159

Жалка история !

преди 11 години

Хе хе полицията, че тя смее само стари хора и малки деца да бие ! Видят ли двама по едри бабаити с качулки и се посират от страх ! Ни чули ни видели ! Иначе са големи мъжаги като са на групички!

158

Анонимен

преди 11 години

Не се заблуждавайте, че *** е проблем на Варна, те са национален проблем. Как ще им натрошим варненци кокалите само не ми е ясно като тримцата от *** държат едно холдигче, което е най-голямото в България.Тримцата държат 2 летища, варненските медии, варненския дистрибутор на ел. енергия Енерго про и какво ли още не.....

157

Анонимен

преди 11 години

На плаката са тримата босове на групировката - Тихомир Митев, Иво Каменов и Марин Митев заедно с Киро-кмета. Не разбирам, защо не реагира полицая, а още по-възмутително е, че самите протестиращи оставиха виновника да избяга! Срам за варненските протестиращи и полицията- единствения смел младеж на протеста се оказа сам и го отнесе! Пазете си флаговете на протеста

156

Анонимен

преди 11 години

СЛЕДЕТЕ ЗА ХОРАТА НОСЕЩИ ПЛАКАТИ И ТЕЗИ ОКОЛО ТЯХ! ЗАЩИТЕТЕ ФЛАГОВЕТЕ НА ПРОТЕСТА! БЪЛГАРИЯ Е ЕДИННА НЕКА ПОКАЖЕМ СОЛИДАРНОСТ И НЕ ПОЗВОЛИМ НА ПРОВОКАТОРИТЕ ДА СИ ЗАРАБОТЯТ ПАРИТЕ БЕЗ СЪПРОТИВА!

155

stalker33

преди 11 години

Потресен съм от всичко което видях ние сме битер и от африканска държава (племена) ,Дони преди години беше казал всеки да изгася лампите в знак на протест срещу мутрите , е сега е време не чрез лампи а с масови протести да се обединим срещу тях , един бивш капитан от нсбоп наскоро каза че мутрите управляват и стоят зад банките кожодери и gsm операторите,а едно време се занимаваха с рекет и застраховане ,не на мръсните мутри!!

154

slon

преди 11 години

Гражданско общество сме имали ... някакъв *** полицай ни е виновен, че ние, дето сме гледали сеира не сме го хванали оня дето е ударил човека.

153

Анонимен

преди 11 години

Много сте!Съберете се и натрошете офисите и кокалите на всички от ***!Иначе няма да се оправим!

152

Анонимен

преди 11 години

Да се УВОЛНИ!

151

варна

преди 11 години

Този е пример за полицай.Нека да го предлижим за повишение-Дообре..Полицай , хванете го този ето го...-Дообре..Ами ако гражданина беше наръган смъртоносно..-Дообре...

150

варна

преди 11 години

Полицай хванете го този!Хванете го! -Дообре!Е този е за пример- за награда!Ами ако гражданина беше наръган с нож смъртоносно?Дообре....Къде е тая ЕВРОПАА хора? КЪДЕ Е ЕВРОПА?Г-н полицай убиха човек:-ДООБРЕ...

149

Анонимен

преди 11 години

Имам един въпрос към Варналии . Защо мнозинството се изказвате с/у *** и кмета Киро Ментата, а протестирате след работно време? Казвате че града е техен , ама навеждате глави и им работите за 400-500 лева по 10-12 часа на минимални осигуровки. Ами вдигнете един митинг всички заедно в 10:00 сутринта,блокирайте целия град . Така няколко дена и да видим дали няма да има реакция от Монополите. Те зависят от народа , а не обратното. Революцията иска жертви. Васил Левски е казал "Дела трябват,не ДУМИ

148

george

преди 11 години

Varna ima nujda ot pomosht.Sreshtu gadnite timajii.Pomosht ot vyn, zashtoto polovinata grad raboti za tqh. Mnogo mladi tapanari sa gotovi na vsichko da gi zashtitqt zaradi mutrenskata si psihika.Tova e nqkoe tqhno ohranitelche ot diskotekite...DOLU ***

147

Анонимен

преди 11 години

Този дето върви тежко-тежко и гледа нагло и мазно, който държи сгънат вестник в ръка- 100% във вестника има нож или палка. При един обиск от полицията ще има да се обяснява доста.

146

ник

преди 11 години

Не знам какво трябва да стане за да се разбере колко са долни от престъпната структура ***.идваха журналисти от Германия,човек се запали,Биволъ пибликуваха изобличаващи ги документи.сега бият хората.....Събудете се!Долу ***!

145

Цвинктер

преди 11 години

ACAB

144

Jorkata

преди 11 години

Скъпи сънародници Видяхте ли бездействието на варненския полицай, на този полкицай за който всички отделяме от залъка си за да ги издържаме а той малодушно да се скатава.ТОЗИ ПОЛИ Е СРАМ ЗА ПАГОНА. Проблемите ни ще намалеят ако КМЕТ ПРОКУРОР И НАЧАЛНИК на ПОЛИЦИЯТА се избират с референфом от съответният град, и се оттчита ежемесечно на избирателите си.А не както до сега с ПАРТИЙНА КВОТА.

143

Азазел

преди 11 години

До *** или МИТ.Помисли върху това: Аз ваша, ти наша, кой ще вари каша? Ако гониш два заека, няма да хванеш ни един.Ако има грешка, има и прошка.Ако не посееш нещо, няма да ожънеш нищо.Ако няма ум, крака няма ли?Ако се направиш на агне, вълкът ще те изяде.Наведена глава сабя не я сече.Истински свободен е онзи, който на нищо не разчита и от нищо не се бои. Българите спряха да четат. Тежко ще е,докато народа ни е ниско образован.

142

тони

преди 11 години

На протестите във Варна редовно се късат плакатите против кмета Киро Дупката. Същевременно се носят и такива с абстрактни изрази. Ясно е, че искат да обезличат и обезсмислят протеста. Това още повече ни мотивира да не се отказваме. Искаме всички в страната да знаят какви безобразия се вършат в града.

141

hitman

преди 11 години

Не разбрах само що не го догонихте тоя с зеления анцунг и що не му строшихте капачките. Вместо мутра след това да му викат ***.

140

ее

преди 11 години

Проблем че полицията се меси в мирния протест на хората сега пък проблем че не се меси! Нямате педстава какво искате вече!!!!!!!!!!!!!!!