонимен

преди 10 години

НУЖНО Е РАЗСЛЕДВАНЕ И НАКАЗАНИЕ НА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ТАЗИ ИЗКУСТВЕНО ПРЕДИЗВИКАНА КРИЗА.ГЛОБИ ЗА МЕДИИТЕ ,ТЕРАЖИРАЩИ НОВИНАТА В ОТРИЦАТЕЛНИЯТ И КОНТЕКСТ.ДА СЕ НАМЕРЯТ ВИНОВНИТЕ И ИЗПРАВЯТ ПРЕД СЪДА.

29

Анонимен

преди 10 години

Да се разследва кой е зад събарянето на КТБ, кой е подал фалшивият сигнал ,защо е бил раздухан от медиите, защо държавата не застана веднага зад банката,защо е намесена прокуратурата в тази интрига и виновните да бъдат осъдени.

28

Анонимен

преди 10 години

какво се чудите че сам се е създал? този се е самооплодил бе другари. вие незнаете ли че има двуполови животни?

27

Анонимен

преди 10 години

един престъпник да си признае че е използвал кризата.защо ония дето станаха кредитни милионери при И Костов не ги осъдиха и не им вземаха всичко.самия Костов трябваше до сега да е на топло.изядоха народа.

26

ъъъъъъ

преди 10 години

Само в България вместо да фалира длъжника и банката да си прибере борча, фалират банката за да не се върне борча,през 90-те така стана с Първа частна банка.

25

Анонимен

преди 10 години

Всички в това правителство и НС трябва да бъдат съдени.

24

Пешо

преди 10 години

Много тънък театър се разиграва !Този не е във война нито със Пеевски нито с Борисов а напротив това е заговор този е същата подставена пионка като Вальо Молов!

23

Анонимен

преди 10 години

Дори Исус не се е създал сам,Майка му Мария поне е помирисала китката и те така, та се е пръкнал нашият Бог Исус Христос,а този хептен сам се е създал,горкото ДС къде е било в този вълшебен момент от самосъздаването на този финансов гений?А иначе ако се е възползвал от кризата = спекулант = прокуратура и пандиз!

22

Наблюдател

преди 10 години

Василев е наритал Делянчо, който се е разпореждал с банката , все едно че е негова и затова е в немилост. Глупавия матриял, вместо да потърси отговорност от Пеевски и Доган,гледат как се съсипва една читава банка и викат-,,разпни го,,...Затова е казано ,че *** е вреден както за себе си,така и за околните..но не се притеснявайте-Василев ще се разтича и ще си спаси банката,а матрияла ще го яхат ..ама кой му е виновен

21

Десен

преди 10 години

Къде е Береков? Нещо взе да ми липсва

20

Анонимен

преди 10 години

На този свят,не-можеш да се създадеш сам.Значи, или си ..извън земен,и ли някой тукашен ''олигарх'' те е посял.

19

bg

преди 10 години

tezi gluposti idi gi drankai na romite v getata koito neznaqt koi gi e sazdal i sega se imat za turci utre za amerikanci a drugi den moje i za marsianci,! ti si edin KRADEC , i tva shte izleze na bql svqt ako vse oshte si jiv , koeto ne mislia che moje da e vazmojno redat ti idva grozna maimuno !

18

TOP SECRET

преди 10 години

parite s kufar4etata ot 1989 nema da vidat bel svet , poneje 6e potane Darjavata

17

диалектика

преди 10 години

Знаем ги тези "определени обстоятелства",с чиято помощ се "създават сами" гении като тебе - съвсем неслучайно,тези обстоятелства се наричат ДС(Държавна сигурност),които създадоха "несигурната държава,***".

16

ined

преди 10 години

Цветан Василев се е върнал назад във времето и след като е заплодил майка си се е създал сам.

15

OISR

преди 10 години

Още през 1987 г. председателят на БНБ Васил Коларов изпраща секретно писмо на Тодор Живков, в което му съобщава, че България дължи по кредитите си към западни банки 7,25 млрд. валутни лева (към 9 милиарда долара) и само до края на деветата петилетка (1990 г.) трябва да погасява средно по 2,5 млрд. годишно