74

smehurko:)))))))))))

преди 11 години

"На Консултативния съвет имаше едно основно непреодолимо противоречие то е в позицията на партия ГЕРБ, която от първия ден не признава проведените избори и иска тяхната отмяна, откъдето идват всички проблеми с диалога с партия ГЕРБ".:)))))))) чудя се на Станишев.Кой избори тез който купихте и опорочихте ли:)тв7 в ден на размисъл+ анонимен сигнал:)) прокуратурата веднага се задейства.Къде е сега при тез протести тв7 и Бареков.не отразяват нищо.Къде са честните избори и озурпирането на власта от

73

andreivn

преди 11 години

Не помня по *** пропаганда от това което правеше Станишев през последните 4 години. Хиляди лъжи, още толкова популистки изрази, и по 10 гадни компромати. Били правили магистрали, държали държавата стабилна и народа бил беден, абе сурикат, ако държавата изчезне, ко ще ядат хората, *** от дърветата ли, Бойко бил диктатор - ам като гласуват над 50 % от хората за теб бъди и ти, ама това няма как да стане и затова даваш дупе на ДПС и Атака. Ся стана мешана скара. Няма политика, има разпределение

72

П_Петров

преди 11 години

На малкия план на снимката с този букет отпред, първата ми мисъл беше, че Станишев носи ковчегът на БСП и ще я погребва.Орешарски може и да чува гласове, но не правилните и фактите го показват ! Направихте го жалък, Станишев!

71

БорецзаСправедливост

преди 11 години

Щом чува гласа на народа, утре да си заминава Лешников!!!

70

black

преди 11 години

малки свински хитри очички... МИШОК, СЪСЕЛ без ден работен стаж! ВЪН!!!!!!!!!

69

Анонимен

преди 11 години

ако това е новата политика ,която ни предлага БСП - такава не ни е нужна .!да си я прилагат в собствената партия ,а не в цялата държава! България не е само БСП и ДПС и ако видим колко са гласували за тях и колко от тези ,които са гласували заявиха ,че се срамуват от избора си ще стане ясно кого представляват- себе си и тези на които дават възможност да крадат !

68

X

преди 11 години

1 31 Депутатът от Коалиция за България Христо Монов определи протестиращите като "интренет ***".ДА ИЗМЕТЕМ ТАЯ *** ВЕДНАГА!!!!!!!

67

X

преди 11 години

Хакнаха сайта на БСП заради "интернет ***"

66

Анонимен

преди 11 години

"Нашето правителство ..." 4ie pravitelstvo drugar4e ? Pravitelstvoto koeto nalojihte s laji, Intrigi i manipulazii ? 30 % ot 44 % ne vi izbraha !!!

65

Анонимен

преди 11 години

Е как няма да го чува. Хората викат от 5-6 дни вече, оставаше и да не чува

64

Анонимен

преди 11 години

Олигархски, *** долен продажен, да изпука племето ти, гад

63

Анонимен

преди 11 години

Ти си проблема на Орешарски др.Станишев,теб не те искат хората и заради това протестират.Ще завлечеш и Пламен Орешарски в блатото на лузърите вместо да се опита да направи нещо положително.Няма да се приберем от протестите докато ти не се разкараш от Партията ни.

62

Алекс

преди 11 години

Бе и аз чувам гръмотевиците ама не правя нищо за тях. Гледайте само да не ни писне от незачитане на протестите, че тогава и ще усетите гласа на хората.

61

bgsoldier

преди 11 години

Чува той, чува гласчето на Доган! Пинокио!

60

аз

преди 11 години

За Станишев и Сидеров - линч!

59

...

преди 11 години

Не знам кой какво чува, но тази вечер и всяка следваща ще сме там, на улицата, за да заявим ясно - "ЧЕРВЕНИ ***, НЕ ВИ ИСКАМЕ! МАХАЙТЕ СЕ!".

58

Анонимен

преди 11 години

За да не ме оприличи някой на "интернет ***" просто имам желанието да помоля всички българи, независимо от етническия си произход, да следят внимателно новините и изказванията, особено на червената клоака. В последните няколко дни минават всякакви граници с директни обиди към народа и измислени "промени", които цитирам "частично може да подобрят положението". Сами си преценете дали си заслужава да се видим по площадите.

57

bariera_61

преди 11 години

Орешарски чува гласове?! Това вече наистина е лошо за България! Не стига, че премиера ни е поредната червена кукла на конци, която ще доведе до още по-голяма бедност народа ни и до още по-голяма богатия олигарсите, ами вече и гласове чува, дано само да не са от отвъдното!

56

123

преди 11 години

"оставам с впечатлението, че под Позитано има някакви подземия, в които държат някакви ***, чудовища и митични герои, които от време на време пускат да излязат по улиците на София, или дори ги вкарват в Парламента"

55

Анонимен

преди 11 години

2/3-ти може да не са гласували за ГЕРБ, но определено и не са гласували и за БСП. Нормално все пак долен политик, очаквай да те убеди, че черното е бяло.