22

Анонимен

преди 13 години

ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ КАТО БРАТЯ ГАЛЕВИ

21

НЛО

преди 13 години

АМАН ОТ КОШАРЕВСКИ СВИДЕТЕЛИ РАЗСИПАХА МАФИЯТА САМО НА СЪДИЙ И ПРАКУРОРИ ДА СЕ ПРАВЯТ ИЗЛИШНИ РАЗХОДИ.

20

ананимен

преди 13 години

до черен *** вие *** да не би да сте по хубави откъде карате луксозни коли и всеки *** с по 5 *** и цигарите без бандерол вие ги продавате и непрекъснато микробусите ви хвърчат ту ПОЛША ту ГЕРМАНИЯ в нашия град мсе *** са мутрите и наркопазара е техен и крадът и проститутките са *** на пътя айде де ти къде живееш не живееш ли в българия с помощите от нашия гръб независимо че другото от престъпнаст ви идва сухо

19

анонимен

преди 13 години

няма да се учудя ако накрая се реши че без доказателства е задържан в ареста и накрая ние данъкоплатците трябва да му връщаме пари за неправомерно задържане

18

Анонимен

преди 13 години

..."Според нея Златомир Иванов няма как да повлияе на свидетели, тъй като е с мярка домашен арест."... Мдааа, много скоро ще се поздравяват с Тих бял Дунав пак.

17

Muuuuu

преди 13 години

Ami za da imat povod da muchat govedata be Цецо, eto i ti muchish, muuu, zashto gi bavqt,muuuuu, zashto gi opravdavat, muuuuu, kakvi sa tiq dela, muuuuu, kakvi sa tezi sadii, muuuuuu.... Muchi, govedo!

16

ученик мафиот

преди 13 години

Ами те са си наши, родни и си ги отглеждаме такива мафиоти? Ти какво? Малко са ни нашите ами и вие дойдохте? Мен баретата не ми е крал къщата, ама мангета ми обраха къщата? Къш дяволи такива! Къш! А тоя кой го знае? Може да е мафиот, а може да е артист? Те също играят театър? Щом съда е безсилен да докаже че е мафиот, начи няма начин да не е копал с мотика, последните 20 години на нивата с пот на челото? Виж колко е уморен само?! Как тъжно гледа, в домашен арест е! Ще се разплаче самотен в нощта

15

Анонимен

преди 13 години

върнете ни парите, пуснете тия херовимчета :)

14

Черен циганин

преди 13 години

Ваша си е държавата и затова е така . Ако бе някой *** досега да са му изгнили кокалите по занданите . То затова и държавата ви е такава . Мутренска а не *** .

13

Цецо

преди 13 години

Опс, погрешно съм писал на този *** по-долу...:)

12

Цецо

преди 13 години

Защо ги бавят толкова тия дела, щом накрая ги оправдават?!?

11

Muchete_goveda

преди 13 години

Dragi moi muchashti goveda,Pravosadnata sistema e ***, mrasna gadna otvratitelna vulgarna ***, nqkoi shte kaje, abe kak taka, nali konstituciq, nali evropeiski sojuz, ami ei taka, kakvato darjavata, takava i pravosadnata sistema, tak che ne ochakvaite mladite hora da stoiqt v tazi pomiq i se molete da vi prashtat pomoshti ot chujbina za da izbutate zimata. Muchete goveda!

10

Amenhotep

преди 13 години

На всички тия съдии, които в крайна сметка ще оневинят тия престъпници им пожелавам децата им да станат наркомани с хероина на тоя престъпник, да им продадат покъщнината и после да умрат в мъки, че най-накрая и тия съдии да видят какво им е на хората, чиито палачи те защитават!

9

Вал

преди 13 години

Делото срещу Баретата ще завърши като делото срещу Маргините

8

Amenhotep

преди 13 години

Няма оправия ... държавата работи с мафията, как искате после държавата да накаже мафията? И само си помислете що деца е изтровил тоя Баретата и неговата "фирма", що майки е почернил, що семейства е съсипал, що хора е осакатил и убил ... Но, явно държавата (и по-точно кривосъдниците) са решили да спазват ПРАВАТА НА УБИЙЦИТЕ, за сметка на правата на жертвите им.

7

anim

преди 13 години

пълен цирк :Dвече започва да ми става забавно как дадени индивиди просто се подиграта с територията наречена България

6

санчо панса

преди 13 години

Две мазни физиономии и едно насрано ченге отзад.Съдията замесен в педофилски скандал,свидетелите призовани със збъркана процедура(ЦИРК).Мутрата сега намери да прави Х операции...Това дело е с предначертан край,както всички предишни(маргини,галеви и др.).Народа спи или пък му харесва да си трае!Светлина в тунела има,но тя е от връхлитащия ни влак!!!

5

живко сталев

преди 13 години

Няма такъв смях! В тая страна само бедните и наивните ги съдят! А другите.. .престъпниците-те просто ги пишат по вестниците.

4

Анонимен

преди 13 години

Този явно ще го съдят до 3000 година .НЕ ДЪРЖАВА А чудо.

3

Анонимен

преди 13 години

Е както има процесуални грешки, какво очакваш? Сигурен съм, че и на теб не би ти било приятно да те обвиняват и съдят некадърници. Така ще е, докато не започнат всички да вършат работата, за която им плащаме.