53

Анонимен

преди 11 години

Всички лизогъзци като си покажат рогата за следващите избори поне ще знаят от ГЕРБ на кой да гласуват доверие. Успех на Господин Борисов единственият мъж който се опълчи срещу ДПС

52

Богдан

преди 11 години

Разбира се че партията на Борисов няма от какво да се притеснява,дори сега е момента да им покаже на всички "реформирали се" и всевъзможни спасители като миро мършата и бареков..Дори да кръсти партията си на някое фолк парче - пак ще е първи,за ужас на ГЕРБ -2,3,4..Баста,Краста,Смех за гражданите и шамара на слави бинев!

51

Aleks 1969

преди 11 години

ГЕРБ ще запачнат да работат,те са добри и умни хора,само за затвора.

50

Анонимен

преди 11 години

И само Бойко да остане сам в ГЕРБ , пак ще гласувам за него ! Ако направи друга партия , ще гласувам за нея ! Само той ще ни отърве от тримата *** Станишев , Местан и любовника му Сидеров !

49

Реалист

преди 11 години

Един съвет от мен : Излезте да поживеете и поработите малко в истинската Европа , и като се приберете отново в БГ тогава ще разберете че Комунизма няма никакво бъдеще , ама НИКАКВО ...... РS. Относно че всички били едно време комунисти , да така си беше защото беше единствена партия и никой нямаще право и да си помисли дори за друга партия ... Бяхме повечето по принуда Комунисти ...

48

hhh

преди 11 години

Те герберите има ли от нещо да се притесняват изобщо?

47

Ghero

преди 11 години

Бих казал призраци по-скоро. Герб значи ББ. Всички други са призраци и фигуранти.

46

Анонимен

преди 11 години

Смях ! На снимката 2 карикатури !

45

Нееее

преди 11 години

Те Не се цепят а се ПРЕГРУПИРАТ!!!понеже никой Не ги искаше правят опити да се изкарат съвсем нови и чисти и за 1567 път да изиграят простия цирк!!!!

44

Анонимен

преди 11 години

Смешно и перверзно:*** с/у ***....*))) Като едните мислят,че са социалисти,а двете глутници са били членове на БКП...*)))Мили ми говедари,свинари,оФФФчари и тем подобни твари,че вие отБСП(БКП) сте си сЪщите като сиамските близнаци с ГЕРБ(БКП) ...*)))Една майка БКП ви е пръкнала и престанете да правите циркове...мутрата си е ваш...искате не искате...*)))КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ...И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ...С една дума НЕ заблуждавайте ШАРАНИТЕ!

43

емо

преди 11 години

герберастите са нервирани че никой не ги ще.стари и нови герберасти -ще опитват да крадат нон стоп

42

Ghero

преди 11 години

Ядрото на дискусията е, че герб поради своята властова и авторитарна природа не може да дели властта с никой.Следователно шансовете да сформира правителство и да приближи други партий към себе си се свеждат до нулата.

41

вуте

преди 11 години

Ценкеее,до сеги къде бехте,***? или свръшихте парите.

40

Ghero

преди 11 години

sokrateМожеш ли да ми посочиш една партия без Рзс която да е била склонна за коалиция с Герб след изборите? Включително и тези които не преминаха 4%?Няма такива. А що се отнася до не-гласувалите е редно да не бъдат зачитани в никакви сметки. Никой няма вина, че тея хора са мързеливи, небрежни и апатични. Американците казват: "don't vote don't complain" Ако не гласуваш, няма право да се оплакваш.

39

дедо

преди 11 години

Ще излъчите представители,защото за всяко местенце в комисиите се плаща допълнително,за заседание на комисията-тоже,и то на час.Като лешояди сте,като надушите парички.

38

ЕДIN

преди 11 години

Упорито се говори, че Буда Борисов е един от отцепниците !!!

37

уке

преди 11 години

Боко е премислил .Най -после му е увряла тиквата ,че много келепир пада от участие в комисиите-членство,заседания,лобизъм-добре ли е ,а!

36

Анонимен

преди 11 години

Комунистически мутри опозиция на комунистически мафиози в народното събрание...Афферим чуджум...

35

0

преди 11 години

В нашия град тия"правдивите" като дойдоха на власт и смениха всички -даже и директорите по училищата.За полицията да не говорим ,отиде си кадърен човек и дойде един със сержанско училище.И въобще всички некадърни до един.И сега парадират-разбира се че ще си отидат тия учили недоучили кариеристи.И въобще защо продължавате да им давате думата на тия ,те вече са бита карта.И тая Цецка,като почне да говори бавно,на интервали мисли че е по убедителна -пълен цирк.

34

megi 55

преди 11 години

време е г-н Цветлин Йовчев да бъде попитам за много неща?И за това писмо и за закриване на държавният СОД ?Въпросния министър да спре с някакви изсмукани от пръстите си неверни обяснения за СОД към МВР и сега с обвинения,че същият е обслужвал нечии други интереси!От 1995 г.имаме СОД и сме много доволни.Сега господина ще продаде на безценица една златна хапка с куп измислени лъжи и оправдания на онези олигарси,като малка компенсацийка ,за неспазени обещания.Засрамете се! Законите важат за всички!