41

Tina

преди 10 години

До АнонименАз не съм чула австрийците да искат да избият немците и да унищожат територията им с атомни бомби и да ги наричат "берлюги".Не знам да има такива междуособици в "цивилизованите западноевропийски държави".Има ли?...

40

Анонимен

преди 10 години

До TinaА Австрия каква държава е ? Не са немци, не са чехи или словаци....Говорят на немски, кръстат се като католици ,пък не са немци ....А между другото ,откакто Украина е независима държава ,от тогава и Русия е такава. Преди това не е имало Русия в тоя си вид.

39

xcdh

преди 10 години

Разберете всички кухи русофилчета, че сте прости като гъбени чорби!!! Всеки един русофил е за лечение в психодиспансер, имате късмет, че живеете в страна на абсурдите и сте на свобода!! В една нормална държава или щяха да ви блъскат с медикаменти в подходящи болнични заведения, или щяха да ви избесят по улиците!! Но в Бг няма как-засега-защото вашите предци, които са целували руски *** и други техн и анатомични органи са създали сегашната абсурдна България, но скоро ще се променят нещата!

38

щирлиц

преди 10 години

Сега един самолет,утре повече!

37

Tina

преди 10 години

Разберете, че Украйна е ИЗКУСТВЕНА и БЕЗНАЦИОНАЛНА държава.В репортажите от "бдението" в Киев хората се кръстят като КАТОЛИЦИ.В западната част това не е православен не е руски народ. Там е влиянието на полско-католицизма, там е омразата срещу Русия.Украинците по злоба, омраза, жестокост и отмъстителност са равни на македонистите.СЛЕПИ И ГЛУХИ ЛИ СТЕ ЗА ИСТИНАТА?...

36

Анонимен

преди 10 години

В други сайтове обявиха ,че ракетата свалила самолета е излетяла от летището на което щял да каца.Или украинците май са направили грешка .Или сценарият ми е до болка познат при положение ,че знам кои са на Киев инструкторите.

35

SS

преди 10 години

До ДезинформациятаОт къде пъ знаеш какво е отношението на убитите цивилни и военни.

34

Дезинформацията

преди 10 години

Информациите, изхождащи от Киев за ,битите опълчевци включва броя на убитите граждански лица - жени и деца. Киевските силоваци по нищо не се различават от Есесовците по време на Втората световна война - за убит Германски войник, десетки обикновенни руснаци биваха разстрелвани. така е и сега - поголовно избиване на невинни граждани, представяни като убити опълченци.Всъщност отношението на убитите опълченци спрямо мирните граждани е 1 към 10.

33

Анонимен

преди 10 години

Ако някой си мисли, че редоови войници се возят на самолет вн Украйна, жестоко се лъже. Ако пуснат украинците списък със загиналите в самолета, света ще остане много учуден.

32

АНТИ ЕС

преди 10 години

До МдаИ ТЕХНИЯ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ ,В РУСИЯ Е СЪЗДАДЕН ВЕЧЕ ВОЕНЕН ТРИБУНАЛ ЗА СЪДЕНЕ НА УБИИЦИТЕ НА МАЛКИ ДЕЦА ,ЖЕНИ И СТАРЦИ ,ГЕНЕРАЛНИЯТ ПРОКУРОР НА ТРИБУНАЛА КАЗА ЧЕ ЩЕ ГИ НАМЕРЯТ АКО ЩЕ И НА ДЪНОТО НА ОКЕАНА ДА СЕ СКРИЯТ ,АВАКОВ ,ТУРЧИНОВ ,ЯЦЕНУК ,ЛЯШКО И ОТ ОБИКНОВЕНИЯТ ВОЙНИК ДО ГЕНЕРАЛА ЗА СПРАВКА РУССКАЯ ВЕСНА И ГЛАСЪТ НА РУСИЯ rusvesna.su/news/1402475227

31

АНТИ ЕС

преди 10 години

ЕТО ОЩЕ ЕДНА БРАДАТТА ЛЪЖА НА ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ ДНЕС.БГ .ИСТИНАТА Е ЧЕ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ ОСВОБОДИХА СТАНИЦА ЛУГАНСКАЯ ОТ ФАШИСТИТЕ ОТ КИЕВ И ТАМ НАМЕРИХА НАД СТО ЧОВЕКА УБИТИ ОТ ВОЙНИЦИТЕ НА ФАШИСТКАТА ХУНТА В КИЕВ .ЗА СПРАВКА ,РУССКАЯ ВЕСНА

30

Nox

преди 10 години

"Военнотранспортният самолет бе свален в нощта на 13 срещу 14 юни."15 юни 2014 21:35, Мария Захариева Днес bg,много сте зле!Новина с почти два дена закъснение!Никой не очаква от вас да сте Фокус, ама може ли верно да сте такива албански реутани?Сери се у вас, за нищо не ставате!!!

29

Дмiтро ЯRoш

преди 10 години

Нiщо не са свалiлi русийские шпiонi - просто климатiкот гръмнал!

28

Дніпро - 1

преди 10 години

Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия, задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним като всеки враг, който пречи на обединението на България!Генерал Иван Колев

27

Петкан

преди 10 години

А бре момчета де е ОдиСей-чо не виждам да пише!?!? В бързането за самолета за Киев да не си е забравил покет ПЦ-то?!? Аууу сега кой ще ни държи в течение как върви "демократизирането" в Украйна!??! ОдиииСееееййййй-чо де си моето момче, стига убивал проруски сепаратисти остави автомата и драсни някой ред и ние да знаем че си добре :)

26

soulburner

преди 10 години

Одисей 1 го разкриx по-рано днес. Мрази рускоговорящи защото е бил сексуално насилван в тийнейджьрските си години от такива. Затова изпитва оргазьм като види мьртав човек от руски произxод.

25

Анонимен

преди 10 години

до Днпро - 1Парашенко, Яденюк, Турчинов, Паруби, Ляжко, Аваков и компанияще са в Хага

24

Мда

преди 10 години

Това се полага на киевските изверги и убийци. Жалко само, че в самолета не са били лидерите на военнопрестъпниците, самонарекли се 'управление' - Турчинов, Аваков, Яценюк, а напоследък и Порошенко. Но и техният ред ще дойде, който е тръгнал срещу народа, винаги завършва еднакво, за справка да видят съдбата на Чаушеску, Саддам, Кадафи и т.н.

23

Анонимен

преди 10 години

Рубладжиите,яхвайте ладите и да ви няма в Сибир.

22

Анонимен

преди 10 години

Бота Одисей пише от Украйна ;) Там, смело разголил гърди срещу проруските терористи, той върви напред и на нож за да защити идеите си и демокрацията от диктатора Путин. Не си мислете, че силният и смел Одисей се крие зад копчетата на клавиатурата като *** зад печурка! Той е там, в Украйна, на първата линия на бойните действия! Той е и в падналия ИЛ76, със геройски загиналите наемници, той е в самолета, геройски изстрелял фугасните заряди срещу болницата! ТОЙ Е ТАМ, НЕ Е СТРАХЛИВЕЦ ;)