296

дедо Ташунко

преди 13 години

Обратните не е редно да афишират сбърканата си ориентация, макар че не са виновни за нея. Страшното е, че се опитват да развращават младежта. На младите всичко ново им е интересно. В древния Рим упадъка на нравите и сексуалната свободия са довели до загиването му. Не вярвам в скорошен свършек на света,но има вече събития, твърде обезпокоителни..измирането на пчелите, активиране на вулканичната и земетръсната дейност, видиотяването на човечеството и т. н....

295

пловдив

преди 13 години

БИБЛИЯ Новий завет Послание на св. ап. Павла до РимляниГЛАВА 1 стих 27. също и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се с похоти един към други, и вършеха срамотии мъже на мъже, та получаваха в себе си отплата, каквато подобаваше на тяхната заблуда.28. А понеже се не опитаха да имат Бога в разума си, то Бог ги предаде на извратен ум - да вършат онова, що не прилича,

294

а

преди 13 години

БИБЛИЯ Ветхий завет 3. Трета книга Моисеева Левит Глава 18 стих 22. Не лягай с мъж като с жена: това е мръсотия. Глава 20 стих 13. Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях.

293

21

преди 13 години

Не си прав

292

до 300

преди 13 години

Има много хора с увреждания.Това е тъжно, но не смятам, че трябва да се правят паради с това, кои, колко са увредени.Освен хормонални има и други увреждания, но хората с такива не парадираме с тях.Хаиде и вие по-скромно.

291

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Разочарован съм от Фандъкова! :(

290

Анонимен

преди 13 години

Вие викащите просто не знаете какво е да си хомосексуален и да имаш ниско самочувствие. Целта на подобни паради е гей обществото да си върне това, кеото му принадлежи - високото самочувствие и самооценка!Ние все пак сме по-добри от т.нар. "нормални'.

289

Vesso

преди 13 години

Какво искат да демонстрират?Тази снимка е достатъчна да предизвика отвращението ми,ако това е целта.С този парад, парадиращите със сексуалната си ориентация не нарушават ли правата на по-голямата част от хората,които за да си спестя отвращението ще трябва да избегнат маршрута му?

288

някой

преди 13 години

До: 123 (номер 296)А тебе кой те задължава да ходиш на такъв парад, че да пищиш?Едно време ни караха задължително да ходим на паради и манифестации.За 9 септември, за 1 май, за какви ли не щеш комунистически празници.А ти защо пищиш, като че ли някой те е хванал насила да те води на гей парад???Който му се ходи да ходи, който не му харесва да не ходи! Чудо голямо е станало!

287

някой

преди 13 години

До: НиколайЛично аз също нямам отношение към гей обществото и не ме вълнува.Обаче мога само едно нещо да ти кажа. Не ти го пожелавам в никакъв случай, но твоят син утре може да "цъфне облечен като Мадона" и да ти каже: "Тате отивам на гей парад!". Ти може да му извъртиш десет шамара, да го пребиеш, и той пак ще отиде на гей парад. А може и да не се върне след това или да си доведе гадже. Пак повтарям - не ти го пожелавам, но все пак се случва. Така че пак си помисли ...

286

123

преди 13 години

Защо изобщо трябва да има такъв парад ???Ако не бях на работа тогава бих отишъл да ги попсувам и целя с *** и камъни!!!

285

Леле

преди 13 години

Георги Кадиев гей ли е? И ако не защо подкрепя тяхната кауза? Или иска повече гласове за изборите да идат за него... И защо Общината ,която е представител на държавната власт ,трябва да бъде съорганизатор???!?! Те отказват какво ли не ,защото все нямат пари , а да участват наравно с организаторите на гей парад , ми звучи като жива порнография!!!!Да оставим настрана ,че въпросната проява просто ще опразни улиците от нормални хора ,които се отвращават от тази показност!

284

Николай

преди 13 години

Лично аз нямам отношение към гей обществото (не ми харесва идеята признавам) , но точно това не мога да го понеса.Може ли 500 ***(с извинение) да се разхождат и на показ да си натрапват своята сексуалност.За мен гейовете са болни хора.Не е по правилата на природата.Освен това дават лош пример на младото поколение .Утре ако ти цъфне сина облечен като Мадона и ти каже"Тате отивам на гей парад" аз лично, не дай си боже, ще му изввъртя един.Въпреки, че съм на 20 и съм либерален това не го одоб.

283

Аби

преди 13 години

Гей-парадите се организират от Антидефламейшън лигата на Абрааам фоксман. Ето ви линк.adl.org/Фоксман подкрепя като компенсация всички групи, които са били смятани за нисши от Хитлер. Той открива антисемитизъм навсякъде и във всичко. Например под ударите му паднаха Чарли Шийн и др. В сайта му можете да намерите и сумите, които плаща и на България като компенсация за спасяването на евреите. Изглежда дава и за провеждането на гей-парадите, но в случая не е дал/платил на общината.

282

Килъра

преди 13 години

В Библията-Стария завет пишеше за хомосексуалистите моля да дадете цитата ако го имате

281

valentin

преди 13 години

Бих желал да пребия няколко ***!!!

280

БАЧКАТОР

преди 13 години

Никой не може да ме убеди че съществото на снимката е нормално, симпатично и достойно за възхищение. Буди отврат и желание да го удариш. Трябва ли непременно да ни се врете в очите бре *** сатанински? Никой не ще да ви гледа позорището.

279

jan

преди 13 години

Ало Другата България!Доказваш действителното си здравословно състояние. Това, че си в някаква помийна яма с други подобни на теб, не ти дава основание да ги смяташ за всичките мъже на света. 99% от истинските ви ненавиждат. Отврат за мен е дори да комуникирам с тебе. Скрий се!

278

погнусаааа !

преди 13 години

Независимо от негодуванието на болшинството, парад ще има! "Шамар да е, аванта да е!"

277

blackradio

преди 13 години

Хей Толерантните, Разкрепостените и Модерно мислещите, ако имате деца им обяснете какво е това "гей" и как живеят "гейовете" за да са в тон със съвременните тенденции. Иска ми се да ви слушам и гледам и да се смея когато децата ви, неомърсени още от скапаната ни действителност, ще ви задават въпроси и въпроси и въпроси....И основния въпрос "ми те как си правят деца ?" Хохохохоох