259

Гуджо

преди 10 години

Да я прекръстят на "***" тази партия. По ще им отива.

258

2013

преди 10 години

Вече нищо не ме изненадва, всичко може да се случи при това правителство и този парламент.

257

Един българин

преди 10 години

Конституция на Република БългарияЧл.11.(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа...!!!

256

Един българин

преди 10 години

284, Какъв християнин си ти бе, човек !? Мюсюлманите не признават Божия Син, а в Новия Завет пише, че който не го признава създава само неприятности на християните ! Осъзнайте се хора, докато е време !

255

Един българин

преди 10 години

В тая държава има ли КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД, и ако има - ЗАЩО НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА !?!!

254

Ахренин

преди 10 години

До сега не съм гласувал ама за тая партия с две ръце!

253

Анонимен

преди 10 години

До две седмици очередяваме партия ''Резак".Почитен прецедател Волен Сидеров,Връзки с малолетни Владо Кузов,бат Сали ще отговаря за енергиините въпроси ,а Митьо очите за борбата с пестъпноста и още имаме но засега са в таина защото Цветелин Кънчев открадна списъка...

252

koko jambo

преди 10 години

Kak na nikoi ne mu e stranno che Ataka podkrepq DPS a pak e stranno che shte ima pomashka psrtiq.....

251

rodopchanin

преди 10 години

Sorry za latinicata ,uvajaemi priqteli dokato izbornata aktivnost e okolo50% I vsichki hodqt da pravqt chikii v mesto da glasuvat shte e taka.......I vse pak po dobre pomaska partiq otkolkoto Turska...

250

Slayer

преди 10 години

Видният български етнограф Христо Вакарелски пише: Чистотата на българския език, народните песни, приказки, пословици, гатанки и прочее у българите мохамедани прави впечатление на всички, които имат допир с тях. Дори запазеността на славянския тип у тях е много по-силен, отколкото у братовчедите им българи християни, които най-вече през 19 век са силно подвижни и общуващи.

249

Анонимен

преди 10 години

Еб*ти и гнусотията!

248

Анонимен

преди 10 години

Нали направиха ДНК изследване, че един етнос в Б-я е пряк потомък на тракийците. Та предлагам този етнос да си направи партия , тъй като не е представен в парламента и е дискриминиран по всички направления. Даже не е признат което е чист расизъм! Да се направи Партия на Тракийските потомци и да се заведат дела срещу всички религии който са си построили храмовете в/у тракийските! Да се заведат дела за неправомерно заграбената земя от Мала Азия до Панония и вс. Музеи да върнат заграбеното-:)

247

Анонимен

преди 10 години

Znachi kato se izmislqt partii ot Fashisti , nqma problem , a edni Chisti Balgari kato Pomacite , sa reshili da napravqt partiq s koqto da pokajat che nesa tolkova zagadachni kato Balgarski narod ,a rasisti kato Rasate pochnaha dase oplakvat kato prostetutki na bql charshav !

246

Башкир

преди 10 години

В Стара Велика България на река Кама днешна Башкирия хората са Мюсулмани и това не им пречи да са Българи. Всъщност аз смятам че има повече Българи които изповядват Исляма отколкото такива които изповядват Християнството.

245

:)

преди 10 години

партията не е релизигиозн, не е етническа и не се казва *** :)

244

българин

преди 10 години

Аз като един толерантен християнин приветствам създаването на новата партия. Нека и българите-мюсюлмани имат своя партия,както ние имаме много различни партии. Която партия да защитава интересите на помаците. Какво лошо има да направят своя партия? Ние как имаме над 200? Нека да бъдем толерантни към изповядващите исляма и да нямаме двойни стандарти. Един за нас християните и друг за мюсюлманите и турците живеещи в България. Живеем при демокрация и нека да зачитаме човешките права на другите!

243

голяма работа

преди 10 години

българи ли са. българи са. щом са БЪЛГАРИ къв ви е проблема че роптайте. нека правят. явно им е писнало да са подлогата на дпс. после да се готвят гагаузи арменци евреи шопи добруджанци и така нататък. най- накрая се цепим на градове-държави и така наречените управляващи да вървят на м.н.т си да дуат чорбата.

242

Митко

преди 10 години

значи тая партия етническа ли е или религиозна явно трябва да е едно от двете...за мен турците са по реално присъствие отколкото помаците...какво е да си ***...българин мюсолманин...явно няма да си нито едно от двете достатъчно...какъв смисъл е имало да приемат мюсолманството....предали са вярата си но останали живи и какъв е бил смисълът, след като турците пак печелят побеждавайки верово...

241

Анонимен

преди 10 години

*** не може и няма как да бъде етнос, защото не отговаря на нито едно определение. Помаците са българи, с български език, приели исляма. Религията не е етнос!! Борбата на Турция е, покрай религията да отделят тези хора от българската държава, като ги обособят в някакъв нов, измислен етнос и регион и да ги отцепят впоследствие "доброволно". Прилича ми на задкулисието по време на Балканските войни, когато точно по същия начин са се надлъгвали!!!

240

Помак_ултрас

преди 10 години

Партията няма да е етническа, защото помаците не сме етнос :) Правилно са го казали. На следващите избори ще имаме най-малко сто гласа и разбити мутри на така наречените учердители. И да не идват по Девинско, че мамицата им ще разкатаем...