69

Вики

преди 13 години

а Фидосова кога ще пада

68

Нели

преди 13 години

толкова скъпа газ на бензиностанциите не е имала никога Бойкоооо

67

Анонимен

преди 13 години

наистина пада от 1.27 на 1.30 лв до нова година прогнозата е 1.40 защото и Гражданската отговорност и тя пада с 40 лв нагоре понеже горките застрахователни компании са им малко доходите и много плащат на загуба са чудя се защо изобщо има толкова много застрахователни компании тези съкращения не ги ли ловят

66

Баце

преди 13 години

Разчитай го така, цената на газа ще пада а на парното ще се качва!

65

Анонимен

преди 13 години

Каквото и да ми говори по телевизиите Борисов, като си отворя хладилника се сещам за социалния и финансовия министър...

64

Анонимен

преди 13 години

На времето си имахме баба Ванга, сега си имаме баба Бойка :)))

63

12822

преди 13 години

А аз предричам земетресение край един от кратерите на Луната, ама няма да кажа кой :)

62

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Борисов предсказа падане на цената на газа. Той обаче не посочи конкретни цифри и срокове"Пак празни бръщолевения...ЦЕНАТА ПАДА АМА НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА!!!Бойко кажи за цената на сиренето и кашкавала - ще падат ли???А цената на саламите СТАРА ПЛАНИНА като има спад в продажбите с 70% ще падат ли и те???

61

Анонимен

преди 13 години

Абе, Борисов, спмням си , че преди да се възкачиш на престола риеше против Български енергиен холдинг ЕАД, щеше да го пращаш в историята. А сега кво, свои хора ли назначихте там, лапачовци, та не само още го има, ами е и основен играч.

60

наглец

преди 13 години

По нагло, безочливо и лъжливо говорене не бях гледал от отдавна ... Първо, кое е паднала реално, че да "продължи да пада" и второ, какво ни вълнува нас потребителите, че щяла да падне цената, по която купува Булгаргас, след като цената за крайни потребители няма да бъде намалена. Борисов, стига си си помпал имиджа с евтини трикове.

59

Леле

преди 13 години

Охххх! Пак ли ще пада цената на газта:)))) Тя пада отдавна, като цената на тока:)

58

Анонимен

преди 13 години

ХЕХЕЕЕ, значи ще го има Южен поток. Браво на БКП/ ГЕРБ/. Най доволни от това правителство, трябва да са червените. всичко което те започнаха, ГЕРБ ще изпълни...

57

работещ

преди 13 години

Пак мъгляви лъжи, след като Станишев и Овчаров дадоха на руснаците да вдигат цената на газа произволно, а същият Бойко Борисов преди няма 4 месеца ВДИГНА ЦЕНАТА НА ГАЗА И ПАРНОТО И ТОКА И ХРАНИТЕ С НАД 30%. Ненаситни червени грабители, които се крепят на скотската тъпотия, простотия, мързел, завистливост и крадливост на поне 1/3 от днешните българи. ЗАРАЗАТА С ЧЕРВЕНИЯ БАЦИЛ Е СМЪРТОНОСНА, ЕПИДЕМИЧНА И, ИЗГЛЕЖДА, НЕПОБЕДИМА В БЪЛГАРИЯ. Хаде сега, слагайте минусите и мечтайте за ТАТО.

56

Анонимен

преди 13 години

ама яко ни клатят путинците и ни продават три пъти по-скъпо газа отколкото на поляцитено поляците си знаят интереса и се борят за него

55

предсказанието! :)

преди 13 години

Борисов вече и врачуването ли го може?...

54

Мълчанието е злато

преди 13 години

до 51 - Анализатора: Прогнозираха убедено и многословно до 25% намаление на газа, а засега е само с 2-3% и няма никакви изгледи да падне още. Поне руснаците се изказаха категорично, че нямат никакво намерение да свалят повече цената от тяхна страна. Така че великото биене в гърдите се оказа само PR сценки.

53

Конфуций

преди 13 години

Сигурно. Точно през зимата ще падне. И с тези финансови резултати. Мъдрец.

52

Анонимен

преди 13 години

Той голям предсказател стана бе да му се не види,нямаше това да прави онова, ама кой ли е пък той та да казва.

51

Анализатор

преди 13 години

Унил ми изглежда човека , не е станало на неговото , май са му дърпали ушичките щото не слушка. Да бяха го решили спортменски и с двубой и единият каратистче и дргия.

50

ВР

преди 13 години

Боко , Боко поне научи нещо от тази среща , не си равен сред равни. Ако вникнеш в отговорите на Путин , ще видиш , че той ти каза ще стане твойто но ако слушкаш. И ти май ще слушкаш , за АЕЦ както писах преди няколко дена ще се изгради с руски капитали и фирми който обаче притежават западни компаниии така че пред народа да се види , че Бойко си държи на думата - ще строят западни партньори :))) ха -ха Западни с рууски капитали.