22

вЕрващ в светло пиво

преди 13 години

Има ли още вЕрващи в Тото-то и светлото бъдеще ???!?!

21

Тихо

преди 13 години

Нито ДСК е на държавата, нито ДЗИ е на държавата, нито Българския спортен тотализатор. Има някакви отчисления за държавата, естествено има и големи печалби за нечии дълбоки тайни джобове. Айде тихо, че да не ме хване инфаркта...

20

Балък

преди 13 години

По- вероятно е да те удари гръм 22 пъти, отколкото да удариш шестица от тотото. Това казва математиката. Но в Българският тотализатор аритметиката е по-друга... Неделния тираж ОФИЦИАЛНО е скъп. Естествено ,че ще добутат джакпота до него!Браво на компютрите и приложението им в тотото!

19

До вуйчо Ваньо

преди 13 години

Жа спичелиш ти... га ми цъфнат налъмити, тогаз жа спичелиш, а дотогава - пълни джобовите на тия дет раздават джакпота (що те и без друго на роднини и познати го дават). Тотото още откак е измислен може да се манипулира.

18

varg

преди 13 години

Нарочно вдигат джакпота,защото никой вече не играе тото и еврофутбол западна.

17

BaalZvuv

преди 13 години

НА мен не ми е ясно кога го теглят това тото? Снощи гледах тв от 18:20ч., когато трябваше да започне , до 19:30ч и нищо. После числата магически се появиха в интернет.Кога ги изтеглиха и пред кого- не се знае.Или трябва тв цяла нощ да е включено на канал1 и, ако имам късмет да попадна на това явление българското тото , поне веднъж в съзнателният си живот.

16

dan_crv

преди 13 години

Доказана е закономерността - беден народ - свърхбогати управляващи! Въпроса е има ли връзка *** народ - голям джакпот и криза - голям джакпот, защото на мен ми се чини че има ;) Случайно, случайно, ама колко да е случайно :)P.S. А, че отвреме навреме печели някой това е несъмнено(лично познавам човек), но колко пъти повече печелят тия, които го организират......

15

До:Гошо Тъпото

преди 13 години

Стига с тия..................многоточия бе

14

Тотка

преди 13 години

Тази неделя джакпота ще падне.Но няма да го спечеля аз,нищо ,че съм Тотка.Ще го спечели един-анонимен с"най-обикновен" фиш.Е,ако се разберат може и да са двама.Одавна мина времето ,когато джакпота го печелеха по 10-11 човека.Наслука наивници!

13

the_DJ

преди 13 години

Много ми е забавно като гледам как почват да пускат фишове като подивели, когато джакпота надхвърли 2-3 милиона, 500 хиляди никой не го оправя и затова масово залаганиата започват след като се натрупат няколко милиона :DD

12

darcas

преди 13 години

Тотото е просто още един начин да ни бръкнат в джоба и да ни залъгват, че има надежда. Щото народ без надежда обикновено сваля правителства. По цял свят тотомилионерите се обявяват публично - това е едно от условията, които приемаш ако участваш. Само в България не можело. Защо - за да върви далаверата, много ясно.

11

Анонимен

преди 13 години

за неделя няма да пусна фиш, че колонката ще е 1,20

10

Гошо Тъпото

преди 13 години

Джакпота ще...падне тази неделя,в Кривунделово.Това е сънувалалеля ми Калуда,която се пада шуринайка на чичо ми Дончо и чиито дъщеря,която работи на ...тотопункта ,е моя втора...братчедка.Отивам да си пуснаедин попълнен от нея...фиш,защото моят...късмет го знам.

9

Българче

преди 13 години

Добре и да спечелиш 6тицата като ти кажат ,че още 20 човека са я уцелили какво ще направиш ?

8

до 7

преди 13 години

Ти хем си скромен, хем си ***, щото с 5-ца от тоя джакпод няма да вземеш и стотинка

7

Анонимен

преди 13 години

az sam skromen...iskam 5- ca....:)

6

щЪркела

преди 13 години

аз знам кои ще спечели ......българския спортен тотализатор

5

Genata

преди 13 години

Леле, пак ще регистрирам 4 млн загуби другата седмица...

4

Анонимен

преди 13 години

Има ли балъци??? ИМА.

3

da

преди 13 години

Ще падне в нечий нагласен джоб