77

Анонимен

преди 10 години

Аман от третополова дейност от страна на ЕС!

76

ААА!

преди 10 години

Ето каква била работата - нямало ЕС изпълнители! А всички пари ще отидат в руски и български фирми! НЕ отговаря на ЕС правила! Не на ЮП!Друго си е да ти дават пари по Европрограма за развитие на селските райони , с които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да купиш трактор от Холандия, плуг от Германия, варел за мляко -от Белгия, да се консултираш с консултант от Франция по френски ценоразпис и т.н.НЕ ОТГОВАРЯ НА ЕС ИЗИСКВАНИЯ!То и Яценюк каза, че украйна е надежден партньор и да се спира ЮП. ТОва е.

75

Анонимен

преди 10 години

До 78От кога не си си вземал хапчетата ?

74

Анонимен

преди 10 години

ЕС се оказаха лицемерни западняци слуги на САЩ и евреите ,искат да обезлюдят българина от собствената си родина.Който рие на гърба му пада

73

Анонимен

преди 10 години

ЕК все нещо иска. Много ненаситна се оказа. За това със сигурност трябва да вземе тръбата.

72

Анонимен

преди 10 години

ЕК и не може да блокира нищо, а както каза Милер, строежът не може да бъде спрян от ЕК.

71

Луд

преди 10 години

Умора няма.Станишев не е виновен за ОТНОВО ЗАГУБИЛИТЕ ИЗБОРИ и ще строим ЮП.Че и фалит на държавата нямало да има,цирк ***.

70

Анонимен

преди 10 години

В прав текст ЕС казва: Не вярваме на троянски коне !

69

ХА ХА ХА !

преди 10 години

ужас! трети ден няма никаква новина за турция! Ужас ужас

68

Анонимен

преди 10 години

Бе мама му стара! Явно нещо съвсем не разбирам: ЗАЩО СЕВЕРЕН ПОТОК ОТГОВАРЯ НА ЕВРОЗАКОНИТЕ, А ЮЖЕН - НЕ?----------------Щото ще го строят батко и братко!

67

Анонимен

преди 10 години

Не блокираме "Южен поток", а искаме той да отговаря на европейското законодателство.--------------Явно искат да им го наврат отзад, тоя поток.

66

Анонимен

преди 10 години

Бе мама му стара! Явно нещо съвсем не разбирам: ЗАЩО СЕВЕРЕН ПОТОК ОТГОВАРЯ НА ЕВРОЗАКОНИТЕ, А ЮЖЕН - НЕ?

65

тя

преди 10 години

Дрън , дрън та пляс! Точно това искат , да спрат проекта за да правят мръсно на руснаците и хич не ги еня , че мръсно правят и на някои европейски страни , в случая и на нас!

64

Анонимен

преди 10 години

до 67---------Точно така! По същия начин е и омразата на про-руско настроените към запада - те обвиняват управлението и някои други неща, но проблемите при нас са в контрабандата идваща от ЕС, заради отворените граници и някои други ...

63

Анонимен

преди 10 години

я наивниците да напишат south stream в някоя търсачка (помолете познат, ако не знаете как:) и да видите, че седалището е в Холандия. Значи руснаците могат да ползват холандо-антилските данъчни облекчения и офшорки, но не искат да спазват другите европейски правила. И това не е важно - въпросът е къде са българските *** депутати в цялата работа, защо раздават територията ни като бащиния, какво подписват и какви пари получават за това. ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН и Мариците песен ще ви се видят!

62

Анонимен

преди 10 години

до 64 и 65-----------И затова на изборите - бой до дупка, всичко друго само не ГЕРБ, КБ(БСП), ДПС, АТАКА, АБВ, Реформатори, НФСБ, Бареков и още няколко КОМсателити, толкова станаха, че вече не ги помня всичките.Само това може да спаси България от долните мафиоти!

61

Анонимен

преди 10 години

А бе, разберете най-после с *** си глави - никой не е против Южен поток или против Русия - хората са против машинациите и задкулисните действия на продажниците-олигарси, които са в тесни взаимоотношения с подобните си в Русия. България е член на ЕС и трябва да се съобразява със законите на ЕС. Това е.

60

niki

преди 10 години

Работата ще започне, след това ще дойде ново правителство и работата ще спре. После ще плащаме неустойки заради разни продажни комунисти дето са си взели комисионната от руснаците и не им пука ама грам какво ще стане с България.Ако законът го направят така, че да може да се ползва 50% от тръбата за вътрепноевропейски трансфери на газ, ЕК нямаше и да се обади въобще! Не виждам защо защитавате предателите на България?

59

Анонимен

преди 10 години

Работата е там, че НЯМА НАШИ ФИРМИ в проекта - всички са ТЕХНИ фирми. Дали някой има представителен офис с 2 кифли да вдигат телефон, е без значение. Важно е къде отиват парите - а те не са определено за българите и България. Под ТЕХНИ разбирам не само руски, а и на политици комисионери, жените им, децата им и т.н. Не ви ли омръзна да ви въртят един и същ филм толкова години? Не се ли нагледахте на работните 'места' от руските рафинерии и американските бази у нас? Аз не вярвам на лъжите им.

58

Анонимен

преди 10 години

Понсстройинженеринг - регистрация/устав от 24.04.2014 г.; дотогава къде е била тази фирма, бе мен? ТЕХНОЕКСПОРТСТРОЙ - приватизирана през 2013г, собственикът е Панамска офшорка. ПСТ ХОЛДИНГ - 2014 г. прехвърлена на кипърска офшорка. Не ми се рови да видя и точно какво ще изпълняват тези 'български под-изпълнители', но НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ на някакви пари за България. За значение на офшорка проверете чичко Гугъл. Простотиите си ги разправяйте на неграмотните ***, не и на мен..