46

waffen ss

преди 11 години

Голям бой ще ви дръпнем ако ви видя там пловдивски мишоци! Командос са под мое управление и некои не може да ви спаси! Само да ви видя там-помислете си.Ще изядете *** буквално

45

wtf

преди 11 години

До Анонимен 42epochtimes-bg. com/communist_atrocities/communist_atrocities_world_1.htmТова ли защитаваш ***?

44

Анонимен

преди 11 години

Проста герберастка изметНе знам колко трябва да си ***,за да гласуваш за един невеж бабуин-Боко БУДАТАВие сте срам за човечеството,да сте толкова брутално простиЗа това в момента не управлява Герп,защото на прости хора не трябва да се дава думата.България е за нормалните българи,а не за лошия матроал,както ви нарича вашия празноглав господарБезделниците герберасти могат да правят само мизерии,поне няма да отидете в затвора,както ще направят мутрите ви деспоти

43

3377

преди 11 години

ПОМНИМ КАК БСП ОКРАДЕ И СЪСИПА ДЪРЖАВАТА!ПОМНИК КАК БСП НИ ОПОСКА ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ И ВЛОГОВЕТЕ!ПОМНИМ КАК БСП СЪЗДАДЕ МУТРИТЕ, МАФИЯТА И ОЛИГАРСИТЕ!ПОМНИМ КАК БСП НИ ЗАТВОРИ ЗАВОДИТЕ, ПРОДАДЕ ГИ ЗА СКРАП И НИ ОСТАВИ БЕЗ РАБОТА!ПОМНИМ КАК КРАДОХА, КРАДОХА И НЕ СЕ НАКРАДОХА, КАК ЛАПАХА ОТ ДЪРЖАВНАТА СОФРА МИЛИОНИ И НЕ СЕ НАЛАПАХА, СЕГА ИСКАТ ДА ЛАПАТ ОЩЕ, МАЛКО ИМ БЕШЕ!ПОМНИМ ЗА ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ ОТ БГ И СКРИТИ В ОФШОРКИТЕ!ПОМНИМ КАК ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ БСП/ДС ТОТАЛНО СЪСИПА ДЪРЖАВАТА И ОБРЕЧЕ НАРОДА НИ ДА ЖИВЕЕ В МИЗЕРИЯ ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ!.

42

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

Летящата чиния превърнаха в ***, а искат държавата да оправят...

41

BG

преди 11 години

До 42 - прав си другарю, хиляди сте - само че в една друга държава малко по на юг от нас! Това "българско" правителство го избраха оттам - от хора които не се наричат българи, не знаятедна дума и буква на български, ама пък страно що на всички избори, идват с автобуси да гласуват в България ?!И, другари - вие що не пишете на "майчиния си език ", бре аркадашлар !Хайде да ходите при вашия нов music idol Мишо Шамарооглу! Поздрави и на Сидерооглу!Лелее, тая година Бузлуджа ще почервенее от фесове

40

Другата

преди 11 години

трябва всички да ги глобят за нарушение на обществения ред. И кой плати ковчега?хахаах, нали знаете, че който копае гроб другимо, само пада в него. И тези протестиращи сами ли ще си платят транспорта-как мислите?

39

Васо

преди 11 години

Бравос и на едните, и на другите. Значи малко време остава до пълното и окончателно размирисване.

38

Do 40

преди 11 години

Бузлуджа - високо!Вижда се от тукдоле из бостанятиквешки боклукнагли, некадърнимрънкат и реват,че на вота Сергоим ръгна хубав прътДоган умно се потулиостави шеф МестанСерго пак си брулии хич не го е срам... .......................................... ТАКА Е МАЙ ПО-ДОБРЕ И МНОГО БЛИЗО ДО РЕАЛНОСТТА!Гербавите спечелиха,но всъщност загубиха.Серго загуби и пак си губи,щото Доган му реди ко да праи!Без Доганя Серго и БСП са кръгла нула!

37

Истината

преди 11 години

те комунистите паметника Бузлуджа не могат да си поправят и го оставиха в руини, та камо ли държава да ръководят

36

Анонимен

преди 11 години

Герб идва.*** бегаите ма4а ви ***.7пьти ви бияс като маче от дирек.за вас белене.тоя *** станишко ще ви е водач на строя.ще ви купиме и памперси дрьтляци.

35

ХАХАХАХА

преди 11 години

НЕРАЗБРАХ ПЛОВДИВСКИТЕ *** САБИРАТ *** ДРУГО НЕ СЕ И ПРЕДПОЛАГА

34

Приятели на чистота

преди 11 години

Ами те, като гледам, събраните *** повече сини бе! Като събирачите си! Що не скочат направо в боклучийските кофи! Сините *** заринаха България!

33

BG

преди 11 години

Я, по - тихо другарите тука ! До вчера ревахте със сополи да искате прошка за Пеевски, или забравихте вече !Я, бързичко да отивате да б.. з.. на Доган и да не забравите да си сложите *** и шалварите !Да поздравите между другото и "българските" министри на отбраната и образованието Неджми Али и Мукадес Налбант. Както и всички от ДПС в парламентарните комисииСамо едно не мога да разбера - как така твърдите че България я управлявали "социалистите". България сега я управлява ДПС и Доган !

32

asdf

преди 11 години

Не мога да разбера,защо връх Бузлуджа се асоциира с тези кучета безродни-комунистите.Да построиха си чиния и ходят да *** по поляните и червените *** да им мътят главите,но това не заслужава да му се обръща внимание.Някои да каже,че там е избита четата на хаджи Димитър и Стефан Караджа и че Ботев ги е обезмъртил в стихотворение,което е цитирано на Сорбоната в Париж.НЯМА.Величаете *** гащници,които Бог прати като наказание за маика България.

31

Анонимен

преди 11 години

DOLUUUUU GERB

30

Анонимен

преди 11 години

Да ги извозят.да ги натогрят у чинията и да си *** майката на друга планета.ама кьде ли ще ги тьрпят ***

29

Анонимен

преди 11 години

Ето това е конкуренцията. Пловдивските протестъри се състезават със софийските протестъри кой ще измисли по-оригинална идея. Засега давам предимство на софийските, защото те пуснаха стриптизьорка. Ако онуй певче се беше метнало от комина вече софето щеше да води сериозно. Хайде Пловдив не се предавай. На едни шопи ли ще се давате.

28

Анонимен

преди 11 години

Истинските гербери се събираме в UBS в цюрих или Citibank в Лондон. Там ни посрещат драго като ни видят сметките!Бузлуджа е за комунистите! :-)

27

Анонимен

преди 11 години

Да вземат и журналист а, и редактора на тази статия!