34

доброжелател

преди 10 години

То се видя че Бразилия трудно ще бие без съдийска помощ!!!Едно голямо евала на рефера-комшия че бе обективен докрай!!!

33

Анонимен

преди 10 години

ДНЕШНИТЕ ОТБОРИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ОТБОРИТЕ ОТ 70 И 80 ТЕ ГОДИНИ. САМО ДЕТО ЛЕЖАТ НА СЛАВАТА ОТ ПРЕДИШНИТЕ. АМА ТО СЪС СЛАВА НЕСТАВА. ИСКА СЕ ТИЧАНЕ ТОЧНИ ПАСОВЕ И МОЗЪК. АМА ОТКЪДЕ?

32

СП 1982

преди 10 години

Бразилия от 1982 е може би най-добрият отбор, участвал на световно първннство. Това че не успяват да спечелят срещу Италия (2:3) ги прави още по-обичани. Гледайте в ютюб. Днешна Бразилия няма нищо общо с онзи легендарен отбор.

31

307

преди 10 години

До Анонимен-8 : Иска да каже- Хърватия да бие Мексико !

30

Анонимен

преди 10 години

хора, не знам дали сте гледали добре мача вчера, някой тук писал, че мексико били слаби. напротив, играха невероятно. не забравяйте, че мексиканците играха срещу не кого да е, а бразилия, които също никак не бяха зле. казано просто - срещу страната домакин на световното, на техния стадион, с тяхната неистово подкрепяща ги публика. освен това, ако този вратар на мексико изкара още един такъв мач, гарантирано ще стане най-добрият вратар тази година. и групата им е ужасяваща, с камерун и хърватия.

29

Анонимен

преди 10 години

Този път съдията не им свирна измислената дузпа, за която имаха претенции и за малко да паднат. Ако не се беше вдигнала такава патардия след миналия им "голям" мач, то сега щяха да им дадат втора дузпа и да изгонят някой от Мексико. Евала на Мексико и на вратаря им.

28

Тодоров

преди 10 години

Прав сте 36-ти.Заради тъпите коментари и най-много заради крясъците почти изключвам звука. Наистина не разбирам защо крещят като луди.

27

у

преди 10 години

А, БНТ отново ни изпили нервите с тия неадекватни коментатори. Къде ги намират тия некадърници не мога да разберам?

26

ставри

преди 10 години

Да,този мач мина без подпирания от съдията.Само дето Алвеш до 20-тата минута трябваше да е вече със червен картон(2 жълти) и на Неймар му беше спестен картон.

25

I

преди 10 години

До мнение 7През осемдесетте се говореше с огромно уважение за Бразилия,,макар да не спечелиха СП! Едер,Сократес,Зико,Фалкао и компания очароваха света с брилянтна игра и коректност. Загубиха,но за никой не остана съмнение кой е най-добрият отбор на шампионатите през '82 и '86 г. Бяха спортсмени и бели хора-повечето!След това се циганизираха тотално,в пряк и преносен смисъл...

24

Анонимен

преди 10 години

''Селесао'' не иска да среща на 16тина финалите Испания и играят за да са втори в групата.Само така могат да го добутат до 8мина финал.Там може и да бият Англия,а може и да бият център...

23

fifa

преди 10 години

бразилската мафийка начело с Блатер и Платини ще гледат финален мач без тяхно участие.

22

ля ля

преди 10 години

и двамата днешни коментатори са пълна боза!!!

21

Анонимен

преди 10 години

Заглавието е грешно!Бразилия не се даде на МЕКСИКАНСКИТЕ ТУПАЛКИ !!!

20

Бухал рисърч

преди 10 години

Уредиха ли според вас заложните къщи мача?Да +Не -

19

Анонимен

преди 10 години

Целият свят видя колко слаб отбор са Бразилия надявам се КАМЕРУН да играят по добре от МЕКСИКО и да ги бият КЛАСИЧЕСКИ с три гола...

18

Анонимен

преди 10 години

Тея нямат никаква идея за мача а играят като българите ва-банк това в футбола се наказва !Реалният резултат днес трябваше да е 1:0 за МЕКСИКО много добра защита и силни удари околовратата при малко по голяма точност гарантирана победа...БРАВО НА МЕКСИКО !

17

Анонимен

преди 10 години

Антимутра прав си като ги гледам и се удървям и *** МИ НАБУБВА ...може да им ударя по една *** !!!

16

Анонимен

преди 10 години

ШАМПИОНА Е ГЕРМАНИЯ !!!

15

АНТИМУТРА

преди 10 години

Какви прегръдки са на терена какви целувки и непрекъснато си дърпат жартиерите искам да кажа чорапите!!!И на тва феновете яко се кефят и само повтарят: Само да те гепна шортите ша ти цепна оп са, оп са! :D