Снимка: Mercedes-Benz
fallback

Mercedes-Benz разкри официално интериора на новото поколение E-Class, чиято световна премиера е насрочена за месец януари 2016 г.

От първите официални снимки става ясно, че салонът на E-Class е до голяма степен заимстван от по-големия и скъп модел S-Class. Използвана е същата схема с два големи дисплея. Единият заменя уредите на арматурното табло, а другият, разположен на централната конзола, отговаря за инфо-развлекателната система на автомобила.

Сходно при E-Class и S-Class е също така разположението на вентилационните отвори, както и на бутоните за управление на седалките. Основните разлики са в долната част на конзолата, която при новия седан демонстрира различна подредба на бутоните.

Представеният на снимките модел разполага с тапицирано с кожа табло и елементи от натурално дърво. При различните версии на оборудване ще се предлагат различни волан, дисплеи и тапицерии, част от които могат да бъдат видени в галерията от снимки.

Към момента липсва подробна информация на Mercedes-Benz E-Class, но се очаква моделът да получи система NFC, чрез която собственикът ще може да използва своя смартфон като ключ за достъп до колата. Подобно на новата BMW 7-Series, мобилното устройство ще може да се използва и като дистанционно управление за паркиране на автомобила.

Всички подробности за седана ще бъдат разкрити по време на автомобилното изложение в Детройт през януари. Стартът на продажбите е насрочен за април 2016 година, когато се очаква да видим и версията комби.

Още снимки и подробности за новата E-Class вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 8 години

Предпочитам Renault Talisman!

9

кисело грозде

преди 8 години

Я че си купим текезесарка,върви по разоранио път и да си я товариш с ягнета и прасета,върви и с ракика и сланинка.Това луксозните за нищо не стават,само да се фуклявиш.

8

Анонимен

преди 8 години

Тези коли са комфортни и луксозни. Нито БМВ нито Ауди са им достигнали комфорта и лукса. А новото поколение Мерцедес от С-класа нагоре вдигнаха много летвата. БМВ са и си остават предимно спортни и динамични коли. Никога не съм ги сравнявал двете марки. Те имат различни идеали. Тази Е-класа е супер! Единствено не ми харесват двата екрана взаимствани от S-класата, но и Даймлер пести пари от продукция. Това което БМВ правят от десет години. За това всички БМВ-та от 1-ца до 5-ца са интерионо еднакв

fallback