279

ринго

преди 13 години

комунистическото *** се изказа дълбокомислещо ...тоя Велчев е мръсен *** и *** все едно нямаме главен прокурор дори лудия Филчев беше по действен .Велчев *** си майката комунистическа и предателска.*** вилнеят той се заканва на българите .Дори турците да попитат и те са против *** дето ни заливат вече .Ако не мирищеха щяха да стават за ***.Само огнепръскачки за тази черна ***-крадци измамници *** сутеньори и пласьори на дрога това са гадните *** Велчев

278

Анонимен

преди 13 години

Няколко думи към полицаите Знам, че и сред вас има некорумпирани, чести и патриотично настроени българи, защото познавам и съм срещал такива. Знам, че ви заповядват и се подчинявате на дисциплина, което не позволява самостоятелни действия. За това ви моля само за една минута - Погледнете нашивката която носите на ръкава си. Вижте трибагреника, българския лъв на нея, които ви казват да сгазите, а като се прибере в къщи погледнете спящите си деца, съпругите, майките, приятелките си, братята и бащите си и си спомнете кои сте. Срещу престъпника опитал да сгази и осакати ваши 3 *** колеги властта не е повдигнала обвинение. Той е човек на Цар Киро, а вие само полицаи. Децата които пребивате по чужда заповед на улицата, бедния книжар изръкопляскал на флага тази вечер, те бяха и във ваша защита. Спомнете си това, всеки път когато вдигнете палка срещу тях.

277

Анонимен

преди 13 години

Защо никои нищо не казва за убийствата? защо убийците се закрилят от държавата а невините търсещи справедливост биват арестувани ЗАЩО? :(

276

Анонимен

преди 13 години

господин Велчев, ..............................................

275

Анонимен

преди 13 години

преподавател ми беше и толкова го уважавах, а говори за приоритет, а тези които не си плащат водата на заден план, срам ме е а имах респект от него

274

Анонимен

преди 13 години

Нещо, което отдавна ме съмнява и е на път да се разясни е произхода на много от политиците ни. Затова може би се толерират престъпниците от *** произход.То е повече от видно.

273

кой насажда омраза

преди 13 години

Такива като Велчев, насаждат омразата. Айде арестувайте ни и какво, но ние едва сега започваме. От тук нататък ще има всеки ден протести и не си прави на одарен, защото имено такива като Вас сте виновни. Къде бяхте до сега г-н Велчев, защо този Рашков не е арестуван, а го охранявате. Срам и позор. Що за държава сме, какви са тия политици, взе им се акъла за власт и пари. Точно заради ВЛАСТ И ПАРИ и вижте резултата. Гадни мръсни политици, а казват НЕ ПОЛИТИЗИРАЙТЕ, а какво е, всичко е политика.

272

Анонимен

преди 13 години

Това е коментар написан вьв социалнa мрежa-Браво!!! на момичето написало това тук Пишейки в момента заварвам групата с 68262 членове. След като 3 дни четох, слушах и анализирах, вече мисля че имам какво да кажа. Съжалявам много, че на гърба на огромната скръб на едно опечалено българско семейство и на безграничната наглост на един гнусен *** Кирил Рашков в България зрее конфликт, който може да се превърне в огромен и невиждан досега проблем. Умишлено този конфликт се превръща в политически. Не се поддавайте на пропаганди и спрете с расистките изказвания и действия. Радвам се, че сме така единни и групата се множи, но нека това бъде насочено към дела, имащи полза за нацията, нека например протестите продължат този път, докато се чуе най-накрая една смислена присъда от съда, като например че *** Кирил този път ще изгние в затвора. Защо тези 68262 души не се обърнем срещу тези, които преди години казваха на *** "вие гласувайте за нас, а пък ние тока ще ви го оправим", срещу тези които умишлено държат тази тълпа проста, необразована и неинтегрирана. Не *** ни правят по-бедни и по-злобни. Не знам дали това е някаква форма на гражданско общество, защото досега такова е нямало, но се надявам да е. Всички помним колко продължи протеста срещу горивата, да не би бензина да поевтиня, че всичко приключи, защо тези 68 262 души не чуха, че миналата седмица ще има второ поред увеличение на парното за тази година и този път щяло да се усети, защо не направихме група "Да изгоним ЕVN от България" и не излязохме на улицата. Нима само тока на *** е на гърба на нашите данъци. Нима стотиците фирми, които 20 години лобираха на куп политически партии не ни ограбиха повече, забогатявайки чрез неплащане на данъци и подхвърляйки трохи на служителите си. Каква вина имат *** затова. Нима по кофите не ровят и *** и българи и кой има вина за това. Нека се обърнем срещу виновника, но този път с постоянство. Пловдив е града, който може би е събрал най-много етноси, имаме си три *** махали и винаги сме си живяли без напрежение, защо е нужно това сега, за да не могат *** от "Чистота" да отидат на работа, нима ние ще излезем да си изметем улиците. Нека се борим за нашите си права срещу тези, които ги потъпкват, а не на входа на гетата, там няма кой да ни реши проблема. Дано този път това общество бъде чуто, дано виновниците за тази ситуация бъдат наказани и дано имаме хъс да прехвърлим протестите си към по-важни дела. Този път ще си го отнесат ***, а истинските виновници за омразата натрупана у хората ще останат безнаказани.

271

KU4E

преди 13 години

Ако някой има грам съвест ще си подаде оставката! Защото половината от днес управляващите са били в управлението през последните 10 години и те също имат вина за случващото се тези дни! Дано да си лягате спокойни и да спите спокойни!

270

KU4E

преди 13 години

Защо бе аджиба г-н Велчев, само едни ще са наказани, а за други винаги има прошка? Защо сега е укрит Рашков, а момчето дето е подало жалба за заплахи не е вече между живите? С какво този Рашков по е заслужил тези специални отношения? Защо всички роми в София пътуват в градския транспорт без билети и никой контролъор никога не им иска билети, а ние не? Защо не си плащат водата, а ние я плащаме и т.н. и т.н. Искренно се надявам Вие г-н Велчев, да прочетете това и да си попитате съвестта?

269

Бг

преди 13 години

Този *** да си дава оставката.Като взима пари прокуратурата спи. Досега спа с киро *** а иска да арестува българи с които трябва да се гордее.

268

анонимен

преди 13 години

Браво на г-д Велчев,EВАЛА ЦЕЛУВАМ ВИ РАКА ЗА КОРЕКТНОСТА

267

ананимен

преди 13 години

всяко сдато има черна овца

266

Анонимен

преди 13 години

Цялата политическа класа е за изхвърляне.Корумпирани крадливи ***. Доловиха, че гневът срещу *** е и гняв срещу тия, които им позволиха да имат незаконни привилетии и се припознаха в тях. ПРАВИ СТЕ. ВИЕ ДАКАРАХТЕ РОДИНАТА НИ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ !!!!! РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ВИ ДОСТИГНЕ НАРОДНИЯТ ГНЯВ !!!!

265

bulgaria

преди 13 години

а бе велчев ли си какъв си не те знам *** *** смачкан,ти и цялото скапано правителство.мислите си че народа вечно ще търпи ама не .и търпението си има своите граници. кога най после ще има ефективни действиа от страна на полициата и правителството спрямо *** ***. те не плащат нито ток нито каквото и да било.кой ги плаща бе *** българскиа народ.що не вземете толкова обичаните си *** и не отидете в пустинята та американците да си изпробват върху вас оръжията си.пожелавам ви го

264

www

преди 13 години

ТОЗИ ДО СЕГА ИЗПЪЛНЯВАШЕ ЛИ НЯКАКВА ДЛЪЖНОСТ - Г-н НИКОЙ ЗАЩО СЕ ОБАЖДА ПО НИКОЕ ВРЕМЕ ...

263

Тони

преди 13 години

Г-Велчев,ако се самосезирахте след сигналите за всички *** престъпления,сега никой нямаше да насажда омраза.Пуснете момчетата,ще стане по-лошо.Вече няма да търпим!

262

Яни

преди 13 години

кой беше този?

261

БОКЛУК

преди 13 години

Точно хора,като този *** са виновни за всичко в страната ни.Тази съдебна система със всичките ***,който работят във и със тази институция трябва да изядът пешкира от народната ''Обич"

260

333

преди 13 години

Ами *** по телевизията с ножове и брадви се заканват да режат глави на българи. Това сигурно не е етническа а "криминална омраза" или за тях пак няма да важат законите!?