44

Анонимен

преди 12 години

Искам да попитам -къде им е целулита?

43

преди 12 години

на българските футболисти и гимнастички винаги съдиите са им виновни

42

Анонимен

преди 12 години

сериозно рамо за мръсните руснаци удариха обаче

41

baihui

преди 12 години

interesno shte e da vidim nekoia islamska kamilarka s feredje da vratka obra4

40

Жтврат и упадър

преди 12 години

Този спорт е станал изключително скучен и комерсиализиран в полза на някакви съдийки дебели. Много скучно. С някакви полички се въртят всичко еднакво. За контестация трябвало да платиш 300 долара. Нема доларес нема справедливост. Абе направо отврат.Упадък и корупция.

39

qwerty

преди 12 години

Малко майтап, тези ако носят *** тип прашка този спорт ще е най-гледаният в света.

38

Анонимен

преди 12 години

Наказани са арбитрите от Хърватия и Португалия от Техническия комитет заради нашата оценка и какво от това! Да не би никой от присъстващите отговорни лица да не се замисли още на момента, защо е така и защо се случва. Няма да променят оценките. Художествената гимнастика е запазена територия за няколко държави и ние не сме сред тях, за съжаление.

37

Гордостта на Сара

преди 12 години

Мъже, нема защо да се абите, да гледате вечер тези снимки.

36

Анонимен

преди 12 години

Съчетание, оценено с 8,800 за трудност, не може да донесе медал. И какво правим сега? Момичетата играха блестящо, но в съчетанието с топки нямаше динамика. Това не е тяхна вина. И Силвето игра без грешка, но... Никога няма да се върне славата на 80-те години на миналия век. Нешка Робева беше не знам каква си, но Илиана е нейно творение-малко да беше се панаучила. Вярно, че онова време отдавна е минало, но една Италия тогава изобщо я нямаше в този спорт. Кога и с какво ни изпревари??? Успех !!!

35

хммм

преди 12 години

о боже една статия ще напишете ли като хората бе на снимка 12 и 13 са едни и същи пу*ки на едната сте и променили второто име от Мохмед на МохАмед. Голям майтап сте ей пне ми вдигате настроенето всяка вечер :D

34

Анонимен

преди 12 години

nomer 5 .. има нещо в тази гимнастичкане вксрвам мръсни помисли - просто се е вживяла

33

Анонимен

преди 12 години

Аз, като един обикновен зрител, с 32 годишен стаж в гледане на художествена гимнастика, не можах да се науча да отличавам "безкрайната" "трудност", "артистичност" и "изпълнение" на рускините". Виждам само цирковата гимнастика, без съдържание и емоция, която въведоха.А, знам обаче всички следващи оценки, по разбивка даже, на Силвия / ако играе безгрешно,естествено/- около 27 750.Дано да ги бием във волейбола и борбата!!!

32

Анонимен

преди 12 години

Ансамбълът ни спечели Световната титла на топки и за същото съчетание, получи по-ниска оценка за трудност отколкото на първентвото. Ето това не мога да приема за нормално! А уж критериите са едни и същи! .

31

Анонимен

преди 12 години

Всички чужденци,подготвящи се в Русия за олимпиадата, получават високи оценки...Все пак руското административно влияние в този спорт е безспорно. Силвия изпълни съчетания с висока трудност и чиста техника - а Канаева два пъти изпусна обръча си и не бе санкционирана. Това е, което горчи. Най-добрият трябва да спечели, независимо от националността си, но при явни груби грешки без санкция, какво да коментираме.

30

Анонимен

преди 12 години

Слаба подготовка и ниски оценки за българките.

29

МДАА

преди 12 години

ВСИЧКИ ПОЗИ МИ ХАРЕСАХА..

28

Анонимен

преди 12 години

TIQ KAK ISKAM DAGI RASPORQ KAT RIBI, DA GI PULNQ KAT AGNETA...

27

Анонимен

преди 12 години

на 5-та снимка ще й ближа вкусната слива оох мммм ооооххх

26

ТВ зрител

преди 12 години

За ансамбъла - Гола вода бяха, да се чудиш как станаха и 6-ти.Който избра тази погребална музика за основа на съчетанието е в основата на ниската оценка за трудност. Преди тях дето игра едно момиче по мелодия на Чарли Чаплин от Светлините на рампата те приковаваше повечеАми костюмите тъмни и не лицеприятни губеше се артичността и красотата на спорта. Все едно си в средновековна Англия с мъгли и потайности. Дано утре излезнат по-свежи и красиви.Успех

25

Анонимен

преди 12 години

Радваш ли се, нещастна душицо?Да те разочаровам, че това е само квалификация. В състезанието за медалите всичко започва от нулата. Ама ти като си стоиш в дупката и си мразиш, няма как да знаеш.