121

Хелзо

преди 13 години

Минималното за тях е около 11 процента.

120

Анонимен

преди 13 години

Какво ще рече "минимално"?ОСТАВКА!

119

122

преди 13 години

Ако потраем още малко, съвсем няма да има кой да излезне на протест... Ще останат само ромите!

118

Анонимен

преди 13 години

Скачат и минимално, са думи,които трудно се използват в просто смислено изречение.Почти същото е като"да мина да те взема или да взема да те мина"

117

Анонимен

преди 13 години

не с много с 15%

116

Анонимен

преди 13 години

А, порното ще скача ли, баби?

115

Анонимен

преди 13 години

Високите цени произвеждат престъпностБЕДЕН ли си за ГЕРБ си ПРЕСТЪПНИККазвам го от личен опит нямам ли пари да платя за осигуровки и данъци ме заплашват с глоби и НПК . Събиране чрез отнемане на имущество .отново ще има национализация ще ни вземат всичко докато ни изравнят с ромите.

114

Анонимен

преди 13 години

Аз пък си мислех ,че Правителството го е грижа за народа !Никои ли не вижда как ГЕРб укрепват МВР и се готвят за Диктатура

113

ФЕН

преди 13 години

Ама Бойко е светец той цените не определя ако зависеше от него щеше да ги замрази като пенсиите и заплатите !ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБНяма да осетите кога ще се пренесете в отвъдното

112

Льольо

преди 13 години

22 години луд секс на народа от страна на мутро ченгета бивши кумонисти, 22 години бачкане за жълти стотинки. Ама така е, изчислили са че сме *** и търпелив народ.

111

анонимен

преди 13 години

гнусниииииииииииииии гербаджии.вие сте толкова долни че свят ще ви се извие на следващите избори като народа ви срита задниците кирливи и не гласува за вас.за вас само картоф да копате на боко картофа.

110

ще изтърпите,

преди 13 години

корав народ сте ! Сега поне има лесно , като сте много ядосани влизате в някой български сайт и теглите една майна на турците и *** и ще се успокоите !

109

Точен Геле

преди 13 години

Цените за проверка на водомера са пазарни и не се регулират, уточни Ангел Семерджиев...Геле, а цената на водата, пазарна ли е? На пазара не съм виждал дядо боже, дето ни я пуска от небето...Данък облаци, данък градушка, пазарно регулиране на локвите, либерализация на гьоловете, европейски норми за капчуците...Малей, що вода пръскат софиянц;и, газейки локвите! Всичко е пара, Геле, важното е ти да си на кяр смешен си бил с глупостите си? Плюят те, по теб божа росица пада...

108

галактика

преди 13 години

Хайде най-после да бъдат приложени в действие европейските директиви за потребители и непотребители! Ако има министър - да си влезе в ролята! Ако има премиер - да си влезе в ролята! Не споменавам комисията, защото смятам, че е напълно излишна по принцип. Моя съседка завежда дело за морален и психически тормоз и аз ще й бъда свидетел за хипертоничните й кризи.

107

borokaro

преди 13 години

...Е , СКАЧАТ СКАЧАТ - КОЛКО ДА СКАЧАТ ...ЕТО ГО ПРЕДИЗБОРНОТО МОТО НА ГЕРБ

106

иванка

преди 13 години

може би е крайно време да се направи нещо и за народа,то не е бензин,не е ток,парно остава и за въздуха да ни искат пари.Мисля,че сме на предела на възможностите си.Мислете и за нас .....отчаяният български народ

105

Шушулов

преди 13 години

партийната линия вече 15г се спазва и от моят последовател......рапорт даден!!

104

Гено

преди 13 години

Да живее правителството на ГЕРБ. С умната си политика ще изгони всички ни от България, а тези които нямат сили да я напуснат, ще умори. Всички негласували на изборите спете, нека нискоинтелигентната част от народа да определя кой да ни управлява.

103

Анонимен

преди 13 години

Ще има протести !Кой не скача е гербер !

102

ББ

преди 13 години

Добре се живее в България!