Снимкa: Instagram
fallback

Първи снимки на нов всъдеход, който е част от проекта за създаване на цяла гама автомобили, предназначени за руския елит, се появиха в Instagram.

Проектът носи името "Кортеж" и предвижда пускане на официална лимузина, както и на всъдеходи, седани и миниванове, които са предназначени за високопоставени руски чиновници.

Вече бе обявено, че всички автомобили ще бъдат оборудвани с двигатели Porsche. Те са конструирани от германската компания, но ще се произвеждат в Русия.

На изображенията е показан тестови вариант на всъдехода, като потребителят, публикувал снимките, твърди единствено, че те са направени в едно от предприятията, работещи по проекта. Други подробности не се съобщават.

Публичното представяне на новите автомобили ще се състои през май 2018 г., когато ще бъде избран и официално ще влезе в длъжност следващият президент на Русия.

Всички снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 8 години

Руснаците отдавна колаборират с "Порше". Още за Лада "Самара" "Порше" им разработи предното окачване и спечели тлъста сума. Кой днес не използва чужд опит, не купува лицензи, ме вика елитни дизайнери? Стига сте се нахвърляли като пирани на всичко руско. Русия ще върви напред, а вие ще се плицикате в екс.кре.ментите си!

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 24Ти също си копие на човек, но неудачно! Мога да ти разказнам много за рускте автомобили. Само не ми е ясно, теб защо те интересува темата - нито разбираш, нито ще си купиш! Само за да излееш злобичката ли?

28

Анонимен

преди 8 години

Ха, ха ... много разбирачи от дизайн на автомобили тук!Браво!Я кажете нещо за дизайна на колата на Обама.Мяза на гробарски ковчег.Дизайн от 1960-та година. Прилича малко на английските традиционни таксита.На всичкото отгоре, заседна на входа на Бъкангамския дворец и се наложи да слезе и да иде пеш...Но нали пишете срещу хонорар от Американските НПО-та, няма как да споменете и това в дарсканиците си, нали?

fallback