162

IQ146

преди 12 години

От 3 г. водя списък, съдържащ вече над 50 позиции и именуващ се "За първи път в България"!!!Навсякъде се случват събития, немислими по времето на КРАДЦИТЕ!!! Браво, Бойко, България ще те оцени! А мръсната КОМУНОИДНА ***, като и спреш паричките, дето ги КРАДЕ от бюджета, ще изчезне от само себе си...Напред!

161

Анонимен

преди 12 години

С какъв акъл дадохте тая работа на маляките бе?

160

stef

преди 12 години

стига простотии.не виждате ли ,че бойко е единственият премиер ,който прави в тази държава. забравихте ли , жан виденов,костов, симеон кобургота, тройната коалиция начело с доган и станишев.аз съм пенсионер по болест и ми е трудно,но това е правилната посока.

159

Анонимен

преди 12 години

Колко ли щъркели гнездят в "главата" на ***, именуващ се Премиер? Позволи си и в АЕЦ "Козлодуй" да сложи от недоносените си калинки! Пуста тояга!

158

Венелин

преди 12 години

Магистралите на Бойчето няма да изкарат и до края на мандата му.

157

todor todorov

преди 12 години

potvarjdavam :u4astakat :svilengrad - harmanli e dupka do dupka

156

ГОЦЕВИСТИ

преди 12 години

ДРУГАРЮ ПЪРВАНОВ, РАЗРЕШЕТЕ ДА ДОЛОЖА? - Разрешавам...- НОРМАТА ЗА ДЕНЯ ОТ НАПИСАНИ ГЛУПАВИ ПОСТОВЕ Е ПРЕИЗПЪЛНЕНА!- ВИЕ, ЛОВЕЦО ТРИПЕРЛИВ,ЗА НАС СТЕ КАТО СЛЪНЦЕТО И ВЪЗДУХА ЗА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО!- БРАВО ДРУГАРИ, ЩЕ ВИ ДАМ ДА МИ ЛЪСНЕТЕ ПУШКАТА!

155

Анонимен

преди 12 години

Борисов, защо има ЯМИ на магистрала "Тракия", участъка Свиленград-Хасково? Едва преди няколко месеца пуснахте обекта, бе Борисов!? Там що не правиш изненадващи проверки?

154

ццц

преди 12 години

А, ако знаехте как се прави тази магистрала и Дунав мост 2.... и от Европа правеха по-чести инспекции, а не багера да рови всеки път в реката... сега щяха да ви спрат субсидиите :)

153

ха ха ха

преди 12 години

Тук все злостни и заплашителни Коментарчета от БЕЗДАРНИЦИ нямащи си друга работа и Плюват във форумите... хаиде като сте толкова "Качествени" в което се съмнявам, свършете нещо... но сигурно ще се оплачете че не ви плащат Достатачно... ха ха ха

152

Анонимен

преди 12 години

"Гръцката "Актор" спестила асфалт по Лот 3, ще полага нов"Другарки и другари, ако искате нещо да стане както трябва не бива да допускате гръцки и еврейски фирми да го правят. Последните не са известни с качеството на работата си, а със склонността да дават рушвети.

151

doc. N. K.

преди 12 години

*** естествено, че защо въобще са дали на гръцка фирма да строи магистрала у нас?!!! Не знаят ли че гърците са най-тъпите, мързеливи, тлъсти и крадливи *** в ЕС?!!!

150

възмутена

преди 12 години

Какви са тези конкурси които правим та наемаме най -некадърни?

149

възмутена

преди 12 години

До сега къде беше контрола?

148

магаре

преди 12 години

Грък магаре да стане,не се качвай на него!

147

Писна ми

преди 12 години

Стига сте ни занимавали с педераски истории! Аз тъй, аз иначе! Бе да ви .....

146

Стъки

преди 12 години

То на тези цени които им плащат на километър и три пъти да полагат асфалт печалбата пак си в кърпа вързана,да ни е живо е дзраво правителството все такива изгодни договори да сключва.

145

Анонимен

преди 12 години

Боко мисли повече за щъркелчетата, костенурките и кучетатаи *** , отколкото за българските деца, работещи и пенсионери.

144

Шишков

преди 12 години

Тези от "Актор" не правеха ли ремонта на синдикалния дом в Пловдив та си оставиха ръцете и там, май още не е открит защото им откриха и там нередности, баси и наглите гърци,добре че ги проверяват по често че и на магистралата искат да се ''оакат'' ама там номерата им не минават само така Борисов по чест контрол,му е майката.

143

Анонимен

преди 12 години

Кажи му "грък" и по-вече не го обиждай.Навсякъде по света на гърците не гледат с добро око.