101

Обичам България

преди 13 години

Г-н Сидеров,докато се черните едни други, ТУРСКИТЕ сериали ни заливат.Не ми се слуша ТУРКА РЕЧ по българска телевизия / стига БТВ,НОВА и др. да са български/. Вече се съмнявам в това.Кой ще ни защити от турската инвазия г-н Сидеров?

100

an

преди 13 години

KADE SA KOMENTARITE BE / KOLKO HILKI VZEHTE DA GI SKRIETE BE. SKAPANQCI EBANI?

99

an

преди 13 години

TOVA KOETO KAZVA SIDEROV I NA DECATA E PREDELNO QSNO. SAS PLANA RAN- AT ZAPO4NA UNI6TOJENIETO NA BALGARSKATA IKONOMOKA, DARJAVA, I NARID. NO NIKOI OT DRUGARITE NE GO KAZVA. DA STE 4ULI PO RADIO, TV, I PO PRESATA ZA TOZI PLAN? NE STE NQMA I DA 4UTE, NITO DA VIDITE. TOVA E PLANA ZA RAZORENIE I UNI6TOJENIE NA BALGARIQ. ZA DA SE PREVARNE V MUTRESTANIQ.

98

град Левски

преди 13 години

Този е най големия лъжец когото познавам.Имам в предвид Болен Сидеров.Затова аз и цялото ми семейство си хвърлихме членските карти.Това не е атаката за която бяхме готови да си дадем живота.Всички политици лъжат и крадът.

97

outsider

преди 13 години

Предполагам, че така мисли и Волен Сидеров - че политика се прави с приказки от рода на "някой си казал за някого нещо". Това, което аз мисля, е че така се говори в кръчмата на чашка или по форумите, където всеки може да ругае всекиго. Волен Сидеров точно за това го бива, да приказва като на митинг, а такова говорене наистина е насочен към електорат от ***.

96

до 117

преди 13 години

Няма нищо нередно казано от Сидеров тук. Наистина са тежки думни, когато се подозира бивш на ВР министър в участие в наркотрафик. Наистина имаше лаф Маджо вика Румен и наистина групировките бяха създадени от властимащите. И електоратът наистина са основно ***.

95

outsider

преди 13 години

Волен Сидеров е толкова елементарен в напъните си да сътвори някаква политическа акция, че дори и ГЕРБ вече не се връзват на инициативите му. Аз слушах интервюто на Вальо Танов, по повод на срещата на Румен Петков с братя Галеви той каза следното: "СПОРЕД МЕН ТАЗИ СРЕЩА Е БИЛА ЗА.." - чисто предположение без никакви факти. Ако това е достатъчно на Волен Сидеров за да твърди ".... думите на г-н Ваньо Танов бяха много сериозни, много тежки" , то той счита т.н. електорат за ***, или той е такъв

94

Анонимен

преди 13 години

тралала верваите си

93

Анонимен

преди 13 години

В БГ комунистите казват за нормалните,че са луди,а за мен са гангстери,айдуци и родоостъпници.

92

apo

преди 13 години

tamusa ispikaia v ustata na tos siderov

91

милчо

преди 13 години

има хапчета лекувай се ,помагат само ,ако ги пиеш редовно

90

Анонимен

преди 13 години

не съм фен на Сидеров,но това което казва е абсолютна истина и ние си го знаем всъщност между нас,но никой друг политик не смее да го каже в очите на хората.

89

КСД

преди 13 години

Да, висшите кадри и средния ешелон на МВР от времето на Румен Петков - са за затвор и тежък каторжен труд.

88

boris

преди 13 години

Само който милее за държавата може да я управлява добре!Иначе другите само гледат да крадът и бягат в чужбина.От избирателите зависи дали ще дойде правилния човек

87

bai tozi

преди 13 години

prav e siderov.i ako se dokaje vrazkata na bsp napravo da gi izgonqt ot politikata zavinagi.stani6ev sa6to da otgovarq za deistviata si.

86

2,5

преди 13 години

хайде по старите дето държат за комунистите,нищо че им окрадоха труда и пенсиите,по не могат да разберат 4е злото е само от червените,ама по младите,които се пишат за интелигентни а поддържат една партия на убийци и крадци,или са техни чеда същите ***, или гънките в мозъчната *** почти липсват....

85

VENSEREMOS

преди 13 години

DA JIVEE BKP,DRUGARIU...

84

Анонимен

преди 13 години

На България и трябва българин да я управлява не партийци. Това ми хареса!

83

мафия

преди 13 години

мафия-партия-ГЕРБ0-държава -България-мин. пред.-Б.Борисов

82

Василев

преди 13 години

Воленчо че не е цвете не е,ама в сравнение с Уйович и Гоце е направо светец!!!