222

нещастници

преди 12 години

Клоуни.Като чета глупостите които пишете ме срам че има такъв народ.Ако макар и малко държите на достойството си-никой българин да не ходи на лекар в България.кабинетите са пълни с хора . Целувайте ръка да не целувате ***.

221

Коко Динев

преди 12 години

Плащали те образованието на лекарите,гротескни създания.1000лв на година е таксата,учебниците са безбожно скъпи,квартири за повечето,кое по-точно плащате вие не разбрах - яденете или тока ? Поощрявам всеки новозавършил лекар да отива веднага в Европа за да може да го ценят наистина и да му бъде заплащането подобаващо като за лекар.Обиколил съм много страни от най-развитите и мога да кажа с ръка на сърцето,че навсякъде уважаваха нашите лекари като професионалисти,а в родната ни държава - НЕ.

220

до 183

преди 12 години

Гурбетчия, ти не беше ли онзи ***, който се хвалеш как живее на помощи в Германия?! Какво знаеш ти за живота в Германия и за българските доктори там бе, ***! Теб те пускат само в болниците за бедни, до нормална клиника не можеш да припариш! Хайде вий там от кофата за ***, то друго не ти е останало.

219

възмутен

преди 12 години

Толкова сериозна тема се обсъжда , а освен неприлични обиди друго не виждам да е написано.

218

Ivan Grozni

преди 12 години

Това е нормално, за 65+ години блестящо непркъснато комунистическо упралвение... ние просот не боледуваме от прекрасен живот... и лекарите нямат работа и змаинават далекуват болните по света...

217

Жоро

преди 12 години

Младите лекари с английски език наистина ще напуснат страната, защото в страните от ЕС те ще получават в пъти повече, отколкото в БГ. И за какво им е да стоят в България: да търпят обиди заради лекари-некадърници и бездушни хора като д-р Атев от Гинекологията в Пазарджик, който за една смяна "успя" да умори 3 новородени, или заради онези нещастници от Горна Оряховица, виновни за смъртта на 3 бебета за 2 години?! Тях пък Аньо Костов ги защитаваше с пяна на устата, ама се оказаха виновни! Така че, млади хора, отивайте в чужбина и учете професията, там поне ще имате хора, които да ви преподават занаят. В БГ с тази професия *** ще ви бият сутрин, на обяд и вечер, може и през нощта. А след 20-ина години, когато турчеещите се и *** направят БГ ***, хептен няма да ви се стои в страната. Прочетете в 24 часа как пазарджишкият прокурор е оневинил д-р Атев, който е бил пиян на раБота: Лекарят може да е бил пиян, но не е допуснал неадекватни действия, затова отговорността от него се снема. Разбира се, умрелите деца прокурорът не ги взема впредвид те били ***. Значи, ако от КАТ заловят пиян шофьор, следвайки мисълта на пазарджишкия гений, те не би трябвало да го накажат, защото той е карал колата адекватно и не е прегазил човек, камо ли кокошка или прасе ! Така че бягайте, в БГ трябва да останат политиците, дупетатите, съдиите и прокурорите, защото тях никой не ги ще и доверието в тях е 9%, колкото това на Янето и РЗС, милиционерите на Цецко и ***. Дотогава пенсионерите ще са измряли благодарение на полаганите грижи от Мончо Дянков ловешкият гений. А той ще е офейкал я в МВФ, я в СБ.

216

до помчо от 216

преди 12 години

Ковчезите винаги следват ***, така че помчо от 216, като виден такъв, ще го използваме за реекспорт, пък може да си избием разходите за обучението му, а нищо чудно да изкараме и за някой и друг километър магистрали, то ковчезите на Запад поскъпнаха, след нашия износ!!!

215

Изнесен

преди 12 години

Това броят ли го за износ?! Бойко нали обяви че щял да изнася лекари, изнася лекари и ще внася ковчези от Китай!

214

РОСЕН

преди 12 години

в интерес на истината, язък че *** те е събирала с лъжичка по чаршафите

213

до помчо от 214

преди 12 години

Ей го пак, те му обясняват, че е *** ***, той иска да го докаже, ами няма нужда, то е очевадно, язък за парите на Държавата, дето си изхарчил ***!!! Впрочем то ако бяхте малко умни, нямаше да сте, като *** животни алчни!!!

212

РОСЕН

преди 12 години

като не ти се занимава с ***, как се търпиш въобще??? и един съвет от мене, образование в син сити не се получава

211

до помчо от 212

преди 12 години

Пътувай в мрака ***, с *** приключихме тази вечер и вземи си предпиши нещо, може и да се оправиш!!!

210

РОСЕН

преди 12 години

недей да богохулстваш безбожнико, душата ти се е пропила от алкохол и чалга, та сега кажи къде си писал за обещанието си бе ***

209

Анонимен

преди 12 години

Това, че си неграмотен се вижда, ама явно си и много ***, господ да пази тези, които съветваш или "лекуваш", дано имат дни, дано ти не си им божието наказание!!! Но възмездие винаги има, всеки си плаща и то още тук, такива са неписаните божи закони!!!

208

РОСЕН

преди 12 години

ей льольо, чета, ама освен неграмотните напъни на един чалгарски ***, друго не виждам, та, къде ти обещанието

207

до помчо от 208

преди 12 години

Ти неграмотен ли си или *** или и двете, върни се назад и чети ***, стига завтаря!!!

206

РОСЕН

преди 12 години

ти обещай да не стъпиш в лекарски кабинет, друго не искам, че чалгари не ни трябват, а от смъртта никой не може да избяга, ама такива като теб и жива *** за зеле не стават

205

до помчо от 206

преди 12 години

Те и за децата ти ще трият ***, щото животът с вас или без вас си върви и лакомията ви пословична си я заврете в ***, знаеш, че с нищо няма да ви помогне в смъртта!!!

204

РОСЕН

преди 12 години

202,204, тю трият ми коментарите за *** :)))))))))))

203

до помчо от 201

преди 12 години

Скопеняка от 201, много ми беше готино през дежурствата на такива, като тебе, сещаш се защо нали, ами то някой пак трябваше да ви свърши работата, та да има за какво да се мъчите!!!