37

Владимир до Чапаев

преди 10 години

Що така, бе Чапаев? Православни руснаци ли са били убийците?

36

пропаганда

преди 10 години

Подозират.....Подозренията са мнооого далеч от истинските причиниДемокрацията иска доказателства,но нашите соцжурналисти продължават да ни облъчват с гьобелсови методиНие имаме пропаганда,но нямаме журналистикаИ това се отнася дори за социалната мрежа

35

От Истинска Европа

преди 10 години

Тъжно и жалко. Само вонящи, прости и необразовани селски чалгари са останали в България.Некадърни и неадекватни тъмни субекти разнишват проблемите на цивилизованият свят.Това че сте неспособни и сте останали наврени в куче *** на никой не му пука. Не завиждайте на белият свят и на тези които са се спасили от ужаса в който вие живеете.

34

Анонимен

преди 10 години

Организирам БЕЗПЛАТНО сафари с ХАРБАЛЕТ за евреи.Който иска да дойде да си начеше крастата да заповяда с ХАРБАЛЕТА си.27.05.2014 срещу сградата на ШАЛОМ - БЪЛГАРИЯ. Чакам в храстите.

33

Анонимен

преди 10 години

Убийството на евреин не се счита за убийство.

32

муспи

преди 10 години

Не е лошо да помислим и за български музей на холокоста. И БСП и ГЕРБ ще се надпреварват да го строят. Ние трябва само да подемем всенародна акция да е в Столипево. А откъде средства, става въпрос за сграда поне като съдебната палата? От пенсионните и от детските - българските детски де.

31

УГУ БУГУ

преди 10 години

ПРЕКАЛЕНО УДОБНО ЗА КАЗИОННИТЕ ПАРТИИ...ЕДИН ВИД---ИМА НОВИ И СИЛНИ НАСТРОЕНИЯ И ИДВА НЕЩО НОВО В ЕВРОПА - (...........)И ТОВА УБИИСТВО СТАВА ТОЧНО В БРЮКСЕЛ..НАМЕК ЗА ИЗБОРИТЕ ДНЕС.ТОВА Е АКТИВНА ИНТЕРВЕНЦИЯ НА ЦЕНТРОВЕ ЗА КОНТРОЛ НА СЪЗНАНИЕТО И МИСЛИТЕ.НЯКОИ ВИНАГИ ИСКА ДА БЪДЕ ЖЕРТВАТА !!!

30

Анонимен

преди 10 години

Абе въобще много лошо в Европа.ПА и това демокрацията голяма измишльотина.На българина му требе бой и първобитно общинен строй.След стотина години ако дорасте евентуално феодализъм от путинкси тип.

29

Анонимен

преди 10 години

Явно и на тия в Европа тотално им писна от евреюгейовете.

28

Румбо

преди 10 години

Млък!Щом е в Брюксел-всичко е демократично!Някой се е спънал,паднал му е пистолета и като го е вдигал гръмнал 4 пъти!Защо имал пистолет-ами нали е демокрация,що да няма?

27

Mosad e

преди 10 години

Еврейския музей в белгийската столица,,-i kakvo pokazvat.A BALGARSKI MUSEI V ERUSALIM DALI MOGE::::::DRUG PAT

26

Анонимен

преди 10 години

*** кучета -злото на планетата

25

анонимен

преди 10 години

От столетия българите живеем в мир с еврей, турци, арменци и ***, но от както отидохме в Европа и приехме техния скапан престъпен модел всичко се провали, това при тях е на мода, да се убиват един друг по религия и вероизповедание, та нали Брюксел е етикет на Европа дето нашите *** и *** отиват за депутати, *** загубените западни *** та от тях да взимаме пример както и от скапаното САЩ - същите откачалки !

24

...

преди 10 години

Убийствата на глава от населението в Брюксел са почти два пъти повече от тези в София, така е и в много други градове в Европа. НО щом излезе някоя измислена класация за престъпност или корупция, дежурните България и Румъния са на първите места, а пълните с арабски и африкански престъпници западни столици са "рая".

23

Derp

преди 10 години

Боже, прибери си троловете!

22

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Само четирима?Наглите кравари са с резултат седмина днес, водят почти двойно!

21

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен% e 25. Не говори неподготвен. 80% може да са турците от българския контингент.

20

Ярость Маркса

преди 10 години

До SS TotenkopfОт кога не си срещал кубинка в зурлата? Фик дих!

19

муспи

преди 10 години

Прави впечетление че в националистическите атентати, като норвежкия и тоя, не пострадват евреи, а са антиеврейски - иначе какво значи националистически? Ясно, Мосад си знае работата.

18

Анонимен

преди 10 години

До БрюкселСтрахът също така е инстинкт за самосъхранение и при някоя по-луда глава може да им изиграе лоша шега.