396

Анонимен

преди 13 години

щом и поповете взеха да се активират значи им е спукана работата

395

Анонимен

преди 13 години

Сега да минат София,Велико Търново,Варна и Бургас ,да затворят кръга от *** изпълнения:)))

394

Цв.Цв.

преди 13 години

Абе хора престанете с тия луди номера.От вас не мога да подготвя предизборната си кампания.Почакайте да минат изборите пък после се гръмнете ако щете.Ама ха.Хем луди,хем досадни.

393

Detektiff

преди 13 години

Be shto im stana na tezi ohraniteli tezi dni, edin se barikadira v banka sas solidna tsifra zalojnitsi, drug v sobstveniya si apartament /jalko, che bloka ne e negov, inache neka se garmi/. A jegata ne e doshla, proletta pravi parvi stapki. Do kade go dokaraha bulgarina, hodi i misli, hodi i misli, a nakraya se okaza, che samo hodi.

392

До 408

преди 13 години

Крадял само да се изхранвал...колко благородно.Кражбата си е кражба без значение какво си откраднал.

391

до пед...л 405

преди 13 години

Като му е дотегнал живота да намери други начини , защо ще взривява кооперацията като по този начин може да убие и невинни хора ! Знаеш ли колко безработни има в Бг.,всеки ако започне да взривява и обира банки? Аз когато съм безработен си търся работа,ако няма ,крада само храна от някой магазин,а не обирам банки защото не крада за забогатяване,а за оцеляване,ако реша да си сложа край на живота,се беся,или скачам от 10 етаж ,без да вредя на другите !

390

конспиратор

преди 13 години

Търся картечница и въоражени съдружници.Има много незаконно незабогатели в България, като *** Петя Славова, Божковци разни и много други, и намазани политици. Да им вземем парите и раздадем на бедните.Докога ще ги търпим да ни грабят и лъжат.Хора събудете се!!!

389

pavlin989

преди 13 години

Mnogo rano be , az o4akvah neshto takova ama tolkova rano 4ak .........Tova v Sliven beshe samo nachaloto hora sega se pochva veche !!!

388

до 401

преди 13 години

А като какви да работят възрастните мъже бе разбирач? То за младите няма работа,камо ли за по-възрастните.

387

Анонимен

преди 13 години

Бойко вместо стадиони да строи психодиспансери!....В тази държава останаха само *** и лудите!..Чална се народа от "хубав" живот...

386

да бе

преди 13 години

И защо се месят в живота на човека ?Демокрация ,кой каквото иска да прави ,....да прави ?Човекът иска да се гръмне ,ами да се гръмне ,все се намира някой да пречи ....

385

399 до 400

преди 13 години

Очаква се скоро да влезна в БГ !

384

забелязвате ли?

преди 13 години

Все охранители,бивши полицаи и т.н.! На такива една дебела тояга и бой до припадане! Щял да взиви кооперацията,луд а ?! Защо не се обеси напр.,ами ще взривява кооперацията?! Ако го разубедят да се откаже от намерението си ,дано после да му строшат и без това празната кратуна !

383

до 399

преди 13 години

Винаги когато е имало мероприятие в полза на народа в полза на нас съм излизал на улицата, но докато има хора като теб които чакат другият да им свърши работата нещата в България няма да се оправят

382

до393

преди 13 години

Да бе ,а ти ще излезеш ли ...на улицата ?Всеки дава акъл в БГ ,но никой не излиза !

381

да бе

преди 13 години

Има и хубави неща ,,.....Къци Вапцаров разказал един виц ,и една крава умряла от .......смях!

380

Цв.Цв.

преди 13 години

Спрете се бе изтрещели хора.Не мога цяла седмица да разхождам екипите си от град на град,като мечки на панаир,пък и тоз моя шеф дет съ тъпан думне и той там.....Ако още един изтрещи до края на седмицата ще подававам оставка,ей ми я де стърчи из под пагоня.

379

Анонимен

преди 13 години

бойко ни докара до това положение

378

1111

преди 13 години

днес ме скъсаха на изпита ,ама още се 4удя в коя банка да се барикадира!!!ще ме дават по новините ,а може и книжка да ми дадат и ще ми благодарят,ако никой не убия!!!!Писна ми!!!!!!!!!!!!!

377

Писна ми

преди 13 години

Както е тръгнало още много ще сме наизлезлите по балконите, влезли да обират банки, и какво ли не още, Българският народ трябва да се организира и да излезе по улиците, къде са правата ни бе хора, стига са ни МАЧКАЛИ