56

братчеда

преди 13 години

Реонита Йорданова е назначена за директор на Териториалното поделение на Български пощи в Кюстендил. Тя е с временен договор за 6 месеца, като срока се води изпитателен. Йорданова е лидер на Жени- ГЕРБ в Кюстендил. Тя е завършила полувисшия институт на съобщенията, със специалност Организация и експлоатация на пощите и съобщенията, като има стаж в предприятието над 10 години. Реонита Йорданова има и висши икономическо образование от УНСС. Досегашният директор Кирил Атанасов е в 1- годишен неплатен отпуск. Той е в Канада, където съпругата му е на дипломатическа служба.

55

братчеда

преди 13 години

Български пощи" ще търсят заем до 5 млн. евро за оборотни средства. Държавната компания ще обяви обществена поръчка, с която да търси обслужващи банки. Едно от изискванията ще е първата от тях да предостави и оборотното финансиране, казаха от "Български пощи".За да бъде обявен търгът и привлечено свежо финансиране, тегленето на кредита трябва да бъде одобрено от облигационерите на "Български пощи".Те трябваше да вземат решение на тяхно събрание в сряда (3 август), но поради липса на кворум то беше отложено за 18 август. Миналата година "Български пощи" пусна емисия облигации за 15 млн. евро. Със средствата трябваше да се рефинансират банкови заеми и задължения по лизинг. Водещ мениджър по сделката беше Райфайзен банк.

54

кроко

преди 13 години

Пълно е със стари червени крокодилиvbox7/play:b44f37f1

53

Хахо

преди 13 години

Какви синдикати,каква защита?АСО"ПИРЕЛИ"са бъдещето на Български Пощи.

52

Анонимен

преди 13 години

Те за пощите говорят а те пак Костов плашилото от преди 10 години та Костов. Е сетете се за хан Омуртаг че нещо е грешки е направил. Костов е виновен за пенсиите, Костов е виновен за заплатите, Костов е виновен за кризата, Костов Ви плаши децата. <Ей ако не слушкате ще дойде черният чичко Костов и ще ви пъхне в торбата> Сигурно пак Костов ще е виновен и за пощите :-)

51

Анонимен

преди 13 години

Синдикатите против -Костов ЗА приватизациятяако искате до видите шофьорските умения на ГРУ-гаря Костов в БанскоyoutubeIvan Kostov udrq BMWТака де - в Школата на КГБ Кремчук Украйна е учил самолет да пилотира а не джип -Между другото в Кремчук школа за пилоти НЯМА и НИКОГА не е ималоима само една школа и тя е за агенти на руското 6 то - ама карай - ти ни лажи а ние ще жмиме

50

Анонимен

преди 13 години

А пък ЧЕЗ (енергото в западна България) е такъв световен куриоз. Държавата България продаде на държавата Чехия държавно дружество на друго държавно дружество. ЧЕЗ си е все още 100% собственост на ДЪРЖАВАТА ЧЕХИЯ но си има собственост в ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ !?! Е сега остава Български пощи да ги продадат на държавата Албания и съвсем ще я "умажем". Но нищо чудно Албанските "шиптъри"-както ги наричат в Македония да извадят някой друг милион както извадиха железарските босове за Кремиковци :-)

49

Анонимен

преди 13 години

Няма такава държава да си продаде всички ключови позиции - пощи, телефония, електроснабдяване и др.

48

Булгар

преди 13 години

Чуваш не чуваш това е истината - в плик по пощата пари не се пращат има закон за това, не са наркотици но така наркодилърите могат да си прехвърлят нелегално авоари. А в пощата колкото да не ти се вярва има скенери и цял сортировъчен център за милиони левове който е съвсем нов - защо мислите че се приватизира.

47

Патриот

преди 13 години

Странен народ?!?- Да на приватизацията на енергото пък после защо ни е скъп тока, Да на приватизацията на болниците после защо ни е скъпо лечението. Да на приватизацията на ТЕЦ - после защо ни е скъпо отоплението. Сега ДА да си купят евтино пощите- пък после защо ни взима толкова пари банкомата като си тегля пенсията ако мога да се добера до града. Сами си го правим защото не сме солидарни. Даскалите като стачкуваха всички ги оплюха, разказаха им играта и сега нямало образование. Лош матерял:-)

46

Анонимен

преди 13 години

до ***, друже, не ме интересува от къде вземат и на кого дават, и защо е тая забрана , от 20 години живея в европа , такив глупости от теб чувам. да не са наркотици 4е да е забранено, ФАКТ Е ЧЕ КРДАТ И ТО НА ДРЕБНО . поживеи малко на вън и от тая *** ще ти се повръща. съвсем приятелски то го казвам..

45

Анонимен

преди 13 години

Аз съм за

44

Булгар

преди 13 години

1.Пощата в България отдавна не получава и стотинка субсидия за губещи региони - факт.2.Пощата е акционерно дружество и не се храни от бюджета а точно обратното внася всичко каквото е изкарала като печалба - факт.3.До този момент пощата винаги е внасяла и никога не е останала длъжник на държавата - факт.А за коментара отдолу пращането на пари в пощенски плик е абсолютно забранено със "Закон срещу прането на пари" има си евтини записи за целта където това може да се контролира.

43

марти

преди 13 години

Значи тупаните в Чалгария са готови да продадат или по скоро да подарят Български пощи заради дългове от порядъка на 2,5 милиона за 2009 година???Господа тупани от върхушката,която ни управлява вече толкова години,защо не вземете да сметнете колко милиона потъват годишно в нечии джобове от партийните субсидии,които всички данъкоплатци в Чалгария плащат???За джокер само ще кажа,че годишно,на всяка мижитурка-български дУпетат се полагат по...200 000 лева,а те са точно 240 на брой!!!

42

Анонимен

преди 13 години

какво е ПОЩА ? има ли такива в бг? аз поне не помня от доста време пощата да работи нормално , навреме,и коректно. пълна пародия ,куриерските фирми са на 100000 години напред от тая стара комунисти4еска машина, нещо повече , МОЛЯ ОПИТАИТЕ СЕ ДА ПРАТИТЕ 10 ЛЕВА В ПЛИК , ПРИМЕРНО ДО КОЯТО И ДА Е ТОЧКА В БГ, НЯМА ДА ГИ ПОЛУЧАТ ПОСМЪРТНО, ПРОБВАНО, ИЗПИТАНО НЕ РАБОТИ, ТОВА Е ИСТИНАТА. КАК ДА ИМ ВЯРВА ЧОВЕК??

41

the_middle_aged

преди 13 години

Какви синдикати в България,бе,господа?Имам предвид такива икономически организации каквито са КНСБ и Подкрепа...В този случай,както и по принцип, целта им е толкова ясна и прозрачна-ами ще им намялеят паричките и влиянието.

40

Какви синдикати

преди 13 години

Синдикатите са продажници ........ наравно с управляващите от Герб, БСП, ДПС и други измислени формации, източещи бюджета на данъкоплатците /не на олигарсите - назначените капиталисти, обгрижвани от правителствата / сами дето им плащаме членски внос ... да се правят, че защищават интересите на работниците.

39

Анонимен

преди 13 години

Пощите ще се продадат, щото пари в хазната няма, резерва е стигнал минимума, от НЗОК парите са похарчени, а постъпленията от акцизи и ДДС са под всякакакви прогнози по абсолютна стойност. Ако не разпродадат още нещо, като Пощите и Булгартабак, няма да има кинти за нищо.

38

doni

преди 13 години

С приватизацията на Български пощи и БДЖ приключва продажбата на цялата ни ДЪРЖАВА!Трябва ли да го допуснем това?Що за народ сме ?До кога?

37

ОСЛО

преди 13 години

Дано да продадат тези пощи,за какво са ни!като влезеш в некоя поща само дърти пляннгори виждаш,нито обслужване като хората,само бюрокрация!