45

Анонимен

преди 10 години

Голяма излагация е това правителство, сега не иска да се среща с него италианеца, преди това отмениха срещата на фъфлещия пощальон, Орешарски не го канят никъде освен на екзотични дестинации като Виетнам и на изложба в Китай. Очакваме покана и от Северна Корея.

44

хаха

преди 10 години

От Лийдуей за *** наемат вече хора с шизофрения. Вижте този под мен, изредили са се да списват всичките му въображаеми приятели и все възхвали за Ореха, който само ни излага и европейските политици го избягват много очеизвадно. Никой не иска да се среща с куклите на мафията. Какво по - ясно от това.

43

Ясен

преди 10 години

За толкова кратко време ,толкова положителни промени не знам друг премиер на РБ да го е правил до сега !

42

дано !

преди 10 години

Г-н Орешарски дано за по-дълго време се задържите на власт за сега се справяте отлично с управлението на страната !

41

мимичка

преди 10 години

По времето на Борисов наистина беше тежко положението ,с Орешарски нещата седят по различен начин ! Искаме го за премиер на РБ !

40

Петя

преди 10 години

Г-н Орешарски съветвам ви да не се подавате на платените манипулации на Бойко Борисов той просто завижда ,че не е на вашето място и че не притежава вашите възможности !

39

гришо

преди 10 години

Орешарски ни е надеждата само с премиер като него България би се съвзела от тежкото управление на Борисов !

38

някакъв

преди 10 години

Някаква,ако в някоя западна и друга страна студенти гонят премиера ,или удрят по капака на ОХРАНЯВАНАТА му от НСО кола,одма ще ги гръмнат.Ама нали си е с чувктво за хумор,Орешарски ги посрещна и изпрати с усмивка.И се оказа прав,народа ги отсвири протестърите,нула са.А не,минус нула.

37

Мира

преди 10 години

Само не разбрах кво диреше здравната министърка с Орешарски във Виетнам ...или там където бяха последно???Тук здравеопазването е затънало до ушите в л.....а тя тръгнала да черпи опит ли, кво ли, или просто така - на разходчица, нека да обясни публично какво е научила по време на визитата!!И да обясни тия тоалетчета.../стил "Масларова"/ позхождат ли й на фона на все по-обедняващия български народ.

36

Анонимен

преди 10 години

Само могат да му завиждат на Орешарски *** от герб. Не могат да му стъпят на малкия пръст, като авторитет, интелект и опит.

35

Анонимен

преди 10 години

Премиер за пример имаме, колкото и да не им се иска на некадърниците на Боко! Тиквата само ни излагаше по света и у нас.

34

Панагюрец

преди 10 години

Време е Орешарски да разбере а и всички след него че идва време да избират.Дано политиците ни са си взели поука от историята,две световни войни срещу Русия-две национални катастрофи.А иначе за всички е ясно че е имало обаждане от Барак Хюсеин Обама среща да няма,оказа се че и папата е кукла на конци.Ако съм на мястото на Орешарски,директно каня Путин или Медведев в България или хващам самолета за Москва

33

arhar

преди 10 години

Олигарски не схваща ли, че не го желаят в Европа ? Да си среща там с Доган, Д. Пеевски и сие ! То пък и кой в Европа иска да се среща с тях ?Доган и Д. Пеевски са си доказани престъпници, а Олигарски е тяхна марионетка ...

32

ще го изритат,

преди 10 години

ама друг път.2017 г е близо,какво сте се задъхали от злоба,не разбрахте ли -власт няма.Трици и головодизъм,по думите на един гениален политолог,това сте.

31

А така

преди 10 години

Право в топките! Гадно! И от срещата на върха в ЕС може да го изритат!

30

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен28-ми Кажи от кого желано това правителство освен от олигарсите ?

29

Тихомир Томов

преди 10 години

Тежка среща се очертава на Папата . Толкова *** на едно място е трудно за претупване !

28

Мъка

преди 10 години

Пацко много го уважават във Виетнам, ама защо в сериозните държави така се държат с него?

27

до 28

преди 10 години

Много точно написано! Браво!

26

до 25

преди 10 години

Интересно дали Тиквата (главния виновник за атентата) се е срещнал с него! Стига писала глупости и то на безродна азбука!