29

Анонимен

преди 10 години

"Ще работим за оздравяване...", там има още някой и друг милиард за открадване, докато бунаците се усетят, ние ще ги опаткаме !

28

123

преди 10 години

Пак ВЕИ-тата виновни. Абе ***, какво разбираш ти бе, *** такъв?!

27

Анонимен

преди 10 години

***!

26

Черен Петър

преди 10 години

Е как така Орешарения в края на пистата ще вдигне самолета? Щял да работи за оздравяване и здраве. Ами поиска ли позволение бре човек от Местан, Доган, Моника? Нали пак анализи, консултации, врътки...Никой не го иска тоя. Нито в Европа, нито и на горния свят.

25

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е да се предвидят наказателни мерки за лица облечени с власт продаващи интересите на България. Преди 25 години разтрелваха за такива действия!

24

dimitar

преди 10 години

kolkoto poveche ya ozdravyavat tolkova poveche se razbolyava.

23

?!?

преди 10 години

"Ще работим за оздравяване на енергетиката!" - Г-н Министър-председател, а до сега за какво работихте! До колкото си спомням точно заради енегретиката и цената на тока имаше предсрочни избори! Или вие до сега влизахте в час?

22

Анонимен

преди 10 години

И аз чия сметка ще оздравява тази енергетика, след като от 1 юли повишавате цената на парното с 11 %, за да може да намалите цената на тока - забележете- с колосалния 1 %? Писна ми все аз да плащам рецептата за оздравяване на енергетиката, а тя все болна да си стои! И от ясно по-ясно е, че Орешарски и шайката му нямат волята, а и силата да я оздравят.

21

Ок, но ..

преди 10 години

До АМБДа, така е най-лесно. Аз ако ми предложат такова нещо няма да уча! За да ме експлоатират после в тази мизерия. По-добре да се опитам да уча на Запад - и след това където ми видят очите!Вместо да се мъчи да се създадат изкуствени прегради пред изтичането на мозъци, не е ли по-лесно да се оправи дЪржавата и тогава хората сами ще останат тук! Ти да не мислиш, че на Запад е много лесно - не е! Но там има Държава! Има закони! Тук сме като в Дивият Запад - всеки се оправя както може!

20

политолог

преди 10 години

След управлението на БСП-ДС винаги има национална катастрофа. Сега ще бъде поредната, но така ни се пада. Ще мизеруваме и ще гласуваме за българоубийците от БСП-ДПС-ДС. Да ни е честито.

19

АМБ

преди 10 години

Рев и вой надават разните му бизнесмени че печалбите им били ниски,а заплатите високи.Но почти всеки един от тях не споменава че цената на автомобила му е за поне 20-30 хиляди лева а бизнесът за 1 000.Но така е грандоманията яко тресе българина.Някои нямат пари да си платят разходите,но виждаш ли има джитка с луксозни дрехи и бижута.взема кредит за да си купи последен модел лаптоп или смартфон и за какво...за да цъка из фейса и за да се покаже пред другите.

18

Като

преди 10 години

Като го гледами почвам да се чеша все едно въшки са ме полазили... асоциации разни явно ..

17

АМБ

преди 10 години

Гледам че някой ми е сложил минус...ха ха ха но защо? Защото казвам че трябва да се плащат данъци???? Но това не е в характера на българина.Той е свикнал само да реве и да се оплаква в какво окаяно състояние живее,но когато трябва да се вземат мерки никакъв го няма.Ще ревнете да но *** не плащат ток?защо ние да плащаме? И сте прави! Нима държавният апарат не може да се справи с проблема?Може но не искат.Докато камшика не заиграе в Бг няма да има управия.

16

Анонимен

преди 10 години

"най-големите грешки са от 2000 г. и 2012 г. договорите с американските централи и големия обем ВЕИ" - тук е дяволски прав и нека всички да си го признаем, но като че ли изпуска още една дата 2008-2009...

15

АМБ

преди 10 години

Лекарите бягали в чужбина???? Ами ще бягат!.Я всички завършили медицина с държавни средства да се задължат да си изплатят обучението ,защото това са пари на данъкоплатците.Същото важи и за други професии.После нека си ходят в чужбината за както те казват "не бягат само заради парите" ами и за "морално удоволетворение"

14

Рали1

преди 10 години

"Орешарски посочи, че енергетиката не е в добро състояние и проблемите в сектора вероятно датират от края на 80-те години."От всичките тези години управлението е основно на БСП/БКП ,самостоятелно или участие в коалиции!

13

АМБ

преди 10 години

Докато в тази разпасана държава не се въведе ред и дисциплина така ще е.Разните му криминални структури от бели якички и дебели вратове ще си свият сърмите.Точно държавният апарат има властовите възможности за налагане на рестриктивни мерки и може да се справи с проблема.Но за целта трябва да имате топки в гащите,знанията а не купени дипломи,и разбира се желание за тази дейност.Иначе всички говорят колко е лошо в Бг,но всеки се опитва да се скатае от задълженията си и ако може друг да носи бреме

12

Българин

преди 10 години

Оставка бе, *** некадърен!

11

АМБ

преди 10 години

Искате ли държавната хазна да има пари за здравеопазване,образование,капитално строителство...ами вдигнете тогава данък печалба на 40-45%.Наложете прогресивен данък на доходите,същите да се заплащат на мястото на придобиването им.Всички плащания да минават по банков път за да се спре укриването на данъци в това число и работните заплати.Да се създаде максимален праг на печалбите, цените на банковите трансфери и услуги да се ограничат,да се спре с извиването на ръце от страна на големите монополи

10

един

преди 10 години

***. Безгласна буква.До сега нищо не си направил.Оставка и колкот по бързо толкова по добре за народа