604

Moskva

преди 12 години

a koga 6te ima Oficialna Informacia otnosno Proekta ''Vazroditeln Prozes'' ili pak Amerikancite 6te kajat Сигнализирахте за неуместен коментар

603

бай Бончо

преди 12 години

Защо се боите от истината?

602

Анонимен

преди 12 години

...PARCALESO,PARCALESO--ВЕЖДИ РАШИДОВ ЛИ ТЕ Е РИСУВАЛ...ЛЕЛЕ КОЛКО Е БИЛ ПИЯН !...

601

Дедо Шишарко

преди 12 години

Както виждам почнаха и протестите на гладни политици в опозиция!

600

GOZE

преди 12 години

звяр

599

MIMI

преди 12 години

TAIA 6TE VIA IZPOLZVAT KATO TATIANA DON4EVA.I 6TE IA IZRITAT

598

до 749

преди 12 години

Ами, има значение. Едно е някой да те излъже, за да те използва. Друго е сам и съзнателно да се сложиш в услуга на всеизвестен и доказан душманин. "Демократите" от БСП да бяха ме попитали с референдум искам ли да ме пъхат в ЕС, искам ли да затварят реактори на "Козлодуй", искам ли да няма българска армия! Сега се сетиха да ми пробутват този политически референдум по много важен икономически въпрос, без да ми кажат, колко ще измъкнат от семейния ми бюджет.

597

Анонимен

преди 12 години

мен не ме интересува герб мерб комунисти седесари аз искам да живея добрепък който ще да е на власт

596

до 750

преди 12 години

иска ти се, ама не можеш

595

Анонимен

преди 12 години

Няма ли да се намери някой да я оправи тая,че съвсем ще изкука?

594

до 748

преди 12 години

има ли значение кой ще оглави народното недоволство? Който и да е, после пак ще ни го нахлузят, поне да покажем, че сме живи

593

дам

преди 12 години

Аз може и да протестирам! Но, НЕ под знамето на БСП или на дъщерните й подразделения!

592

до 745

преди 12 години

да, след пет години няма да е без пари, но ти ще получаваш дивиденти от печалбата- 60 годишна инвестиция, много по-разумна от енергийната ефективност. Даваш 5 хил лева за енергийна ефективност и сметката ти пада с 10%- за колко години ще се изплати и какво печелиш въобще?

591

ТИНА

преди 12 години

ХОРАТА НАИСТИНА СЕ НЕДОВОЛНИ ОТ ГЕРБ!

590

един от 8те милиона

преди 12 години

В нас сме 5 човека по сметките на Кутев трябва да члатим 5000 лв. По принцип сметките за ток са ни около 80-100лв. Г-н Кутев, това което искате от мен е тока ни за 5 години. Луд ли сте или на такъв се правите? На всичкото отгоре след като централата е готова, тока ни няма да е без пари.. добавям фразата на Пенев от преди години относно супата г-н Путев!!!

589

Анонимен

преди 12 години

Аве няма ли няма ли най накрая да изкарат една умна глава (не на дупетатите) да направи една таблица и да напише тва толкова пари онова толкова и да дръпне чертата.Само се плюнчат и бъзикат хората с празни приказки.

588

Анонимен

преди 12 години

8 млн. лева разделени на 5 млн. българи + 2млн. *** т.е. 5 млн. души(ОТ 7 МИЛИОНА НЕ ОТ 8 )

587

Анонимен

преди 12 години

Автор: bosia Категория: Политика Прочетен: 458 Коментари: 2 Гласове:9Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bgКОЙ КАК ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ВЛАСТТА1980 г. Американецът, французинът и българинът се събрали на купон и започнали да сръбват и да мезят. Към края на купона се повел разговор за това кой как протестира срещу властта.Американецът казал:-Когато реша да протестирам отивам пред Белия дом и започвам да псувам президента.Французинат казал:-Аз взимам пушката и излизам на площада пред Бастилията.Българинът казал:-А аз отивам пред паметника на Тодор Живков.На сутринта американецът се извинил, че вечерта бил малко подпийнал и казал, че няма да псува президента, но ще му поиска оставката. Французинат смънкал, че няма да е с пушка, а с плакат. Накрая нашият човек казал:--Аз ще се изпикая, но без да го вадя.

586

отговор

преди 12 години

Кремиковци винаги е бил паметник.Колкото милиарда лева е глътнал този комбинат ,няма такова безмислие в света.

585

Анонимен

преди 12 години

До всички гербери- пишете си глупостите сега, защото зимата и на вас ще ви се наложи да виете заедно с останалите.Пред студа и глада всички са равни.