134

111

преди 10 години

до 165 Господине мегаломанските заводи според Вас работеха и произвеждаха. Злато не сме изнасяли за СССР, за това пък сега направо го подаряваме на чуждите фирми. Нефт получавахме евтино и го продавахме, а руснаците си затваряха очите. Ние изнасяхме зем. продукция и СССР приемаше всичко, дори и кривите краставици а сега ГМО-та от ЕС и Америка. Претенции за евр. качество, а те ни пробутват *** си. Явно не си живял в онова време, а сега ти си купи кола веднага, но без кредит и проценти, ак

133

Черновежд

преди 10 години

Този дърдори глупости не на килограм, а на тон. Уж приказва за Русия, а после ми разправя за суровини, които внасяме от Украйна. Ами на Украйна никой няма да въвежда никакви санкции. Най-много от евентуални санкции да умре южния поток, който се очертаваше да бъде огромна хранилка за корупцията в България, без никакви ползи за страната.

132

Анонимен

преди 10 години

до 169Нещо си объркан - България е била срещу СССР през втората световна война. Така че "Получи, фашист, гранату".

131

Анонимен

преди 10 години

Тоя на снимката бая гуша е направил , що ли....

130

Анонимен

преди 10 години

До обективенАми 5 пъти е по скъпа газта защото цената я договарят умници с акъл като твоя

129

обективен

преди 10 години

*** ни продава газта 4 пъти по-скъпо , отколкото на Меркел, все едно ,че Втората световна война беше м/у СССР и България, а не м/у СССР и Германия...

128

Анонимен

преди 10 години

Искам да попитам тоя голям ЕКСПЕРТ ПО НЕЩО. Другарю износа ни за русия е около един милярд евро на година . Другарю експерт знаете ли колко е износа на България за ЕС или Турция на годишна база . За какви трагедии сте седнали да ни говорите .Това да ви не е пенсионерски клуб и аудиторията от изкукуригали бабички

127

П.Петров

преди 10 години

Ако имахме положително търговско салдо с Русия да се притесняваме, ама нямаме. По братски ни продават нафтата и газа по-скъпо отколкото на половин Европа, пак не е голяма загуба, поне ще се принудим да дивесифицираме доставките. Русия и без това води силно рестриктиван външна търговия, така че загубите ни няма да са чак толкова големи. За свинуги ,като този от снимката, които са свикнали да паразитират по веригата загубите може и да са големи, но това е жертва, която мога да направя. Не ме е жал за тях!

126

Анонимен

преди 10 години

Ееех, нали 45 години бяхме до Русия рамо до рамо. Отровихме земята си от мегаломански заводи,пратихме им златото си, изнасяхме за тях най-качествените си продукти и ядяхме ***, които оставаха като брак. Татко чака 12год.кола и така и не я дочака...колко още трябва да затънем за да може такива като тоя *** със свински очички да се наядът...?

125

Анонимен

преди 10 години

откакто техния княз светослав с викингите унищожиха и разсипаха първата българска империя през 10-11 век, изгориха до основи цивилизованата столица и после направиха съюз с византия срещу нас, май не са спирали да ни се пречкат. добре че сред обикновените руснаци има хорица, които са дали живота си за обикновените българи, иначе съвсем щеше да ми се развали мнението за тези 'другари'. да не говорим за добруджа, поморавие, македонци, комунизъм, съединение, бомбардировките..

124

Шоп

преди 10 години

"председателят на Българо-Руската търговско промишлена палата" какво друго очаквате да каже? Тя тази палата е създадена с едничката цел в някой сюблимен момент председателят и да каже нещо такова. Иначе бизнесменитев си могат и без "палата".

123

Анонимен

преди 10 години

И без да съм експерт само като наблюдател се вижда , че "КАТО РУСИЯ НЯМА ВТОРА ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА " това го разбират и тези "революционери" поставени в Украйне, но технитегосподари САЩ НЕ ЖЕЛАЯТ ТОВА. ЗАЩО ЛИ ?

122

Алекс

преди 10 години

Много е вярно че българия ще затъне без руския газ. Обаче чак пък смъртоносно?! Има сума други источници на ресурси, просто пича си се храни добре в сегашното статукво и ако се променят нещата ще му опадне и малкото останала коса.

121

Василев ти имаш реален живот освен виртуалния където го играеш някакъв агент на ЦРУ?

120

AntiPutkin

преди 10 години

We have new transformation - PUTINIZATION.

119

Анонимен

преди 10 години

***, как представяте думите на човека! България е свързана давинаги с Русия и българският национален интерес винаги е бил едно с Русия, ако ще еврогейовете да си изядат карантията!

118

българин

преди 10 години

Откъде я изкопахте тази *** червена бе, и тя акъл да дава?

117

Анонимен

преди 10 години

Ако България не подкрепи санкции срещу Русия, ЕС и САЩ ще наложат санкции срещу България.

116

ВЪН ОТ ЕВРОГЕЙСКИЯ

преди 10 години

СЪЮЗ. Геноцидът над българите трябва да се спре. Местните *** да се забранят да получават пари от САЩ и веднага ще млъкнат да реват като об/***

115

ЖИВОТОСПАСЯВАЩА

преди 10 години

е връзката на България с Русия. Смъртоносно е англосаксонското робство в което ни закараха родни предатели